Master of Science in informatiesystemen (MSIS)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel brede spectrummogelijkheden om organisatorische problemen te begrijpen, analyseren en beheren, van computergebruik door eindgebruikers tot strategische implicaties van technologieprojecten en combineer uw ervaringskennis van klanten, de markt en omzetcycli met de vaardigheden van IS-analyse om een dwingende zakelijke beslissing te worden- maker.

Ongeacht of je ervaring en opleiding in technologie of business zijn - een Master of Science in Information Systems (MSIS) van Coles College geeft je de meest gewilde vaardigheden om je verder te helpen in je carrière en een waardevoller informatiesysteem te worden (IS) leider. Enkele van de belangrijkste aandachtsgebieden voor elke bedrijfsleider zijn: informatiebeveiliging, gegevensintegratie, klantrelatiebeheer (CRM), analyse en rapportage voor besluitvorming en ondersteuning van agile ontwikkeling.

Een Coles College MSIS biedt gemak, betaalbaarheid en flexibiliteit. Je vindt ook ervaren en toegewijde professoren die lesgeven en actief met je samenwerken, zodat je een voortrekkersrol speelt in de bedrijfstechnologie.

MSIS Curriculum

Het MSIS-programma voor afgestudeerden richt zich op uitdagingen die vandaag relevant zijn voor professionals op het gebied van informatiekunde, waaronder datamining voor business intelligence; gegevensgestuurde zakelijke besluitvorming; IS ethiek, beleid en strategie; IS projectportfoliomanagement; IT-integratie van functionele systemen tussen bedrijven; end-to-end beveiliging van informatiesystemen; en wereldwijd IS-beheer.

Via het MSIS-programma leert u bedrijfs- en technologie-oplossingen te ontwikkelen met praktische toepassingen zoals datagestuurde CRM-oplossingen die u onmiddellijk in uw huidige organisatie kunt implementeren en die uw mogelijkheden in toekomstige functies uitbreiden.

Kern vakken

De kerncursussen bieden u de technische expertise en zakelijke perspectieven om te leiden binnen een wereldwijde IT-organisatie (10 kerncursussen of 33 kerncredits).

Capstone Courses

Volg je sluitstukcursussen tegen het einde van je opleiding. Maximaal drie (3) uur van de lijst telt mee voor je diplomavereiste. Je kunt meerdere sluitsteencursussen volgen, waaronder een 1-op-1 onderhandeld speciaal onderwerp, speciaal project en scriptiecursussen om je niche van professionele kracht uit te werken of diepte en breedte toe te voegen aan je huidige vaardigheden.

126341_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgDe Masters in informatiesystemen werkt zowel voor MBA-kandidaten als voor IT-professionals.

Coles College of Business biedt vele voordelen terwijl u uw carrière vooruit zet en een groter leiderschap bereikt in technologieprojecten en technologiegedreven organisaties:

 • AACSB geaccrediteerd - de beste internationale accreditatie voor hogescholen.
 • Een bedrijfsmanagementbenadering van strategische technologische uitdagingen.
 • Vertrouwdheid met en ervaring met hedendaagse methoden en technologieën, waaronder database, datamining, business intelligence en data-driven CRM.
 • Kleine klassen en toegewijde faculteit.
 • Volledige dekking van IS-beveiliging en -borging inclusief planning van bedrijfscontinuïteit - gegeven door onze landelijk erkende hoogleraren op het gebied van IS-beveiliging en -verzekering.
 • De meeste klassen hybride (50/50 face-to-face en online betrokkenheid), sommige klassen online beschikbaar.
 • Een dubbele MBA-MSIS met slechts enkele klassen meer dan alleen uw MSIS.
 • Graduate Certificate in Information Security and Assurance beschikbaar, waarbij de meeste cursussen meetellen voor uw MSIS en alle klassen online beschikbaar zijn.

Toelatingseisen

 • CV - Detaillering van uw professionele werkervaring.
 • Officiële transcripten.
 • Verklaring van belangstelling - 1-2 pagina's die beschrijven waarom u geïnteresseerd bent in het KSU MSIS-programma en hoe het programma aansluit bij uw carrière- / opleidingsdoelen.
 • GMAT Score Rapport - Verzoek om uw scores elektronisch naar KSU te sturen. De KSU-schoolcode voor scorerapportage is 5359.

  • Een eerder diploma op universitair niveau aan een daartoe geaccrediteerde universiteit in de VS / Canada.
  • Vijf (5) of meer jaar professionele, fulltime, post-baccalaureaat werkervaring.
  • Drie (3) of meer jaar professionele, voltijdse, post-baccalaureaat werkervaring met ten minste een totale cumulatieve undergrad GPA van 3,25.

* Opmerking: als uw undergrad-diploma van buiten de VS / Canada is en u niet in het bezit bent van een afgestudeerd diploma van een gepast geaccrediteerde universiteit in de VS / Canada, is een GMAT-vrijstelling niet mogelijk.

MSIS Collegegeld en Hulp

Coles College of Business streeft ernaar een opleiding een indrukwekkend rendement op de investering te bieden. Collegegeld en tarieven variëren per programma en verblijfsstatus en zijn concurrerend in vergelijking met andere afgestudeerde programma's in Georgië. Graduate onderzoeksassistentschappen en beurzen zijn beschikbaar in de meeste programma's.

Geschatte kosten van MSIS-programma: $ 18.000 USD

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degre ... Lees meer

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degrees to its more than 35,000 students. Lees Minder
Kennesaw , Marietta + 1 Meer Minder

Accreditaties

AACSB Accredited