Master of Science in het onderwijsrecht

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wees een leider in de educatieve gemeenschap met een MS in Education Law.

De online Master of Science in Education Law van NSU is speciaal ontworpen voor professionals die willen begrijpen hoe de huidige en voorgestelde wetgeving het onderwijssysteem van de Verenigde Staten beïnvloedt. MS in Law studenten zullen leren hoe ze juridische problemen kunnen identificeren die studenten, leraren en schoolbeheerders raken.

4 online open huis kansen!

 • Je behaalde je Master of Science in Education Law in slechts 2 jaar
 • Studeer online, comfortabel vanuit je eigen huis
 • Worden toegelaten zonder exameneisen voor GRE of LSAT
 • 4 startdata: januari, april, juli en september

Optionele concentraties om u te helpen uw diploma te concentreren, zijn onder meer:

 • Education Law Advocacy
 • Uitzonderlijk onderwijsrecht
 • Cybersecurity Law

Teruggaan naar school is een belangrijke beslissing en we hebben 18 jaar ervaring in online juridisch onderwijs om u te helpen slagen. De voorsprong van de NSU zal je helpen je passie te focussen om je voor te bereiden op succes in je carrière, je gemeenschap en je leven.

130325_thumbnail_NSULawMSEducationLawStroud22Keystone.jpg

Faculteit

Een integraal onderdeel van het Shepard Broad College of Law is onze faculteit. Het zijn echte mentoren en rolmodellen die je uitdagen en inspireren. Hun expertise en competentie in gevestigde en opkomende rechtsgebieden vormen de brug tussen traditie en evolutie in de advocatuur. NSU Law faculteit en ervaren advocaten onderwijzen alle NSU Master of Science in Law lessen.

Toelatingseisen

Het programma staat open voor studenten met een bachelordiploma van een regionaal erkende school. Er is geen gestandaardiseerde test (GRE of LSAT) vereist voor toelating.

Aanvragers die buitenlandse universiteiten of hogescholen hebben bijgewoond, moeten hun academische kwalificaties laten beoordelen op Amerikaanse institutionele gelijkwaardigheid (een evaluatie per cursus) door een van de volgende bedrijven:

 • Josef Silny & Associates www.jsilny.com
 • World Education Services www.wes.org

Vreemdelingen die op het moment van de aanvraag buiten de VS wonen en wiens moedertaal geen Engels is, moeten bewijs van bekwaamheid in het Engels overleggen door de Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) met een minimale score van 600 naar tevredenheid te voltooien. Test scores moeten worden ingediend bij het Admissions Office. Voor een TOEFL-toepassing bezoekt u de website op http://www.ets.org/toefl/. Nova Southeastern University accepteert de Pearson Test of English-Academic (PTE-Academic) als bewijs van Engelse taalvaardigheid. De minimaal vereiste algemene score voor de PTE-Academic is 54. De PTE-Academic zal dienen als een alternatieve optie voor de TOEFL- en de IELTS-examens.

De Master of Science in Law-programma's van de NSU staan niet open voor advocaten of studenten die rechten studeren, inclusief buitenlandse geschoolde en internationale advocaten.

MS aanvraagproces

Vul de online aanvraag in. https://www.law.nova.edu/apply-now/

Er is een $ 50 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten, die verschuldigd zijn op het moment van indiening van de aanvraag. Van deze vergoeding kan worden afgezien als u een online open huis-sessie bijwoont.

Officiële transcripten waaruit blijkt dat zij een bachelordiploma hebben behaald van een regionaal erkende universiteit, en, indien van toepassing, officiële transcripties van alle deelnemende hogescholen (n) (undergraduate and graduate level).

Aanvragers zullen worden beoordeeld op hun vermogen om constructief samen te werken met andere professionals in een online omgeving. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, effectieve online communicatie of persoonlijk met docenten, medewerkers en beheerders van NSU.

Collegegeld en tarieven

Voor het academische jaar 2019-2020 wordt MS in Law collegegeld in rekening gebracht per credituur met een tarief van $ 711. Extra kosten kunnen variëren en het collegegeld en kosten kunnen worden gewijzigd.

Personeel en adviseurs

 • mslawprograms@nova.edu
 • 1 800 541 6682 ext 26367

Susan Stephan

Associate Dean of Graduate and Online Programs en Adjunct Professor of Law

 • E-mail: sstephan@nova.edu
 • Telefoon: (954) 361-3611 of 1-800-541-6682 Ext. 26289

Jennifer McIntyre

Assistent-decaan voor online programma's

 • E-mail: mcintyre@nova.edu
 • Telefoon: (954) 262-6079 of 1-800-541-6682 Ext. 26079

Elizabeth DiBiase

Assistent-directeur voor online programma's

 • E-mail: ed400@nova.edu
 • Telefoon: (954) 262-6367 of 1-800-541-6682 Ext. 26367

Nova Southeastern University Shepard Broad College of Law

Het Shepard Broad College of Law van Nova Southeastern University biedt waardevolle leermogelijkheden via rigoureuze online Master of Science in Law-programma's. Elk van onze programma's is ontworpen om waarde toe te voegen aan je carrière en je voor te bereiden op een toekomst die helpt om het leven van anderen te verbeteren.

Ons curriculum is gemaakt voor drukke professionals, die ook thuis en in het gezin verantwoordelijk zijn. De gerichte online cursussen helpen je om je Master of Science in Law in slechts twee jaar te verdienen, voor het gemak van je eigen schema, vanuit de privacy van je huis of kantoor.

Het doel is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw doelen te bereiken via meeslepende studie in de discipline van uw keuze. Nova Southeastern University Shepard Broad College of Law bevindt zich in Fort Lauderdale, Florida.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Lees meer

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Lees Minder