Master of Science in hernieuwbare en schone energie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Mechanische en Materiaalkunde biedt een programma van graduate studie die leidt tot een Master of Science in Engineering (MSE) met een major in hernieuwbare en schone energie. Het programma voor hernieuwbare en schone energie omvat cursussen over vele soorten alternatieve energiesystemen, naast cursussen over fundamentele concepten met betrekking tot energie. Inbegrepen in dit programma zijn cursussen over brandstofcellen, zonne-energie, windenergie, waterstofbrandstof, energieconversie, energiematerialen, energie-efficiëntie, thermodynamica, enz. Het doel van dit programma is om de volgende generatie ingenieurs op het gebied van hernieuwbare en schone energie op te leiden en onderzoek te ontwikkelen op het gebied van hernieuwbare en schone energie.

Waarom kiezen voor hernieuwbare energie en schone energie?

De afdeling Mechanische en Materiaalkunde biedt een programma van graduate studie die leidt tot een Master of Science in Engineering (MS) met een major in hernieuwbare en schone energie. Dit steeds kritischer technische gebied richt zich op alternatieve energietechnologieën die de belofte inhouden een substantiële energiebron voor de Verenigde Staten te worden. Het programma voor hernieuwbare en schone energie omvat cursussen over vele soorten alternatieve energiesystemen, naast cursussen over fundamentele concepten met betrekking tot energie. Inbegrepen in dit programma zijn cursussen over brandstofcellen, zonne-energie, windenergie, waterstofbrandstof, energieconversie, energiematerialen, energie-efficiëntie, thermodynamica, enz. Het doel van dit programma is om de volgende generatie ingenieurs op het gebied van hernieuwbare en schone energie op te leiden en onderzoek te ontwikkelen op het gebied van hernieuwbare en schone energie.

Faciliteiten, onderzoek en samenwerking

Afgestudeerde studenten hebben toegang tot een breed scala aan moderne faciliteiten, waaronder klaslokalen, laboratoria en computersystemen, onderling verbonden door lokale en brede communicatienetwerken. Computationele faciliteiten omvatten talrijke pc-clusters, werkstations, X-windowing-terminals en pc's. Studenten hebben niet alleen toegang tot laboratoria aan de Wright State University maar ook tot faciliteiten bij andere DAGSI-instituten. Het Dayton Area Graduate Studies Institute (DAGSI) biedt samenwerkingsmogelijkheden via de graduate engineering-cursussen, faculteiten en onderzoeksbronnen van het Air Force Institute of Technology, de University of Dayton, de Ohio State University en de University of Cincinnati. Daarnaast zijn verschillende industriële bedrijven, laboratoria en de luchtmachtbasis Wright-Patterson betrokken bij gezamenlijke onderzoeksinspanningen met de universiteit en beschikken ze over unieke faciliteiten voor facultair en afgestudeerd onderzoek. Onderzoek naar hernieuwbare en schone energie is een nieuw en opkomend veld aan de Wright State University . Er is onderzoek gedaan naar brandstofcellen, geothermische energie, zonne-energie, windenergie, batterijen, supercondensatoren en waterstofopslag. Onderzoeksthema's veranderen als middelen en interesses veranderen.

Toelating

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de MSE in het programma Renewable and Clean Energy, moeten studenten eerst voldoen aan de basisvoorwaarden voor toelating tot de School of Graduate Studies. Voor de status van een regulier diploma omvat dit het hebben van een bachelorgraad in engineering of een verwant gebied met een algemeen undergraduate-grade-puntgemiddelde van ten minste 2,7 (op een schaal van 4,0) of een algemeen undergraduate-gradepuntgemiddelde van ten minste 2,5 met een gemiddelde van 3,0 of beter voor de laatste 60 semesteruren (90 kwartier) verdiend in de richting van de undergraduate-graad. Bekijk aanvullende informatie over graduate opnames in de Graduate Policies and Procedures Manual.

Aanvaardbare niet-gegradueerdengraden omvatten elke vierjarige ingenieursdiploma en vele wetenschappen en wiskunde-graden die ten minste drie semesters van calculus en een differentiaalvergelijkingencursus vereisen. Studenten die de volgende basiscursussen niet hebben voltooid in hun bacheloropleiding, kunnen toestemming krijgen om ze te nemen na toelating tot het programma Renewable and Clean Energy:

  • Thermodynamica I (bij Wright State zou dit ME 3310/5310 zijn)
  • Thermodynamics II (bij Wright State zou dit ME 3320/5320 of ME 3750/5750 zijn)
  • Fluid Dynamics (bij Wright State zou dit ME 3350/5350 zijn)
  • Warmteoverdracht (bij Wright State zou dit ME 3360/5360 zijn)
  • Materials Science (bij Wright State zou dit ME 2700 zijn)

Het graduate-programma Renewable and Clean Energy vereist dat studenten van niet-ABET geaccrediteerde undergraduate-programma's algemene GRE-testscores indienen. Ga naar http://www.abet.org voor aanvullende informatie over accreditatie. Internationale studenten moeten ook een TOEFL-score van minstens 79 (IBT) / 213 (CBT) / 550 (PBT) hebben. Deze scores moeten worden verzonden naar het Wright State International Admissions-kantoor (244 Student Union, Wright State University , Dayton OH 45435).

Hoewel de hierboven genoemde criteria algemene richtlijnen bieden, zijn de toelatingsbesluiten van het programma gebaseerd op volledige toepassingsinformatie, inclusief algemene academische prestaties en gestandaardiseerde testscores, indien van toepassing. Persoonlijke verklaringen en aanbevelingsbrieven zijn niet vereist, maar aanvragers zijn welkom om ze op te nemen. Het volgen van applicaties gebeurt via de website van de Graduate School, in plaats van op het niveau van de afdeling. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, moet u het programma aanvragen voordat uw referenties kunnen worden beoordeeld, dat wil zeggen dat de afdeling potentiële studenten niet kan adviseren of zij van toepassing zijn.

Programma leerresultaten

  • Demonstreer een geavanceerd begrip van de basisprincipes van energie- en energieconversie.
  • Demonstreer technische competentie in drie hernieuwbare en schone energiegebieden.
  • Demonstreer bekwaamheid in het uitvoeren van diepgaand onderzoek, ontwerp, analyse of experimenteel onderzoek van enkele technische problemen met energie.
  • Demonstreer hun vermogen om technische ideeën en technieken te communiceren.
  • Demonstreer een wiskundige competentie boven die van een student in de ingenieurswetenschappen.

Afgestudeerde assistentschappen

Het College van Engineering en Computer Science (CECS) biedt u en andere afgestudeerde studenten een waardevolle financiële hulp optie in de vorm van graduate assistentschappen. Alle academische afdelingen in CECS huren uurschrijvers, onderwijsassistenten en recitatieleraren. Individuele onderzoekers huren afgestudeerde studenten in voor afgestudeerde onderzoeksassistentiestelsels die doorgaans zowel een toelage als een studieverlaging omvatten. Alle posities zijn beschikbaar op een concurrerende basis. Geef uw interesse in een van deze posities aan op het moment van uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Lees meer

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Lees Minder