Master of Science in financiële analyse - STEM-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Er is geen stad in de wereld zoals San Francisco. Transformeer uw carrière in de SF Bay Area met de USF Master of Science in Financial Analysis.

Ongeëvenaarde locatie

De USF-locatie kan rechtstreeks van invloed zijn op de resultaten van de carrière . Onze downtown campus plaatst je in het hart van het financiële district van San Francisco. U bouwt uw professionele netwerk op met toonaangevende financiële bedrijven en internationale bedrijven die zich op een steenworp afstand bevinden.

Ervaring van studenten

Ontworpen voor pas afgestudeerden en studenten in de vroege stadia van hun loopbaan, de voltijds MSFA is een programma van anderhalf jaar met een onderzoeksproject of een academische onderdompeling. Lees meer over de studentervaring van MS Financial Analysis.

De nieuwste technologie en certificeringen

Verwerven van essentiële vaardigheden voor het analyseren van financiële gegevens via Lab- terminals van Bloomberg in onze speciale handelsruimte en het verdienen van zeer gewilde Bloomberg-certificaten en expertise.

Praktische training

Ons programma richt zich op de kennis die vereist is door de CFA®-aanwijzing als een Chartered Financial Analyst CFA Institute Affiliated University .

STEM-programma

De MSFA is een STEM-programma en biedt een combinatie van disciplines op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde met bedrijf en financiën.

USF Master of Science in financiële analyse Programma-overzicht

 • Wordt gegeven door de USF Finance-faculteit en door CFA opgeleide beoefenaars die experts zijn op hun gebied.
 • Het USF Master of Science in Financial Analysis-programma is een CFA Institute Affiliate University .
 • Details van het opleidingsprogramma beschrijven meer over dit programma van 18 maanden met 35 eenheden.
 • Voldoet drie dagen per week.
 • Geen werkervaring vereist.
 • Geaccrediteerd door de AACSB , de hoogste prestatienorm die slechts door 5% van de business schools wereldwijd wordt gehouden
 • FT MBA - INTL - China en India en Domestic

Bouw de essentiële vaardigheden om succesvolle, duurzame bedrijven te leiden in de meest ondernemende stad ter wereld en daarbuiten.

 • De full-time MBA-graad van de USF biedt u een persoonlijk pad naar zakelijk leiderschap.
 • Academische inhoud van wereldklasse en deskundige, toegewijde faculteit
 • Carrière-georiënteerde co-curriculaire activiteiten en evenementen
 • Samenwerking met uitgebreide Bay Area School of Management alumni en bedrijfsnetwerken

  Bij USF profiteer je van de unieke voordelen van een loopbaanbegeleiding, instructie, selectie van cursussen en gespecialiseerde werkervaring die aansluiten bij je professionele doelen, evenals een ongeëvenaarde nabijheid tot Bay Area-netwerken, waardoor je connecties kunt leggen met internationale organisaties, stagiair in vrijwel elke sector en uit de eerste hand ervaring met potentiële werkgevers.

We hebben ons tweejarig Full-Time MBA-programma opnieuw ontworpen in 2017

Ons opnieuw ontworpen MBA-programma

 • Optimaliseer de USF-locatie in het centrum van San Francisco om een ​​sterk professioneel netwerk te bouwen met toonaangevende organisaties in de Bay Area.
 • Doorgroeien in een verrijkend programma-curriculum dat de USF-jezuïetentraditie van sociale verantwoordelijkheid en bewuste reflectie weerspiegelt .
 • Bereid je voor op de specifieke markten, velden en carrières die je wilt volgen, te beginnen in je eerste jaar. Pas uw cursussen en programma-ervaring aan om uw carrièredoelen en interesses vanaf het begin te weerspiegelen in het Career Accelerator-programma of met een MBA-concentratie .
 • Verdien je MBA en verbeter je carrièredoelen tegen lagere kosten , met een MBA-programma dat is herzien om studenten meer kansen voor minder te bieden.

  US News and World Report Verhoogt de USF MBA Specialization Rankings
  # 14 Ondernemerschap # 17 Management # 19 Financiën # 20 Marketing
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Lees Minder
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Meer Minder