Master of Science in fictie en entertainment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In SCI-Arc 's Master of Science in Fictie en Entertainment, een jaarprogramma, werken studenten samen met wereldberoemde professionals in de wereld van film, fictie, animatie, marketing, games en documentair maken om nieuwe vormen van architectuurpraktijk te bouwen.

fiction and entertainment

Hoe wij denken dat de wereld eruitziet, wordt grotendeels bepaald door alt = "fictie en amusement - buitengewone gedeelde talen waarmee we ideeën uitwisselen en onze omgeving engageren." Het is onmogelijk om het belang van media bij de productie van cultuur te onderschatten.

Gezien de enorme hoeveelheid beschikbare media, is het dringend nodig om de reikwijdte van architectuur buiten gebouwen alleen uit te breiden. Waarom zouden architecten de volgende Hollywood-kaskraker niet moeten ontwerpen? Virtuele realiteit omgevingen? Virale video's? Politieke campagnes? Diep geworteld in de entertainmentindustrie van Los Angeles, is dit programma een plek om nieuwe soorten verhalen te vertellen over de alternatieve realiteiten van de eenentwintigste eeuw.

Het programma vereist aanwezigheid in de herfst, lente en zomer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools.

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools. Lees Minder