Master of Science in fictie en entertainment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in synthetische landschappen is een eenjarig, drie-semester programma gericht op het bevorderen van kennis en het ontwikkelen van expertise in het ontwerpen van complexe landschappen voor de eenentwintigste eeuw.

Met een nadruk op opkomende problemen in duurzame praktijken, mitigatiestrategieën met betrekking tot scenario's van klimaatverandering en culturele waarden die ervaring in hedendaagse gebouwde omgevingen motiveren, streeft Synthetische Landschappen naar nieuwe vormen van betrokkenheid en innovatieve praktijkmodellen. In tegenstelling tot traditionele landschapsprogramma's die de nadruk leggen op het rentmeesterschap van natuurlijke systemen en traditionele westerse culturele waarden geassocieerd met pittoreske of sublieme natuurbeelden, benadrukt dit programma een mondiaal perspectief waarin de co-evolutie van natuurlijke en kunstmatige systemen een steeds synthetischere wereld vormen.

Het programma vereist aanwezigheid in de herfst, lente en zomer

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools.

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools. Lees Minder