Master of Science in duurzame energieprocessen en -systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hernieuwbare energie uit wind, water, zonne-energie en biomassa speelt een steeds grotere rol, zowel nationaal als internationaal. Als je een bachelordiploma in engineering hebt behaald, kun je inzicht krijgen in het potentieel van duurzame energieprocessen en energiesystemen van de toekomst.

In Zweden, de EU en grote delen van de rest van de wereld zijn biobrandstoffen de belangrijkste en grootste van de hernieuwbare energiebronnen, hoewel windenergie en zonne-energie in de lift zitten. Waar moet rekening mee worden gehouden bij de behandeling van biobrandstoffen en welke processen en systemen zijn geschikt om te kiezen bij het plannen van toekomstige energieproductie? En hoe kan onze samenleving efficiënter worden in energiegebruik? Je leert over plannen voor toekomstige energiesystemen en -processen en leert over projectmanagement en onderzoeksmethoden. Carrièremogelijkheden zijn wereldwijd en nemen snel toe.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor of Science in Chemical Engineering, Energy Technology, Environmental Technology, Civil Engineering, Material Science of gelijkwaardig.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma biedt een basis voor een carrière als energiesysteemplanner, energiestrateeg, milieuonderzoeker of projectmanager. Carrièremogelijkheden zijn wereldwijd en nemen snel toe, vooral als je een carrière als consultant kiest.

Mate

Na succesvolle afronding van het programma ontvangt de student de Master of Science (120 studiepunten) met een specialisatie in duurzame energieprocessen en -systemen.

Het hoofdvak van studie: bio-energietechnologie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder