Master of Science in de toegepaste wiskunde - LIU Post

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De 37-credit Master of Science-opleiding in de toegepaste wiskunde biedt specialisaties in zowel klassieke wiskunde of computer wiskunde. Klassieke wiskunde concentreert zich op de grondslagen van de moderne wiskundige theorie, die betrekking heeft op lineaire algebra, numerieke methoden en complexe analyse. Computer Mathematics combineert de velden wiskunde en technologie met cursussen zoals logica en informatie, analysetoepassingen, lineaire programmering en statistieken. Studenten moeten een scriptie invullen of een onderwerp in de wiskunde voorbereiden en een lezing over dat onderwerp geven.

De faculteitsleden in de afdeling Wiskunde zijn experts op gebieden zoals topologische groepen, waarschijnlijkheidsrekening, differentiaalmeetkunde, getaltheorie, dynamische systemen en computergrafieken, reële analyse, numerieke analyse, abstracte algebra, combinatoriek en geschiedenis van de wiskunde.

Veel van onze afgestudeerden zijn doorgegaan met het behalen van doctoraten van prestigieuze instellingen. LIU Post afgestudeerden zijn ook gekwalificeerd voor het belonen posities in actuariële wetenschap, verzekeringen, financiën, engineering, productie en onderwijs.

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op LIU Post zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van het Hoger onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Naast de gehele universiteit zijn verschillende andere academische programma's in het College voor Liberal Arts and Science speciaal geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

Organisaties die LIU Post College of Liberal Arts and Sciences-programma's professioneel accrediteren, worden hieronder aangegeven.

American Psychological Association

De Doctoraatsprogramma Klinische Psychologie van LIU Post biedt een graad Doctor in de Psychologie (Psy.D.) en heeft als voornaamste doel de opleiding van doctoraal klinische psychologen die huidige kennis en praktijkvaardigheden zullen toepassen voor de preventie en verlichting van psychische problemen. Het programma is ook gericht op het trainen van studenten die diensten in openbare instellingen aanbieden aan van oudsher achtergestelde groepen en biedt elke student speciale competenties op een van de volgende drie gebieden: gezinsgeweld, ontwikkelingsstoornissen of ernstige en aanhoudende psychische aandoeningen. Het programma biedt haar afgestudeerden ook klinische en theoretische training in twee hoofdoriëntaties: cognitief-gedragsmatig en psychoanalytisch. De Clinical Psychology Doctoral Program is volledig geaccrediteerd door de American Psychological Association. Het programma is ook geregistreerd door de afdeling Onderwijs van de staat New York en wordt vermeld door de commissie van staats- en provinciale psychologie en het nationale register van zorgaanbieders in de psychologie als een aangewezen instelling die een doctoraatsprogramma in de psychologie aanbiedt. Het programma is gebaseerd op het practitioner-geleerde model van klinische training.

Raad voor Accreditatie voor Genetische Counseling

LIU Post's College voor Liberal Arts and Sciences was een van de eerste hogescholen in New York en een van slechts een handjevol hogescholen en universiteiten in het land die een Master of Science-graad in Genetic Counseling heeft aangeboden. Dit programma is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Genetische Counseling, die de normen vaststelt voor bekwaamheid voor de klinische praktijk door accreditatie van graduate programma's in genetische counseling en de rol van genetic counselors in de gezondheidszorg verbetert door certificering en hercertificering van gekwalificeerde professionals. Het genetische counselingprogramma van LIU Post is een van de slechts 36 programma's in de Verenigde Staten en Canada die zijn geaccrediteerd door de ACGC.

Gedrag Analistencertificatiecommissie

Omdat de maatschappij te kampen heeft met gestaag toenemende diagnoses van ontwikkelingsstoornissen zoals autisme, is analyse van toegepast gedrag een essentieel instrument geworden voor beoordeling en behandeling. Certificering in analyse van toegepast gedrag leidt tot een breed scala aan carrièremogelijkheden in een groeiend veld dat veelbelovend is voor kinderen in het autismespectrum en personen met andere ontwikkelingsstoornissen of aandoeningen.

Studenten die het 'Advanced Certificate in Applied Behavior' van het College of Liberal Arts and Sciences afronden, komen in aanmerking voor het Board Certified Behavior Analyst-examen dat wordt afgenomen door de Behavior Analyst Certification Board. Daarnaast biedt het College voor Liberal Arts and Sciences een gezamenlijk programma aan met de School of Education, dat voldoet aan de academische vereisten voor certificering van toegepaste gedragsanalyses voor studenten in de Master of Science in het speciaal onderwijsprogramma. Studenten die zijn ingeschreven in het CASE-programma (Concentration in Autism and Special Education) kunnen de vereisten voor het geavanceerde certificaat in gedragsanalyse toepassen door Psychologie 607, 651 en 657 te volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder