Master of Science in de toegepaste informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De Master of Science in de toegepaste computerwetenschappen is een programma dat bedoeld is om de behoefte te beantwoorden aan de ontwikkeling van effectieve competenties op het gebied van informatietechnologie en beveiliging, om tegemoet te komen aan de behoefte van Afrika en de wereld. De afgestudeerden hebben de theorie in de computer- en informatiewetenschappen en het vermogen om de theorie te vertalen naar het dagelijks leven in hun huidige functie bij het plannen, ontwerpen en beheren van computerinformatiesystemen in de lokale en mondiale context.

specialisaties

Een studieprogramma kan worden geselecteerd op de volgende gebieden:

  • Cyberbeveiliging
  • E-Services
  • Netwerken en systeembeheer

Waarom deelnemen aan de MSc van de AUA in het toegepaste computerwetenschappelijk programma?

  • Een erkende graad van een Chartered University
  • Laat je lesgeven door een goed gekwalificeerde en toegewijde internationale faculteit met een schat aan ervaring
  • Geweldige mogelijkheden om te communiceren met studenten uit verschillende landen en het netwerken te verbeteren
  • State of the art faciliteiten
  • Gelegenheid voor toegewijde en doelgerichte studenten om op tijd af te studeren (2 jaar voor fulltime en 4 jaar voor deeltijd)

Bezorgingsmodus

Cursuslevering voor het programma is een mix van gemengd, face-to-face en online leren. Het wordt momenteel aangeboden op de hoofdcampus van de AUA, in Kenia.

Looptijd

Studenten die in een jaar twee sessies kunnen volgen, maken het programma in twee jaar af. Deeltijdstudenten die slechts één sessie per jaar afleggen, zullen het programma in vier jaar afronden.

Toelatingseisen

  • Voldoe aan de algemene universitaire toelatingseisen.
  • Een Bachelor of Science in Computer Science of gelijkwaardig van een erkende universiteit, en een CGPA van niet minder dan 2,5.

Voor directe vragen over de masteropleiding Applied Computer Science van de Adventist University of Africa , neem dan contact op met de programmacoördinator: Dr. Lossan BondeEmail: bondel@aua.ac.ke

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the ... Lees meer

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the transformation of Africa. Lees Minder