Master of Science in de robotica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het robotica-master of science-programma brengt gebieden van roboticaonderzoek samen die anders over verschillende afdelingen of afzonderlijke universiteiten zouden worden verspreid, en bereidt studenten voor op een leidende rol in het onderzoek en de ontwikkeling van toekomstige generaties van geïntegreerde robottechnologieën en -systemen.

Het Master of Science in Robotics (MSR) -programma richt zich op het voorbereiden van studenten om een leidende rol te spelen in het onderzoek en de ontwikkeling van toekomstige generaties van geïntegreerde robottechnologieën en -systemen.

Vereisten voor de opleiding zijn onder meer cursuswerk, vier kerncursussen en drie keuzevakken, en onderzoek dat resulteert in een scriptiedocument en een openbare lezing. Het MSR-programma is ontworpen om de eerste twee jaar van een PhD-programma na te bootsen, zodat studenten die geïnteresseerd zijn in een PhD, ervaring kunnen opdoen en een gemakkelijke overgang hebben.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve rea ... Lees meer

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve real-world problems and improve the way people live and work. Lees Minder