Master of Science in de psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wil je meer leren over mensen op het werk?

Het programma geeft je een dieper inzicht in mensen en hun interactie in het professionele leven.

Het programma richt zich op nationale en internationale studenten met een bachelor's degree en 90 studiepunten in de psychologie, met een interesse om zich te specialiseren in een van de belangrijkste gebieden in de moderne toegepaste psychologie. Een master in arbeids- en organisatiepsychologie biedt kansen voor werkgelegenheid in een breed scala van particuliere en openbare organisaties.

Het programma bevat elementen van relevante praktische activiteiten, dat wil zeggen dat de student interactie heeft met particuliere of openbare organisaties in de gemeenschap. Het onderzoeksprobleem van het proefschrift moet een duidelijk verband hebben tussen werk en organisatiepsychologie.

Het programma wordt aangeboden mits de nodige beslissingen.

Toelatingseisen

Basisopleiding voor studies op het tweede niveau en speciale geschiktheid:

  • Engels B, of het equivalent van 90 studiepunten in de psychologie, inclusief een 15-studiepuntenproject, of het equivalent daarvan.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Een gekwalificeerde specialist in werk- en organisatiepsychologie kan werken met de evaluatie en ontwikkeling van organisaties, met psychosociale kwesties, of als een interne consultant voor organisatieontwikkeling. Aangezien het programma een belangrijk element van interculturele competentie heeft, kan zo iemand ook belangrijke expertise leveren bij het ontwikkelen van wereldwijde strategieën voor multinationale organisaties.

Mate

Master of Science (120 studiepunten) met specialisatie in industriële en organisatiepsychologie.

Het belangrijkste studiegebied: Psychologie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder