Master of Science in de ontwikkeling van onroerend goed

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Terry W. Stiles School of Real Estate Development is opgericht ter ere van het geheugen en de erfenis van Terry Stiles als visionaire vastgoedontwikkelaar en bedrijfsleider van Broward County. Hij speelde een grote rol bij de ontwikkeling van het curriculum, was lid van de MSRED-adviesraad en nam regelmatig deel aan programmagerelateerde evenementen, lessen, rondleidingen door de site, wedstrijden en gastcolleges. Hij zorgde ook voor voortdurende begeleiding en financiële ondersteuning van het programma. Studenten en docenten vonden hem een paraat hulpmiddel door als een persoonlijke en professionele mentor voor tal van studenten te dienen. Veel van deze NSU-afgestudeerden merken op dat hij hen tot ver na hun afstuderen heeft geholpen.

Er is een permanent schenkingsfonds opgericht om te worden gebruikt voor beurzen die zullen worden toegekend aan best presterende studenten in het Master of Science in Real Estate Development Program.

Het MS in Real Estate Development-programma van NSU bouwt marktleiders op door afgestudeerden voor te bereiden met de multidisciplinaire kennis en hulpmiddelen om te slagen in vastgoedontwikkeling, investeringen, financiën, management en marketing. Afgestudeerden leren kernkennis en geavanceerde toepassingsvaardigheden om het pand te lokaliseren en te analyseren, de fysieke, markt-, juridische en politieke parameters te bepalen en levensvatbare financiële, ontwikkelings- en managementstructuren te creëren. Het programma breidt een nauwe relatie uit tussen studenten en marktleiders op regionaal en nationaal niveau, door mentorschappen van leidinggevenden, deelname aan professionele programma's en netwerken.

Afgestudeerden kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk van regionale en nationale professionele contacten binnen de branche, onder andere studenten, alumni en professionele netwerken. Studenten komen naar NSU uit het hele land, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en Europa.

 • Multidisciplinair onderdompelingscurriculum
 • Faculteit die leiders en zeer ervaren real-world experts zijn
 • Praktische casestudy's van actuele projecten in Zuid-Florida - Amerika's laboratorium voor innovatie in onroerend goed
 • Mentorship door NSU's Real Estate Advisory Board van marktleiders
 • Training in geografische informatiesystemen (GIS), ARGUS, communicatie- en grafische programma's
 • Adviesraad die zich inzet voor de voortgang van nationale programma's
 • MSRED Alumnivereniging
 • Studiereis
 • Certified Commercial Investment Member (CCIM) University Fast-Track Partner

purchase, house, house purchase

Waarom studeren aan NSU?

Vastgoedmarkten zijn complex, dynamisch, voortdurend in ontwikkeling, lokaal en steeds mondialer. Succes vereist dat leiders die alle facetten van commercieel vastgoed begrijpen, deskundige, bekwame en ethische professionals zijn die waarde kunnen creëren door nieuwe kansen te zien die financieel, sociaal en ecologisch duurzaam zijn.

Het programma van NSU is een van de meest uitgebreide masteropleidingen van het land op het gebied van vastgoeduniversiteiten. Het programma biedt de essentiële cursussen in onroerend goed, zodat studenten een diepgaand begrip krijgen en de vaardigheden leren die nodig zijn voor succes en leiderschap in de branche. In tegenstelling tot MBA-graden die vastgoedconcentraties aanbieden, is het programma van NSU uitsluitend gericht op kerncursussen, real-world leren en projecten die de toekomstige leiders van de industrie ontwikkelen.

Het MS in Real Estate Development (MSRED) -programma van NSU bereidt afgestudeerden voor op het nemen van verantwoordelijkheid op middelhoog en hoger niveau in ontwikkelings-, management-, investerings- en verkoop- en marketingbedrijven. Afgestudeerden komen de industrie binnen als opkomende leiders die weten hoe ze de verschillende aspecten van onroerend goed kunnen lokaliseren en analyseren, van juridische, economische en financiële overwegingen tot politieke en regelgevende vereisten. Het rigoureuze programma wordt gegeven in een "Executive" -formaat. Het volledige onderdompelingscurriculum wordt gegeven door zeer ervaren leiders met diepgaande kennis die is opgedaan door jarenlange feitelijke ervaring. Klassen, casestudy's in het veld en real-world projecten van bekende professionals zijn gericht op het bieden van praktische toepassingen van praktische kennis die onmiddellijk kunnen worden gebruikt. Afgestudeerden van programma's bieden een aanzienlijke toegevoegde waarde aan hun bedrijven.

De Master of Science in Real Estate Development is een van de innovatieve professionele programma's die worden gegeven door het H. Wayne Huizenga College of Business van de Nova Southeastern University in Fort Lauderdale.

Afgestudeerden beginnen een loopbaan in ontwikkeling, ondernemerschap, financiën, investeringen, bankieren, vermogensbeheer en andere gebieden binnen de industrie. Het programma benadrukt de hoeksteendisciplines financiën en investeringen, met bijzondere aandacht voor:

 • Stedelijke en voorstedelijke herontwikkeling
 • Economisch en ecologisch duurzaam vastgoed
 • Ondernemerschap in kleine / middelgrote vastgoedbedrijven

Curriculumgids

Het zesendertig studiepunten (36) curriculum van het MS in Real Estate Development-programma wordt aangeboden in een lock-step, executive format, ontworpen om zowel fulltime werkende professionals als fulltime studenten te huisvesten.

De MSRED-graad bij NSU is een programma van 12 maanden met collegegeld van ongeveer $ 34.000. Het programma begint in januari of augustus en de lessen komen de hele dag door op zaterdag of online in Fort Lauderdale.

Klassengroottes bieden de mogelijkheid voor één-op-één aandacht en een hoge mate van interactie met de faculteits- en adviesraadleden. Cursussen benadrukken het belang van zowel individuele als teamprojecten die een realistische benadering van bedrijfsvoering, probleemoplossing en oplossingen weerspiegelen. Studenten nemen deel aan diverse projectopdrachten die zijn ontworpen om essentiële schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden te onderwijzen en aan te scherpen, beknopte en indrukwekkende visuele en mediapresentaties te ontwikkelen en duidelijke financiële analyses te ontwikkelen. Individuele onderzoeksopdrachten stellen studenten in staat een breed spectrum van persoonlijke interesses en toonaangevende branchetrends te verkennen.

Industrieprofessionals en leden van de adviesraad nemen actief deel aan alle klassen, presenteren casestudy's van actuele projecten en fungeren als panelleden die individuele en teamprojecten evalueren. Zowel professionals als leden van de adviesraad begeleiden de studenten door feedback te geven op hun presentaties, samen met gedegen 'hoe-te-doen'-advies.

Toelatingseisen

Toelating tot het MS in Real Estate Development-programma is concurrerend en het aantal ingeschreven studenten is beperkt om ervoor te zorgen dat elke student persoonlijke aandacht krijgt. Toelating is selectief en gebaseerd op werkervaring en academisch record. Werkervaring in onroerend goed heeft de voorkeur, maar is niet essentieel.

Het programma houdt rekening met motivatie, werkervaring, professionele activiteiten en academische achtergrond. Aanvragers worden aangemoedigd om met de programmadirecteur te interviewen en indien mogelijk de campus te bezoeken.

Studenten met verschillende achtergronden en niet-gegradueerde of afgestudeerde studies in financiën, onroerend goed, architectuur, engineering, management, marketing, rechten, gastvrijheid en zaken hebben het programma met succes afgerond. De meeste studenten hebben een zakelijke of professionele ervaring en zijn bekend met de vastgoedsector.

Applicatievereisten

 • Een verleend bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers is vereist.
 • Een algemene undergraduate GPA van 3.10 of hoger op een schaal van 4.00, zoals weerspiegeld in officiële, definitieve transcripties van alle bezochte undergraduate instellingen, wordt automatisch toegelaten. Aanvragers worden automatisch toegelaten als hun niet-gegradueerde GPA in de laatste 60 uur van hun inschrijving een 3.10 of hoger is op een schaal van 4.00.
 • Voor aanvragers die minder dan 3.10 cumulatieve niet-gegradueerde GPA of in de laatste 60 uur van hun undergraduate-programma hebben behaald, is mogelijk een minimum GMAT-score (Graduate Management Admission Test) van 540 of een gelijkwaardige GRE-score (Graduate Record Examination) vereist.
 • Kandidaten die een graduaat hebben behaald aan een regionaal geaccrediteerde instelling met een algemene GPA van 3.10 of hoger, komen in aanmerking voor toelating.
 • Werkervaring zal gunstig worden overwogen en kan afzien van de GMAT / GRE-vereiste voor een GPA van minder dan 3,10.
 • Twee aanbevelingsbrieven van een niet-gegradueerde faculteit die bekend is met academisch werk of van werkgevers met kennis van professionele werkervaring zijn optioneel, maar zullen uw aanvraag versterken.
 • Een essay van ten minste 500 woorden met betrekking tot carrièredoelen en hoe het MSRED-programma bedoeld is om die doelen te bereiken, is optioneel, maar zal uw sollicitatie versterken.
 • Telefonisch of persoonlijk interview met directeur (of adjunct-directeur) van de Master of Science in Real Estate Development Program is optioneel, maar zal uw aanvraag versterken.

Vereiste documentatie

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar [email protected] of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist.

Internationale aanvragers

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MSRED-programma, moeten internationale aanvragers voldoen aan aanvullende toelatingscriteria.

people, girls, women

Careers

Afgestudeerden van de NSU vinden lonende carrières in verschillende industriële segmenten, waaronder financiën, ontwikkeling, verkoop en marketing, consulting, investeringen en bankieren. Afgestudeerden vinden plaatsing bij bedrijven variërend van kleine ondernemingen voor ondernemingsontwikkeling tot nationale portefeuillebeheerders. Het programma streeft ernaar afgestudeerden een sterke combinatie van vaardigheden op het gebied van financiën en ontwikkeling te bieden om hen een concurrentievoordeel te geven. Naarmate de industrie complexer wordt, worden afgestudeerden van NSU zeer gewaardeerd omdat ze bestaande activa kunnen begrijpen, analyseren, waarderen en beheren, en kansen kunnen creëren voor nieuwe investeringen.

Van studenten en afgestudeerden wordt verwacht dat ze bedrijven zoeken en volgen met wie ze willen werken. De carrièreplanning van een student begint bij de inschrijving wanneer elke deelnemende klas wordt geplaatst in het actieve alumninetwerk van NSU en de dynamische brancheorganisaties van Zuid-Florida. Faculteitsleden verwachten studenten te helpen bij het leggen van contacten, loopbaanbegeleiding en interviewvoorbereiding. Jarenlange professionele mentorschappen met leden van de adviesraad van het programma helpen studenten door ze te combineren met een doorgewinterde marktleider die een-op-een met hen zal samenwerken om hun carrièredoelen te helpen vaststellen en advies en begeleiding te geven over leiderschapskwaliteiten.

Een geselecteerde lijst van bedrijven die aan NSU MSRED-afgestudeerden werken, omvat Stiles Corporation, Flagler Development, Apple, GE Capital, Sovereign Bank, Starwood Capital.

stages

Stages bieden studenten waardevolle professionele ervaringen die hen voorbereiden om de industrie te betreden of vooruit te komen. Het programma werkt samen met een breed scala aan ontwikkelings-, financiële, marketing- en adviesbureaus en bureaus om betaalde en onbetaalde stagemogelijkheden te bieden binnen de belangrijkste segmenten van de industrie.

Representatieve stage sponsors zijn onder meer: Flagler Development Company, Continental Real Estate Company, Silver Companies, Stiles Corporation, Lauderdale Lakes CRA, South Florida Regional Planning Council, Town of Davie

Rekruteren

NSU's Real Estate Program biedt werkgevers gemakkelijke en effectieve werving op maat, aangepast aan de behoeften van recruiters en bedrijven. We zijn in staat om elk schema aan te passen dat aan uw individuele wervingsbehoeften voldoet.

Jobs E-blast. Stuur ons jouw baan en wij mailen deze naar al onze studenten en alumni voor jouw bedrijf. NSU moedigt werkgevers aan om gratis vacatures te adverteren via de MSRED-banen e-blast. De Jobs E-blast biedt een hulpmiddel om het zoekproces te vergemakkelijken met een gratis vacaturebron die een talentenpool van enthousiaste, deskundige en bekwame sollicitanten genereert

Hervat verzameling en interviews. Geef uw wensen op en wij zullen cv's verzamelen en interviews met uw kandidaten organiseren. Het programma biedt werkgevers de mogelijkheid om interviewkamers met meerdere camera's en opnamefuncties te gebruiken. Interviews kunnen live worden uitgezonden of opgenomen en geüpload voor toegang op afstand en bekijken. De MSRED-studenten van NSU worden aangemoedigd om een portfolio van hun werk te ontwikkelen om werkgevers een onmiddellijk inzicht te geven in hun capaciteiten, communicatieve vaardigheden en analytisch begrip van de branche.

Werving op de campus. We zullen helpen met alle aspecten van werving op de campus, van het organiseren van interviewkamers, foodservice voor recepties, gastsprekerbijeenkomsten of een showcase van uw bedrijf.

Stages. Hoewel veel NSU-studenten al een carrière hebben, zijn stages voor velen een ervaring met toegevoegde waarde om extra inzicht te krijgen in specifieke aspecten van de branche. We plaatsen openingen en vragen studenten om professionele stageverzoeken in te vullen.

"Hoewel het programma studenten aanspreekt en blootstelt aan toonaangevende en opkomende bedrijfstakonderwerpen, zijn het de klasgenoten, docenten en adviserende leden van de raad die betrokken zijn bij het MSRED-programma dat het zowel persoonlijk als professioneel lonend maakt. Het bevorderen van vriendschappen en zakelijke relaties zal doorgaan ver voorbij het afstuderen. "
Kelli Nelson, MSRED Alumna, Centerline Homes

getuigenissen

"Door de praktische projecten en casestudy's die tijdens het programma werden aangeboden, nam mijn gebruik van onroerendgoedterminologie toe, evenals mijn comfort om op professioneel niveau te communiceren met zeer bekwame bedrijfsleiders."
Ben Boies, MSRED Alumnus

"Elke casestudy biedt een zeldzame kans om een kijkje te nemen in de geschiedenis, details en ontwikkeling van het project van de spelers van het project die de leiding hebben genomen om projectspecifieke uitdagingen en macro-economische problemen op te lossen en een uitzonderlijk product op de markt te brengen . "
Kelli Nelson, MSRED Alumna, Centerline Homes

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder