Master of Science in de natuurkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding in de natuurkunde is gericht op moderne natuurkunde en opent de mogelijkheid voor analytisch werk in de industrie en postdoctorale studies.

Het doel van de natuurkunde als wetenschap is om zoveel mogelijk de essentie van de natuur bloot te leggen. Onderzoek in de natuurkunde heeft geresulteerd in een aantal fundamentele wetten en relaties die kunnen worden toegepast op vele gebieden van wetenschap en technologie.

Tijdens je studie werk je nauw samen met docenten en wetenschappers die betrokken zijn bij onderzoeksprojecten. Je krijgt een diepere kennis en begrip van concepten en modellen in de natuurkunde en bent in staat om onafhankelijk onderzoek te initiëren en uit te voeren. Het programma wordt aangeboden in het Engels en is gericht op studenten van over de hele wereld. Aangezien sommige cursussen afstandscursussen zijn, kunt u delen van het programma online bestuderen.

We hebben ook een overeenkomst met de Universiteit van Insubria in Como, Italië, waar een bijbehorend programma wordt aangeboden. Dit betekent dat u toegang hebt tot een grote selectie cursussen om uit te kiezen. Je hebt ook de mogelijkheid om, zonder studiekosten, een of twee semesters in Como te studeren om een zogenaamde dubbele graad te krijgen, dat wil zeggen een graad van elke universiteit, wat een voordeel kan zijn als je denkt aan een internationale carrière.

Experimenten zijn een belangrijk hulpmiddel voor het testen van hypothesen en het formuleren van nieuwe theorieën. Daarom wordt laboratoriumwerk gebruikt als een lesmethode om experimentele methodologie te oefenen.

Als fysicus leer je modellen te bouwen, berekeningen uit te voeren en voorspellingen te doen, kortom om problemen op te lossen. Natuurkunde is geen homogene discipline, maar omvat veel verschillende gebieden, zoals de fysica van de gecondenseerde materie, nanofysica, biofysica, kernfysica, meteorologie, oceanografie en astronomie, om er maar een paar te noemen.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in de natuurkunde, waarvan ten minste 30 studiepunten in de moderne natuurkunde of het equivalent daarvan.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het syllabus op de campus.

Klik hier voor het syllabus voor het afstandsprogramma.

Carrière

Als fysicus kun je werken met onderzoek en ontwikkeling in bepaalde industrieën. Fysici voeren in de regel analytische en simulatietaken uit, maar doen ook laboratoriumwerk. Het onderwijs biedt ook een goede basis voor graduate studies in de natuurkunde.

Mate

Master of Science (120 credits)

Het hoofdvak van studie: natuurkunde

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder