Master of Science in de logistiek en supply chain management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit drievoudig geaccrediteerde programma biedt u de vaardigheden die u nodig hebt om de stroom van informatie en materialen binnen en tussen organisaties zowel lokaal als wereldwijd te beheren. U krijgt een volledig begrip van een zeer gespecialiseerd gebied met betrekking tot het beheer van goederen en middelen, productie, verpakking en transport. Bovendien ontwikkel je je vaardigheden en capaciteiten op onderwerpen zoals voorspelling, verkoop, operationele planning en inkoop om er maar een paar te noemen, terwijl je je leiderschapskansen maximaliseert.

Looptijd

18 - 24 maanden

intakes
Lente - februari
Zomer - juni
Herfst - september

Collegegeld
AED 8.967
USD 2,443
(BTW 5% inbegrepen)


Carrièremogelijkheden

Het programma Master of Science (logistiek en supply chain management) zal van cruciaal belang zijn bij het ontwikkelen van je carrière op gebieden als:

 • Voorraadketenbeheer
 • Area Logistics Management
 • Winkel management
 • Verzendingstoezicht
 • Divisie vraagbeheer
 • Voorraadplanning Management / Audit
 • Divisie Magazijnbeheer
 • Routeplanning Management
 • Inkoop / inkoopbeheer
 • Coördinatie van voorraadbeheer


Professionele accreditatie

CIPS

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) in het Verenigd Koninkrijk. UOWD-studenten krijgen gratis CIPS-studentenlidmaatschap en na succesvolle afronding van hun diploma, samen met bewijs van 3 jaar relevante werkervaring, kunnen ze MCIPS-lidmaatschap van het Chartered Institute of Procurement and Supply aanvragen.

CILT

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) van het Verenigd Koninkrijk. Studenten hebben de mogelijkheid om lid te worden als student-lid van CILT en hen een overvloed aan voordelen te bieden die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling om verder te komen in meer senior leiderschapsrollen. De accreditatie zal ook dienen als een Pathway naar CILT Chartered Membership-status.120783_096UOWD.jpg


Accreditatie en erkenning

Omdat we een licentie hebben van het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijs, via de Commissie Academische Accreditatie, kunnen onze studenten en afgestudeerden ervan verzekerd zijn dat onze graden in de gehele VAE en internationaal worden erkend.

Ons Master of Science-programma (Logistiek en Supply Chain Managemen) wordt ook door UOW Australia, dat is geregistreerd bij het Australische Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), de nationale toezichthouder voor hoger onderwijs in Australië, kwaliteit verzekerd. Na het afstuderen kun je kiezen voor een diploma van UOWD of een diploma van UOW Australia.

120795_212UOWD.jpg


Programmaduur

De maximale vereiste om te slagen voor de opleiding Master of Science (logistiek en supply chain management) bestaat uit twaalf (12) vakken. Als je echter een Bachelor diploma op een relevant gebied of een UOWD Graduate Certificate in Business hebt behaald, of je hebt een uitgebreide professionele werkervaring op een gerelateerd gebied naast een Bachelor diploma, dan kun je het programma mogelijk in totaal tien voltooien (10) onderwerpen in overeenstemming met het beleid van de UOWD inzake studiepuntenoverdracht. Voordat u aan het begin van het programma begint, wordt besloten om in aanmerking te komen voor studiepunten voor voorafgaand leren in overleg met het Faculteitsbureau van de UOWD.

Het programma neemt normaal gesproken je vijf of zes semesters in beslag (gebaseerd op drie semesters per jaar met de zomer als een optioneel semester en twee vakken per semester). In dit tempo kan de graad worden voltooid in twee jaar of minder. De lessen worden gehouden van 18:00 tot 21:30 uur, van zondag tot donderdag. Elk onderwerp vereist een aanwezigheidsavond van 13 weken.


Programmastructuur

Als je bent toegetreden tot de UOWD in het voorjaar van 2016 of later, is je studieprogramma als volgt:

Common Business Foundation *

 • ACCY801 Boekhouding en financieel beheer
 • MGNT803 Organisatiegedrag en management
 • MARK804 Principes van marketingmanagement
 • OPS808 Operaties en supply chain management


Specialisatie Onderwerpen

 • OPS908 Supply Chain Management
 • OPS935 Projectbeheer
 • OPS950 Kwaliteit in management
 • OPS912 Kwantitatieve methoden voor besluitvorming
 • OPS918 Strategisch supply chain management
 • OPS928 logistieke systemen
 • OPS933 inkoop- en voorraadbeheer


Capstone Project

 • OPS922 Business Research Project (MSL)

* Als u in aanmerking komt voor studiepunten voor eerdere kennis van alle vier de onderwijsvakken, moet u twee keuzevakken invullen die in overleg met de faculteit van Business worden gekozen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We have combined the academic excellence of Australia’s 12th highest ranking university with the culture and excitement of the cosmopolitan city of Dubai, to provide a dynamic, stimulating and rewardi ... Lees meer

We have combined the academic excellence of Australia’s 12th highest ranking university with the culture and excitement of the cosmopolitan city of Dubai, to provide a dynamic, stimulating and rewarding environment for students, research practitioners and business professionals alike. At the same time, we are active contributors to the burgeoning knowledge economy of the UAE. Lees Minder