Master of Science in de internationale logistiek / inkoop / supply chain management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma in het kort

Een academische studie van een jaar in 2 landen, die je horizon verruimt door een echt internationale focus op de onderwerpen. Je kunt kiezen uit 2 Pathways ;

  • MSc in internationale logistiek en supply chain management (ILSCM)
  • MSc in International Procurement and Supply Chain Management (IPSCM).

Inhoud van het programma

Termijn 1; September - december in Nederland;

  • Supply chains en productiecontrolesystemen
  • Onderzoeksvaardigheden en economie voor internationale toeleveringsketens
  • Maritieme financiën en bedrijfsmodellering

Termijn 2; Januari - mei in Plymouth, Verenigd Koninkrijk

  • Logistiek, supply chains, systemen en methoden
  • Internationale supply chain-systemen
  • Internationaal logistiek management
  • Internationaal inkoopbeheer

Termijn 3; Mei - september locatie kan overal zijn

Wat te verwachten van ons

Ons uiteindelijke doel is om u voor te bereiden op een managementcarrière, ongeacht of u academische en / of industriële ervaring hebt. Wij bieden een mogelijkheid om uw professionele competentie te verbeteren met de kennis, technische capaciteit en vaardigheden die vereist zijn in hogere managementfuncties op het gebied van logistiek, inkoop en supply chain management.

Wijze van lesgeven:

Bij Fontys geloven we dat een reeks verschillende onderzoeksbenaderingen je het best voorbereiden voor het zakelijke veld na het afstuderen; workshops, lezingen, groepswerk, gastcolleges, opdrachten, groepsdiscussies, logistieke excursies en casestudies.

Wat verwachten we van jou

Om dit programma te bestuderen, moet je carrière-ambities hebben in logistiek, inkoop en supply chain management. Je moet ook een grote interesse in andere culturen hebben, omdat je met studenten van verschillende achtergronden studeert en je in twee verschillende landen zult studeren. Studenten moeten gemotiveerd zijn om hard te werken, omdat het programma in 1 jaar tijd een zware werklast van 90 EC heeft.

Studenten over dit programma

Ik besloot mijn Master in International Procurement en Supply Chain Management te gaan doen omdat ik kennis wilde opdoen op het gebied van zaken die mij het meest interesseert.

In totaal ben ik zeer tevreden met mijn beslissing om de combinatie van beide scholen, Fontys en Plymouth University te kiezen, omdat ik veel kon leren, plezier kon maken en nieuwe mensen van over de hele wereld kon ontmoeten.

Met betrekking tot de cursussen met behulp van de simulatiesoftware, was Simul8 een van de hoogtepunten. Elke klas was interessant en uitdagend. Voor mij persoonlijk was het erg interessant om een ​​uitwisseling van meningen en ideeën met de docenten over verwervingsgerelateerde onderwerpen te hebben.

Ik ben begonnen als Trainee in Category Management voor een van de grootste retailers in Duitsland.

Armend Cerkini

Toelatingseisen

1. Een relevante bachelordiploma of equivalent in een business, engineering of logistiek onderwerp. Kandidaten met een niet-logistiek gerelateerd bachelordiploma zullen worden aanbevolen om zich voor te bereiden door een specifiek boek te lezen.

2. Een IELTS-score van 6,5 overall (met een minimum van 5,5 in elk element). Nederlandse, Duitse en EER-studenten met een Bachelor diploma volgens de diplomalijst van de Gedragscode
kan worden vrijgesteld van het vereiste IELTS-testrapport.

Na ontvangst en verificatie van het aanvraagformulier stuurt Fontys University de inschrijvingsbrief / voorwaardelijke inschrijvingsbrief / ontslagbrief per e-mail.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Lees Minder
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Meer Minder