Master of Science in de internationale handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc. in International Commerce and Digital Marketing bij ESC Clermont in Frankrijk is een Master Degree Program (100% in het Engels gegeven, duur van 16 tot 18 maanden) waarmee studenten de verschillende gebieden van internationale handel en marketing kunnen verkennen. Het doel van het programma is om studenten de kennis, ervaring en vaardigheden te geven die nodig zijn om uit te blinken in de uitdagende zakelijke omgeving van vandaag en het digitale tijdperk. Naast het leren over de wereldwijde commerciële wereld en lokale bedrijfspraktijken , beheersen de studenten de digitale tools en hebben ze een unieke combinatie van kennis en vaardigheden op het gebied van marketing, verkoop en beheer van sociale media . De lessen duren van oktober tot mei, gevolgd door een stage van minimaal 4 maanden samen met een directieverslag.

Het behalen van een dual-degree is mogelijk van de Nottingham Trent University in het VK of de Aalen University in Duitsland .

Het programma is volledig geaccrediteerd door 'Conférence des Grandes Ecoles '.

Sterke punten:

  • Volledig in het Engels gegeven .
  • Gerangschikt in Best Innovative Masters door SMBG Eduiversal .
  • Meester van digitale tools als webpaginaontwerp, Google Analytics, SEO en sociale media .
  • Adviesprojecten voor lokale MKB-bedrijven.
  • Mogelijkheid om een dubbele graad te behalen .
  • Multiculturele studentengroep.
  • Stages in Frankrijk of in het buitenland bij MKB-bedrijven en multinationals.

Toelating

Toelatingsvoorwaarden voor internationale studenten:

  • Bachelordiploma;
  • Vaardigheid in het Engels (officiële TOEFL-score van minimaal 550 of IELTS 6.0).

* Vrijstelling van de taalvereiste voor studenten die hun bachelor in het Engels hebben afgerond

Alle aanvragen moeten online op onze website worden ingediend.

Na het invullen van het aanvraagformulier worden kandidaten uitgenodigd om een korte video-aanvraag in te dienen die onderworpen is aan de evaluatie van het hoofd van het programma.

Voor meer informatie Internationale toelating - Neem contact op met Mohamed ELZAYADI - [email protected]

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leade ... Lees meer

Founded in 1919, ESC Clermont Business School is a ‘Grande Ecole’ business school in France. The business school offers undergraduate and postgraduate programmes that train and prepare business leaders evolving an in international context. The school is committed to its slogan of being a ‘School For Life’, the distinctive positioning of the school is highlighted through its innovative pedagogic approaches, national and international recognitions, strong corporate network and proximity to companies. Lees Minder
Clermont-Ferrand