Master of Science in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Master of Science-programma in Computer Science van de NJIT Computer Science-afdeling, onderdeel van het Ying Wu College of Computing Sciences, is de grootste academische afdeling op NJIT, bestaande uit een tiende van de studentenpopulatie. Het is ook de grootste afdeling voor computerwetenschappen van alle universiteiten in het grootstedelijk gebied van New York.

Programmamissie

Ontworpen om professionals op relevante gebieden te helpen bij het versterken van hun beheersing van theoretische computerconcepten en toegepaste kennis van de computerwetenschap, hun geschiktheid voor algoritmen, programmeren, logisch redeneren en complexe computersystemen te vergroten, en nog veel meer. De MS in Computer Science is voor studenten die geavanceerde studies in de informatica willen. Het online aanbod omvat:

  • Database
  • Netwerken
  • Cybersecurity

Toelatingseisen

Een undergraduate-diploma in een verwant wetenschapsgebied met een cumulatief Grade Point Average (GPA) van ten minste 3,0 op een schaal van 4.0 is meestal vereist. Toelatingsvoorwaarden kunnen het voltooien van een klein overbruggingsprogramma zijn dat van geval tot geval wordt ontworpen en vereisen doorgaans een cursus voor een undergraduate-niveau om volledig over te gaan naar het programma. Brugcursussen en niet-gegradueerde cursussen tellen niet mee voor de diplomawaardering; cursussen op graduate niveau.

Het indienen van Graduate Record Examination (GRE) scores wordt in alle gevallen aangemoedigd, maar het is vereist van diegene die financiële steun zoeken en diegenen van wie de laatste voorafgaande graad van een instelling buiten de Verenigde Staten is. Internationale studenten moeten ook scores indienen van de Test of English as Foreign Language (TOEFL). Volgens universitair beleid is een minimum score van 79 (op internet gebaseerde TOEFL), 550 (op papier gebaseerde TOEFL) of 213 (op computer gebaseerde TOEFL) vereist voor alle internationale aanvragers.

Bridge-programma

Het Department of Computer Science biedt een nieuw en exclusief bridge-programma aan genaamd Fast Track to Computing om niet-berekenende STEM-afgestudeerden toe te laten tot een masteropleiding in de volgende computerprogramma's. Het bestaat uit vier (één semester) cursussen:

CS 280 - Taalconcepten programmeren
CS 332 - Principes van besturingssystemen
CS 505 -programmering, gegevensstructuren en algoritmen
CS 506 - Foundations of Computer Science

Niet alle aanvragers zullen het brugprogramma nodig hebben. Dit bridge-programma wordt geval per geval toegewezen, en de cursussen gelijk aan dit programma hoeven niet per se op NJIT te worden afgelegd om ontvankelijk te zijn voor het NJIT MS CS-programma, in afwachting van een academische beoordeling van cursussen elders.

Graad Vereisten

Een minimum van 30 credits is vereist voor het behalen van de graad. Hiervan moeten 12 studiepunten worden behaald door het nemen van vier (4) voorgeschreven kerncursussen. De resterende credits die nodig zijn om de vereiste 30 credits te behalen, kunnen worden verkregen door een combinatie van 9 studiepunten uit een specialisatie en 9 studiepunten in een gratis keuzevak te nemen. De specialisaties omvatten Database en Data Mining, Networking en Cybersecurity. Zoals reeds is aangegeven, kunnen aanvragers met een wetenschappelijke achtergrond of een diploma in een andere discipline dan Computer Science worden vereist om daarnaast een of meer bridgecursussen te volgen. Brugcursussen tellen niet mee voor de 30 credits die vereist zijn om het programma te voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder