Master of Science in de informatica en informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat bepaalt de informatica van UM-Flint

De Master of Science (MS) in Computer Science and Information Systems-programma biedt concentraties in Computer Science of Information Systems, evenals een voorbereidende Fast Track voor mensen zonder een computerwetenschappelijke achtergrond. Het bereidt je voor op deelname aan en uitblinken in een carrière als toonaangevende technologieteams als beheerder, analist, ontwerper, ontwikkelaar of programmeur.

Flexibel formaat

Of u nu ver van de campus woont of dichtbij, de MS in Computer Science and Information Systems is ontworpen om aan uw leven en doelen tegemoet te komen. Met de Cyber Classroom kunt u uw leerervaring aanpassen. Profiteer van het gemak van online leren op afstand, de face-to-face interactie in de klas of een combinatie van beide. Onze aanpak herdefinieert de traditionele klaservaring met een naadloze combinatie van in-class en online leren.

Het Cyber Classroom

Raak ondergedompeld in de lezingen die zijn vastgelegd in onze unieke cyber-klaslokaalervaring via een geavanceerd robotachtig audio-video-opnamesysteem. Het systeem verwerkt meerdere camera's, microfoons en digitale invoerapparaten zoals digitale whiteboards en documentcamera's met een intelligent autonoom opnamesysteem om alles duidelijk vast te leggen. Als online student kun je communiceren met de faculteit via ons online contentmanagementsysteem van BlackBoard®. Je hebt ook de mogelijkheid om de functie Afspelen op aanvraag te gebruiken, zodat je de lezingen zo vaak als nodig kunt bekijken om concepten te begrijpen.

Testimonial van studenten

Luister naar wat een van onze studenten te zeggen heeft over het programma:

Concentratie-opties

Computer Science-concentratie - Dit rigoureuze programma is ontworpen om u te voorzien van diepgaande, ultramoderne kennis van kritieke computer-gerelateerde technologieën. Cursussen dompelen studenten onder in verschillende disciplines van de informatica, waaronder algoritmen, architectuur, kunstmatige intelligentie, databases en netwerken.

Concentratie informatiesystemen - Dit innovatieve programma biedt twee sporen: bedrijfsinformatiesystemen en gezondheidsinformatiesystemen. Kies de track die uw professionele doelen en interesses ondersteunt om gespecialiseerde training te krijgen die nodig is voor uw carrière. Degenen die het spoor Bedrijfsinformatiesystemen volgen, kunnen technologiecursussen aanvullen met bedrijfscursussen, waaronder Accounting, Bedrijfseconomie, Ondernemerschap, Wereldwijd management en Kwantitatieve analyse. Degenen die het gezondheidsinformatiesysteem volgen, volgen misschien aanvullende cursussen in financieel beheer, gezondheidszorgbeheer en -beleid en juridische kwesties om uw leerervaring aan te passen.

Dual Graden

Studenten in het dual degree-programma hebben de optie om twee graden te voltooien: een Master of Science (MS) in Computer Science and Information Systems met een concentratie in Information Systems en een Master of Business Administration (MBA) met een concentratie in Computer Information Systems. Meer informatie over de opleiding is hier beschikbaar.

Real-World ervaring

Je kunt de kennis die je opdoet in de klas en onderzoek toepassen op technologie bij UM-Flint via betekenisvolle technologieprojecten met echte toepassingen. De focus van het programma op teamgebaseerd projectwerk stelt u in staat om de samenwerkingsvaardigheden op te bouwen die nodig zijn om een effectief teamlid en leider te zijn.

Fast Track-optie

Beschikbaar voor studenten zonder een bachelordiploma in informatica of een gerelateerd veld, bestaat deze optie meestal uit vijf cursussen gericht op de kerncompetenties van Netwerken, Architectuur, Algoritmen en Databases. Degenen die een bachelordiploma in een vrije kunsten of zakelijke sector bezitten, kunnen worden verplicht om een aantal aanvullende wiskunde- en programmeercursussen te volgen. Alle vooraf vereiste Fast Track-cursussen worden gegeven in de cyber-klassikale indeling.

Thesis of niet-scriptietrack

Welke concentratie u ook kiest, u kunt vervolgens kiezen tussen een scriptietrack of een niet-scriptietrack. Het scriptietraject vereist dat studenten een onderzoekspaper schrijven en een mondelinge verdediging voeren naast de vereiste cursussen. Studenten die het niet-scriptietraject voltooien, voltooien extra studiepunten in keuzevakken op graduate-niveau en behalen bevredigende prestaties op het eindexamen van het masterniveau.

resultaten

Het programma studeert jaarlijks ongeveer vijftig studenten af. We hebben ook een aantal studenten laten promoveren bij toonaangevende regionale instellingen, waaronder: Michigan State University, Wayne State University, Purdue University en Oakland University.

Bij UM-Flint zijn er mogelijkheden om klassikaal leren, onderzoek en nieuwe technologie toe te passen. Een recent voorbeeld was dat de faculteit informatica en studenten hun krachten bundelden met die van het Department of Nursing om een educatief videospel te maken om studenten verpleegkundigen te helpen leren hoe ze congruente zorg kunnen bieden aan patiënten met verschillende culturele achtergronden.

cursussen

voorwaarden

A. Wiskunde

 • MTH 118 - Calculus voor management en sociale wetenschappen (4)

B. Programmering

 • Studenten (behalve UM-Flint CSC en CIS alumni) moeten een programmeervaardigheidstoets afleggen en, op basis van de score, extra studiepunten van vereiste programmeercursussen volgen:

Studenten met een technische achtergrond worden aangemoedigd om:

 • CSC 500 - Intensieve programmering en computergebaseerde probleemoplossing (3)

Studenten met een niet-technische achtergrond worden aangemoedigd om:

 • CSC 175 - Problemen oplossen en programmeren (4)
 • en een van:
 • CSC 275 - Problemen oplossen en programmeren II (4)
 • CSC 276 - Problemen oplossen en programmeren II in Java (4)

C. Aanvullende CSC / CIS-cursussen

 • CSC 335 - Computernetwerken I (3)
 • CSC 382 - Software engineering (3)
 • CSC 384 - Databaseontwerp (3)

Een van:

 • CIS 360 - Hardware en software voor informatietechnologie (3)
 • CSC 365 - Computerarchitectuur (3)

En voor studenten die de concentratie informatica nastreven:

 • CSC 375 - Gegevensstructuren (3)

Vereisten, Computer Science Concentration

Cursussen in informatica en informatiesystemen als volgt:

Kerncursussen (12 studiepunten)

 • CSC 535 - Geavanceerd computernetwerk (3)
 • CSC 565 - Computersysteemarchitectuur (3)
 • CSC 575 - Algoritme en complexiteitsanalyse (3)
 • CSC 582 - Geavanceerde databaseconcepten en nieuwe toepassingen (3)

Keuzevakken (12 studiepunten)

Vier extra CSC- of CIS-cursussen op 500 niveaus, inclusief minimaal 6 studiepunten in CSC-cursussen, en exclusief onafhankelijke studiecursussen.

De optie van keuze (6 studiepunten)

Een van de volgende opties:

Thesis optie

Zes studiepunten in scriptieonderzoek, bestaande uit een onderzoeksproject met een scriptiepaper en een mondeling verdediging.

 • CSC 595 - Masterproef I (3)
 • CSC 596 - Masterproef II (3)

Niet-proefschriftoptie

Bevredigende prestaties op het eindexamen op masterniveau en zes extra studiepunten in keuzevakken op CSC-niveau, waaronder maximaal één onafhankelijke opleiding.

Vereisten, informatiesystemen Concentratie

Cursussen in informatica, informatiesystemen en management- of gezondheidsberoepen, als volgt:

Kerncursussen (9 studiepunten)

Een van:

 • CIS 510 - Informatiesystemen (3)
 • CIS 555 - Gezondheidsinformatica (3)

Twee van:

 • CSC 535 - Geavanceerd computernetwerk (3)
 • CSC 580 - Advanced Software Engineering (3)
 • CSC 582 - Geavanceerde databaseconcepten en nieuwe toepassingen (3)

Track of Choice (6 studiepunten)

Een van de volgende nummers:

Bedrijfsinformatiesystemen bijhouden

Twee van:

 • ACC 521 - Accounting voor managers (3)
 • FIN 551 - Bedrijfseconomie (3)
 • INB 585 - Wereldwijde dimensies van beheer (3)
 • EIM 545 - Ondernemerschap (3)
 • SCM 512 - Toegepaste kwantitatieve analyse (3)
 • SCM 571 - Operationeel beheer (3)

Gezondheidsinformatiesystemen Track

Twee van:

 • PHS 501 - Public Health Administration and Policy (3)
 • HCR 509 - Toepassingen van strategisch management in gezondheidszorgsystemen (3)
 • HCR 577 - Toepassingen van financieel management in de gezondheidszorg (3)
 • HCR 587 - Juridische kwesties in de gezondheidszorg (3)

Keuzevakken (9 studiepunten)

Drie extra CIS- en / of CSC-cursussen op 500-niveau, exclusief onafhankelijke studiecursussen en exclusief:

 • CIS 510 - Informatiesystemen (3)
 • CIS 555 - Gezondheidsinformatica (3)

De optie van keuze (6 studiepunten)

Een van de volgende opties:

Thesis optie

Zes studiepunten in scriptieonderzoek, bestaande uit een onderzoeksproject met een scriptiepaper en een mondeling verdediging.

 • CIS 595 - Masterproef I (3)
 • CIS 596 - Masterproef II (3)

Niet-proefschriftoptie

Bevredigende prestaties op het eindexamen op masterniveau en zes extra studiepunten in keuzevakken op CSC-niveau, waaronder maximaal één onafhankelijke opleiding.

Kredietoverdracht

Met de goedkeuring van de CSIS Graduate Committee kunnen studenten maximaal zes studiepunten van cursussen op het gebied van informatica en informatiesystemen overdragen of kiezen als niet-gegradueerde voor de opleiding (NCFD).

Toelating

Vereisten

Bachelor of Science graad van een regionaal erkende instelling in Computer Science, Computer Information Systems of Computer Engineering heeft de voorkeur. Aanvragers met een andere bachelordiploma kunnen deelnemen aan het programma terwijl ze de Fast Track-cursussen voltooien, zodat ze snel de vereiste achtergrondkennis kunnen bereiken.

Minimaal algemeen undergraduate grade point average van 3,0 op een schaal van 4,0

Staatsautorisatie voor online studenten

In de afgelopen jaren heeft de federale overheid benadrukt dat universiteiten en hogescholen de wetten op afstandsonderwijs van elke afzonderlijke staat moeten naleven. Als u een student bent die van plan is zich in te schrijven voor een online programma, bezoekt u de pagina Staatsautorisatie om de status van UM-Flint bij uw staat te verifiëren.

Toepassen

Dien hieronder een online aanvraag in om in aanmerking te komen voor toelating. Andere materialen kunnen worden gemaild naar FlintGradOffice@umich.edu of worden afgeleverd bij het Office of Graduate Programs, 251 Thompson Library.

 • Aanvraag voor Graduate Admission
 • $ 55 aanmeldingskosten (niet restitueerbaar)
 • Officiële afschriften van alle hogescholen en universiteiten waren aanwezig
 • Drie aanbevelingsbrieven van personen die uw wetenschappelijke en / of professionele vaardigheden kunnen evalueren (ten minste één aanbeveling moet afkomstig zijn van een academische referentie). Van deze vereiste wordt afgezien voor alle alumni van de University of Michigan.
 • Verklaring van het doel beschrijft uw doelstellingen voor afgestudeerde studie en redenen voor het selecteren van dit programma
 • Internationale studenten moeten aanvullende documentatie indienen.

Internationale vereisten

Naast het benodigde materiaal voor alle studenten, moeten internationale studenten bij het indienen van de aanvraag aanvullende documentatie verstrekken:

 • Afstudeercertificaat of diploma met vermelding van de graad van bachelor en de datum waarop deze is verleend. (Als u naar een hogeschool of universiteit bent geweest die graadinformatie op het transcript of cijferblad bevat, is een certificaat of diploma niet nodig.)
 • Engelse taalvaardigheid: als Engels niet uw moedertaal is, moet u de Engelse taalvaardigheid aantonen.
 • Financiële certificering: internationale studenten die op zoek zijn naar een F-1 visum moeten een verklaring van financiële ondersteuning met ondersteunende documentatie indienen. Dit document is toegankelijk via iService. Het wordt gebruikt om te bepalen of u in aanmerking komt voor toelating.

Engelse taalvaardigheidseisen

Als Engels niet uw moedertaal is, zelfs als u momenteel een Amerikaans staatsburger of permanent ingezetene bent en ongeacht hoe lang u in de VS hebt gewoond of bent opgeleid *, moet u de Engelse vaardigheid aantonen door bewijs te leveren via een van de volgende methoden:

 1. Doe de test van Engels als vreemde taal (TOEFL), de International English Language Testing System (IELTS) -test, de Michigan English Test (MET) (vervangt MELAB) of examen voor het Certificate of Proficiency in English (ECPE). Scores mogen niet meer dan twee (2) jaar oud zijn.
  • De minimaal acceptabele scores voor toelating zijn als volgt:
   • TOEFL-test op papier: in totaal 560
   • TOEFL iBT: 84 algemeen
   • IELTS: 6.5 overall (Academic Writing)
   • MET: algemene score van 52 (B2-niveau)
   • ECPE: certificaat van bekwaamheid
 2. Verstrek een officieel transcript met een diploma behaald aan een geaccrediteerde Amerikaanse hogeschool of universiteit OF een diploma behaald aan een buitenlandse instelling waar de voertaal uitsluitend Engels is ** ** OF geslaagde voltooiing ('C' of hoger) van ENG 111 of ENG 112 of het equivalent daarvan.

Speciale eis voor burgers van India: Aanvragers die een instelling in India hebben bezocht waar de instructietaal uitsluitend Engels was, kunnen die methode niet uitsluitend gebruiken om aan de Engelse taalvaardigheidseisen te voldoen. Aanvragers die een geverifieerde Engelse middelgrote instelling hebben bijgewoond, moeten ook een goedgekeurde testscore indienen of een van de andere goedgekeurde methoden gebruiken. Degenen met een 5.0 IELTS-score komen in aanmerking voor standaardtoegang en hebben geen verdere Engelse taalvaardigheidsvereiste; degenen met een score van minder dan 5,0 IELTS worden niet toegelaten.

* Als u een Amerikaans staatsburger of permanent ingezetene bent en van deze vereiste wilt afzien, kunt u uw zaak voorleggen aan de directeur van het CSIS-programma. De directeur moet op zijn beurt de zaak voorleggen aan de Dean of Graduate Programs. U moet voldoende bewijs leveren dat u over de vereiste Engelse taalvaardigheid beschikt.

** De universiteit behoudt zich het recht voor om van een aanvrager te verlangen dat hij ander bewijs van Engelse taalvaardigheid levert als onafhankelijke bronnen niet kunnen verifiëren dat de instructietaal uitsluitend Engels was.

Application Dates

Dien alle aanmeldingsmateriaal in bij het Office of Graduate Programs vóór 17.00 uur op de dag van de deadline voor aanmelding. Dit programma biedt doorlopende toelating met maandelijkse aanvraagbeoordelingen. Om in aanmerking te komen voor toelating, moet al het aanvraagmateriaal worden ingediend op of vóór:

 • Herfst - 1 mei (gegarandeerde overweging / internationale student deadline *)
 • Herfst - 1 augustus (als de ruimte het toelaat, alleen Amerikaanse burgers en permanente inwoners)
 • Winter - 1 oktober (gegarandeerde overweging / internationale student deadline)
 • Winter - 15 november (alleen Amerikaanse staatsburgers en permanente inwoners)
 • Lente - 15 maart (alleen Amerikaanse staatsburgers en permanente inwoners)

* U moet toelating aanvragen vóór de uiterste beoordelingsdatum om in aanmerking te komen voor beurzen, beurzen en onderzoeksassistentschappen.

Overdracht van krediet

Met de goedkeuring van de CSIS Graduate Committee kunnen studenten maximaal zes studiepunten van cursussen op het gebied van informatica en informatiesystemen overdragen of kiezen als niet-gegradueerde voor de opleiding (NCFD).

U bent hier van harte welkom, video:

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Lees meer

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Lees Minder