Master of Science in de industriële wetenschappen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De Mechanical Engineering Masters produceert afgestudeerden die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die klaar staan om problemen op hoog niveau aan te pakken als praktiserende professionals. Ontworpen voor studenten die geavanceerde opleiding op specifieke gebieden van werktuigbouw willen, fungeert de meester van de wetenschap als een opmaat voor een carrière in onderzoek of industrie. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op verschillende disciplines, waaronder dynamica, robotica, nanotechnologie, biomechanica, energiesystemen, of meer.

De MS-graad in werktuigbouwkunde bestaat uit minimaal 30 credit-uren (24 credit-uren natuurlijk werk en 6 credit-uren van proefschrift). Een beperkt aantal credit-uren kan worden overgedragen van graduate-cursussen die buiten de universiteit worden gevolgd, op voorwaarde dat dergelijke cursussen een door de student voorgesteld graduate-programma op de afdeling machinebouw aanvullen. Een adviseur zal het cursuswerk beoordelen op mogelijk overdrachtskrediet. Bij toelating tot het MS-programma moet de student in overleg met een adviseur een plan van aanpak formuleren.

Plan van studie

Het programma omvat kerncursussen, focusgebied cursussen, keuzevakken en een proefschrift. Alle full-time en full-time gelijkwaardige studenten zijn verplicht om de wekelijkse graduate seminar elk semester bij te wonen ze zijn op de campus.

Focus gebied cursussen

Alle studenten moeten een focusgebied van studie ontwikkelen, met voorafgaande toestemming van hun adviseur en het afdelingshoofd. Het aandachtsgebied moet bestaan uit minstens 9 credit-uren van graduate study in mechanical engineering en gerelateerd zijn aan de technische en professionele ontwikkelingsbelangen van de student. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn onder meer besturingselementen, thermo / vloeistoffen en mechanica / ontwerp / materialen.

Onafhankelijke studie

Een student kan ook een beperkt aantal studiepunten behalen door een onafhankelijke studie te doen met begeleiding van een lid van de faculteit. Gebieden voor onafhankelijk onderzoek omvatten geselecteerde onderwerpen in toegepaste wiskunde, mechanica, thermofluïda en bedieningselementen.

Scriptie

Studenten bereiden een formeel proefschriftvoorstel voor en presenteren dit aan hun facultaire adviseur voorafgaand aan het voltooien van hun studiewerk. Een aanvaardbaar voorstel - met inbegrip van een werkoverzicht, uitgebreid literatuuronderzoek en een voorgestelde tijdlijn, ondertekend door de student en goedgekeurd door hun facultaire adviseur en afdelingshoofd - is vereist voordat studenten zich kunnen aanmelden voor een scriptie (MECE-790). Studenten dienen een schriftelijke scriptie in te dienen en hun scriptiewerk mondeling te presenteren.

Industries

 • Automotive
 • Manufacturing
 • Verdediging
 • ruimte

leerplan

Werktuigbouwkunde, MS-graad, typische cursussequentie

 • ENGR-707 Engineering Analysis
 • ENGR-709 Advanced Engineering Mathematics
 • MECE-790 Thesis
 • MECE-795Graduate Seminar
 • Graduate Focus Courses
 • keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma in de machinebouw, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaat diploma (of equivalent) van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool in werktuigbouwkunde of een gerelateerd gebied.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (of equivalent) hebben.
 • Dien scores in van de GRE. Minimale scores van 302 (V&Q) en 3.0 (schrijven) en vereist.
 • Dien twee aanbevelingsbrieven in uit academische of professionele bronnen.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 79 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 6,5 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder