Master of Science in de industriële wetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Afgestudeerden kunnen hun nieuwe kennis toepassen in verschillende industrieën, waaronder ruimtevaart, auto-industrie, biomedische, energie, productie, robotica en thermische systemen.

Het programma bestaat uit geavanceerde algemene cursussen werktuigbouwkunde en keuzevakken op graduaat niveau die de kennis, vaardigheden en competentie op hun vakgebied vergroten. Het programma van 30 studiepunten omvat 8 verplichte cursussen die betrekking hebben op de belangrijkste gebieden van de machinebouw, zoals solide mechanica, vloeistofmechanica, warmteoverdracht, thermodynamica, ontwerp, fabricage, dynamica en trillingen, en computationele mechanica. De twee keuzevakken worden bepaald om interdisciplinaire of multidisciplinaire kennis te bieden op gebieden als projectmanagement, onderzoeksprojecten in engineering en diverse andere belangrijke en relevante onderwerpen.

Afgestudeerden met een Master of Science in Werktuigbouwkunde kunnen hun nieuwe kennis toepassen in verschillende industrieën, waaronder ruimtevaart, auto-industrie, biomedische, energie, productie, robotica en thermische systemen.

Door de vooruitgang van technologie zoeken bedrijven steeds meer geavanceerde kennis in hun personeelsbestand. Het MSME-programma biedt u die kennis met een redelijk evenwicht tussen werk, school en leven.

Vereisten voor het masterprogramma

Het programma bestaat uit acht verplichte vakken en twee keuzevakken.

Vereiste kerncursussen

 • ENGR 6120 - Applied Engineering Mathematics
 • ME 6210 - Geavanceerde productie
 • ME 6220 - Geavanceerde solide mechanica
 • ME 6230 - Advanced Engineering Thermodynamics
 • ME 6240 - Toegepast technisch ontwerp
 • ME 6250 - Geavanceerde dynamiek en trillingen
 • ME 6260 - Geavanceerde warmteoverdracht
 • ME 6270 - Advance Fluid Mechanics en Computational Fluid Dynamics

Keuzevakken

Elke twee 3-credit-uur graduate-niveau cursussen, zolang ze 6000 of hoger zijn en goedgekeurd door de ME graduate programmacoördinator.

De volgende cursussen zijn goedgekeurde keuzevakken voor het MSME-programma:

 • SYE 6010 - Projectbeheersprocessen
 • QA 6602 - Totale kwaliteit
 • SYE 6005 - Inleiding tot Systems Engineering
 • ME 6800 - Masterproject

Het MSME-programma heeft vier keuzevakken. Het is daarom het beste om keuzevakken in de volgende volgorde te volgen (vooral voor internationale studenten die een voltijdstatus moeten behouden):

 • Najaarssemesters: SYE 6005 - Inleiding tot Systems Engineering (alleen aangeboden in de herfst)
 • Voorjaarssemesters: SYE 6010 - Projectbeheerprocessen (aangeboden in herfst en lente)
 • Zomersemesters: QA 6602 - Totale kwaliteit (aangeboden in zomer en herfst)
 • ME 6800 Master's Project wordt ook aangeboden, die kan worden genomen als een keuzevak (3 credit-uren) voor het MSME-programma. MSME-studenten moeten contact opnemen met een lid van de faculteit om zich af te melden voor het begeleiden van het project.

Programma Totaal (30 Krediet uren)

126344_photo-1560574188-6a6774965120.jpgBill Oxford / Unsplash

Master's Admissions

Kandidaten voor het Master of Science-programma met een major in Werktuigbouwkunde moeten de volgende kwalificaties hebben om in aanmerking te komen voor dit programma:

 • Een niet-gegradueerde graad in techniek, techniektechnologie, computerwetenschap, fysische wetenschap, of een andere technisch georiënteerde majoor van een geaccrediteerde universiteit of een universiteit. Geïnteresseerde studenten uit andere disciplines kunnen worden toegelaten tot het programma, maar kunnen worden verplicht om aanvullende cursussen te volgen.
 • Een minimum undergraduate grade point average van 3.0 (op de 4.0-schaal) of gelijkwaardig. Kandidaten met een GPA van 2,75 of hoger kunnen worden beschouwd met een sterke werkervaring en referentiebrieven.
 • Officiële GRE-scores die voldoen aan het huidige toelatingsprofiel: 150 (450 op oude schaal) Verbaal en 148 (600 op oude schaal) Kwantitatief. Kandidaten met lagere scores kunnen voorlopig worden geaccepteerd en vereisen extra voorbereidend cursuswerk.

Toelatingseisen

Internationale studenten kunnen hier meer vinden over speciale vereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degre ... Lees meer

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degrees to its more than 35,000 students. Lees Minder
Kennesaw , Marietta + 1 Meer Minder