Master of Science in de industriële technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of Engineering Technology van de University of North Texas biedt je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in engineeringtechnologie en technische studies en bereidt je voor op het ontwerpen, bouwen, testen, bedienen en onderhouden van een reeks systemen en processen. Onze afdeling is de enige in zijn soort in het Dallas-Fort Worth gebied en biedt cursussen aan die leiden tot een Master of Science graad in Engineering Technology.

Je programma is gepland onder leiding van een hoogleraar of adviseur tijdens je eerste semester van de studie. Wanneer het diplomaplan wordt goedgekeurd door de afgestudeerde decaan, wordt u toegelaten tot de kandidatuur.

Thesis optie

  • 24 credit-uren van cursussen in een concentratiezone
  • 6 credit hours of thesis (Je ontwikkelt het onderwerp en ontwerpt een scriptie in overleg met je graduate advisory committee.) Deze optie eindigt met een proefschriftverdediging.)

Niet-proefschriftoptie

  • 30 krediet uren van cursussen in een concentratiezone
  • 3-credit-hour project-in-lieu-of-scriptie

Alleen-cursus optie

  • 30 krediet uren van cursussen in een concentratiezone
  • 3 credit-uren van een integratieve cursus

Graduate Opportunities

Ons curriculum past huidige en opkomende technologie toe om technische problemen op te lossen. Ervaren leeractiviteiten worden in de meeste cursussen geïntroduceerd en leggen de nadruk op praktische laboratoriumactiviteiten. De opleiding biedt u mogelijkheden om uw analytische, communicatie- en technische probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Je werkt nauw samen met vooraanstaande faculteitsleden in een klein klaslokaal om complexe problemen waarmee bedrijven en consumenten te maken hebben op te lossen. U kunt ook profiteren van de onschatbare contacten van de universiteit met toonaangevende bedrijven en zakelijke partners. Flexibele les- en labeltijden zijn beschikbaar als u fulltime of parttime werkt.

De afgestudeerden van onze afdeling worden actief gerekruteerd door technische bedrijven en bedrijven. Met meer dan 1.200 alumni die een technologiegraad bezitten, meten we ons succes door het succes van onze afgestudeerden.

UNT biedt diensten die uniek zijn voor de behoeften van afgestudeerde studenten. Het Graduate Writing Support Center kan u helpen met het schrijven van een proefschrift, proefschrift of lesstof, en het Office of Research Consulting kan u helpen uw onderzoeksdoelstellingen te bereiken met behulp van geavanceerde onderzoekstechnologiehulpmiddelen en statistische analyse. Een Thesis Boot Camp en andere gespecialiseerde workshops zijn beschikbaar via de Toulouse Graduate School ® . Veel van de workshops zijn online beschikbaar voor uw gemak.

Beschikbare graadprogramma's

In deze opleiding, kunt u concentraties nastreven in de volgende gebieden onder een proefschrift of niet-thesisoptie.

Construction Management combineert planning, risicobeheer, modellering van gebouwinformatie en vermijden van contractgeschillen.

Engineering Management benadrukt het ontwerp van experimenten, technologische innovatie, accounting, marketing en bedrijfsbeheer.

Mechanical Systems onderzoekt productontwerp en -ontwikkeling met de nadruk op mechanisch ontwerp, materialen en productie.

Onderzoeksmogelijkheden

Onderzoek op de afdeling wordt voornamelijk geleid door de behoeften van de industrie in de korte en middellange termijn. Het omvat het toepassen van geavanceerde wetenschap, techniek en wiskunde om een implementeerbare oplossing te creëren voor een sectorrelevant probleem met behulp van technologie. Onze laboratoria zijn goed uitgerust om het uiterste te bieden in leeromgevingen.

De afdeling bevindt zich in Discovery Park, de onderzoeksfaciliteit van 300 hectare van UNT. Laboratoria die elk aandachtsgebied ondersteunen hebben nieuwe computers, software, apparatuur en instrumentatie. Laboratoriumapparatuur op andere afdelingen is beschikbaar om scriptieonderzoek te ondersteunen. Ondersteuning voor onderzoeksprojecten in de afdeling is afkomstig van verschillende bronnen uit de industrie, de staat en de federale overheid.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de masteropleiding Engineering Technology, moeten studenten aan de volgende eisen voldoen.

  • Bachelor's degree in een gerelateerd veld.
  • Minimaal 3,0 GPA in undergraduate cursussen.
  • Acceptabele GRE-scores. Succesvolle aanvragers presenteren meestal scores van 155 of hoger op de Kwantitatieve sectie en 146 of hoger op de Verbale sectie.
  • De meeste internationale studenten hebben een bewijs van de Engelse taalvaardigheid van 79 op TOEFL of 6.0 op IELTS nodig.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two n ... Lees meer

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two non-tenure-track faculty members in 2019, with plans to continue expanding over the next 4-5 years. Lees Minder