Master of Science in de ethologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Science in Ethology biedt een solide basis voor het hele onderwerp en een dieper inzicht in het nieuwste onderzoek. De evolutie, genetica en functie van gedrag vormen de basis van waaruit je specifieke onderwerpen gaat bestuderen, waaronder cognitie bij dieren en menselijk gedrag. Je doet vaardigheden en ervaring op in onderzoeksmethoden en analytische technieken, die een breed scala aan carrièremogelijkheden bieden.

Redenen om te kiezen

  • Brede opleiding in ethologie geschikt voor diverse carrières met dierlijk gedrag
  • Uitstekende mogelijkheden voor praktische studies in het laboratorium en op het onderzoeksstation van Tovetorp
  • Met het flexibele programma kunt u uw eigen richting bepalen op basis van uw interesses

Programmastructuur

De Master of Science in Ethology geeft je een sterke basis in Ethology, inclusief cognitie van dieren en menselijk gedrag. De keuzevakken en keuzevakken creëren flexibiliteit in het programma, zodat je je studie kunt aanpassen aan het door jou gekozen loopbaantraject.

Eerste jaar

  • Ethologie II
    Dierlijke cognitie
    Menselijk gedrag: biologie en cultuur
    Keuzevakken

Tweede jaar

Keuzevak (ken) en afstudeerproject (30 of 45 studiepunten)
of
Degree project 60 studiepunten

Carriere vooruitzichten

Een Master of Science in Ethology biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Als je het masterprogramma voltooit, kom je in aanmerking voor PhD-studies.

Behalve dat het een belangrijk academisch onderwerp is, is ethologie zeer relevant in carrières waar begrip van diergedrag belangrijk is, inclusief dierenparken en dierentuinen, veeteelt en dierenwelzijns- en milieuorganisaties.

Waarom Stockholm University ?

Studeren aan Stockholm University van Stockholm University maakt een verschil

Stockholm University is een van de 100 hoogst gerangschikte universiteiten ter wereld en de grootste instelling voor hoger onderwijs in Zweden met onderwijs van topkwaliteit en uitstekend onderzoek op een groot aantal gebieden.

Onze campus ligt in het Royal National City Park, op slechts enkele minuten van het centrum van de stad Stockholm. Stockholm is onlangs beoordeeld als de veiligste hoofdstad van Europa en staat bekend om zijn vele groene en schone gebieden. Stockholm is toonaangevend op gebieden als maatschappelijk welzijn, gelijkheid, IT, duurzaamheid en innovatie. Bekend als een open samenleving, staat Zweden ook op de tweede plaats in de wereld in de Social Progress Index.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor het programma hebben we het equivalent van een bachelordiploma met een major in biologie, inclusief ethologie, nodig. Bovendien moet u Engelse taalvaardigheid vertonen die gelijkwaardig is aan het Zweedse middelbare schoolniveau.

Aanvragen en collegegeld zijn verplicht tenzij u een EU / EER-burger bent of een permanente verblijfsstatus in Zweden hebt (of een tijdelijke verblijfsvergunning voor andere redenen dan studies).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-clas ... Lees meer

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-class education in a number of programs and courses, at the Master's level more than 30 study programs are given in English. Lees Minder