Master of Science in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In het Master of Science in Civil Engineering-programma van het College of Engineering van Temple University, beheers je de vaardigheden die nodig zijn om de infrastructuur van de moderne wereld te bouwen en te onderhouden - inclusief luchthavens, bruggen, kanalen, dammen, snelwegen, wegen en tunnels - en ook de geotechnische en structurele analysevaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor verantwoorde engineering.

Naast het voortbouwen op uw bestaande technische en praktische vaardigheden, wordt u een meer gearticuleerde, sociaal bewuste bijdrage aan het beroep van civiel ingenieur. Leer de belangrijkste uitdagingen en problemen waarmee de maatschappelijke infrastructuur wordt geconfronteerd, uit te pakken en kritisch te evalueren en intelligente technische oplossingen te formuleren.

121060_180917_TempleEngineering-460.jpg

De masteropleiding Civiele Techniek is gestructureerd in een flexibele volgorde, zodat je vooruit kunt plannen en je academici kunt structureren rond je persoonlijke en professionele verplichtingen.

Kleine klassen, lage student-tot-faculteit ratio's en persoonlijk leren zorgen voor een effectieve, hechte afgestudeerde leeromgeving. Cursussen in laboratoria, experimenten en onderzoek worden uitgevoerd in uitgebreide, geavanceerde faciliteiten met moderne hulpmiddelen en instrumenten die je beter voorbereiden op de professionele omgeving.

Kredietvereisten

De Civil Engineering MS vereist minimaal 30 credituren.

Klassen en curriculum

De afgestudeerde graad komt met veel flexibiliteit: u kunt ervoor kiezen om full-time of part-time te studeren, met de meeste klassen die beginnen na 16.30 uur. is vijf jaar.

Het onlangs herziene curriculum weerspiegelt het meest up-to-date onderzoek en vaardigheden, waardoor studenten worden voorbereid om uit te blinken in de industrie van vandaag. Het curriculum is bijzonder sterk in bouwmanagement en infrastructuur, beide snelgroeiende banenmarkten.

De basiscursussen stollen je basis in engineering en wiskunde voordat je je verdiept in keuzevakken over een verscheidenheid aan onderwerpen. Je hebt de flexibiliteit om de mate aan te passen aan je ambities en voorkeuren; tweederde van je cursussen worden keuzevakken gekozen op basis van je interesses. Je kunt zelfs keuzevakken buiten de engineeringafdeling nemen om je persoonlijke curriculum vorm te geven.

121062_180917_TempleEngineering-399.jpg

Voorbeelden van enkele beschikbare keuzevakken zijn onder meer

 • Geavanceerde bodemmechanica,
 • Gedrag en ontwerp van staalconstructies,
 • Geotechnische aardbevingstechniek, en
 • Structureel ontwerp van bestratingen.

Je kiest een van de drie nummers.

Scriptie

 • 24 studiepunten werken natuurlijk
 • zes studiepunten van scriptiewerk

project

 • 27 studiepunten didactisch werk
 • drie studiepunten projectwerk

Natuurlijk werk

 • 30 studiepunten didactisch werk

Collegegeld en kosten

In overeenstemming met Temple's toewijding tot toegang en betaalbaarheid, biedt deze Master of Science in Civiele Techniek een concurrerend collegegeldniveau met meerdere mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Het collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door de universiteit en wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder het niveau van het opleidingsniveau (niet-gegradueerde of afgestudeerd), de studielast (voltijds of deeltijds), het verblijf in de staat of de staat, en meer. Deze collegegeldkosten gelden voor het academiejaar 2018-2019.

 • Inwoner van Pennsylvania: $ 1.135,00 per tegoed
 • Buiten staat: $ 1490,00 per credit

Studentenverenigingen en -organisaties

Van ingenieurs zonder grenzen tot Temple Robotics tot professionele en eervolle samenlevingen, studentenclubs in het College of Engineering bieden tal van manieren om te netwerken, te socialiseren en uit te blinken buiten de klas.

Onze adviseurs

Uw toegewezen faculteitsadviseur zal u begeleiden bij het navigeren door het curriculum en het selecteren van de juiste cursussen om uw academische en professionele doelen te bereiken. Er is ook een afgestudeerde studieadviseur beschikbaar om u te helpen met beleid, procedures en planning.

Admissions Informatie

U moet een aanvraag online invullen. Er zijn $ 60 aanmeldingskosten.

Om te solliciteren moet je een bachelor's degree in engineering en een 3.0 GPA of hoger hebben.

Studenten met een diploma in andere aanverwante disciplines kunnen worden overwogen, maar moeten mogelijk voorbereidende cursussen volgen voordat ze zich aanmelden. De afdeling identificeert de behoefte aan vereiste cursussen op individuele basis.

TOEPASSINGSVEREISTEN

 1. Referenties: Je hebt drie aanbevelingsbrieven nodig. Als u per e-mail verzendt, moeten deze rechtstreeks afkomstig zijn van het persoonlijke e-mailadres van uw referentieschrijver.
 2. Verklaring van doelen: Beschrijf in één tot twee pagina's uw relevante technische ervaringen en carrièredoelen.
 3. GRE-score: de GRE's moeten binnen 5 jaar op het moment van aanvraag worden afgelegd. Competitieve kandidaten moeten in elke sectie een score van ten minste het 50e percentiel hebben. Uw officiële scores moeten rechtstreeks van het Educational Testing Agency worden verzonden. De institutionele code voor Temple is 2906.
 4. Huidig professioneel cv
 5. Afschriften: officiële afschriften moeten rechtstreeks vanuit de instelling worden verzonden.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Temple Engineering is undergoing big changes. At 12th and Norris, we have been evolving for quite some time. As a college, we have grown to more than 2,100 students and are always undergoing changes t ... Lees meer

Temple Engineering is undergoing big changes. At 12th and Norris, we have been evolving for quite some time. As a college, we have grown to more than 2,100 students and are always undergoing changes to modernize our curriculum. Our facilities also continue to evolve in order to deliver modern, efficient and collaborative spaces designed specifically for engineers. Lees Minder