Master of Science in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

London South Bank University

Overzicht

Burgerlijke bouwkunde heeft invloed op bijna elk aspect van de omgeving waarin we leven, van bouwconstructies tot transport en sanitaire voorzieningen. Het heeft toepassingen over de hele wereld, met belangrijke vaardigheden die kunnen worden overgedragen naar andere industrieën.

Dit is een brede civiele cursus met betrekking tot structuren, geotechniek, waterbouwkunde, watertransport, computerondersteund ontwerp, snelwegtechniek en spoorwegtechniek.

Je zult een individueel project moeten invullen in een specifiek gedeelte van het programma. Dit biedt u de mogelijkheid om onafhankelijk onderzoek te doen en onderzoek te verrichten met een experimentele, analytische, computer- of veldwerkinput.

Als u meer informatie wenst, neem dan contact op met de cursusbeheerder, mevrouw Jo Hillman: hillmajl@lsbu.ac.uk of bel 020 7815 7106.

Waarom civiele techniek bij LSBU?

Gerangschikt als 2e voor tevredenheid over het lesgeven in Londen (Guardian League Tables 2020).

Het is geaccrediteerd door de Engineering Council. De zeer technische cursus maakt het verkrijgen van Chartership eenvoudiger. Top 10 in het VK voor studenttevredenheid en onderzoeksintensiteit in civiele techniek (Complete University Guide 2019). Momenteel bezig met tal van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten met industriële medewerkers, die voor de industrie relevante dissertatieonderwerpen bieden. Het biedt ruimte voor specialisme in bepaalde aspecten van civiele techniek, zoals structuren, geotechniek, snelwegen, spoorwegen, watertransport.

mode
Looptijd
Begin datum
Plaats
Full time
16 maanden
januari-
Southwark Campus
Deeltijd
28 maanden
januari-
Southwark Campus
Full time
12 maanden
september
Southwark Campus
Deeltijd
24 maanden
september
Southwark Campus

modules

Lesmethoden omvatten lezingen, workshops, tutorials, laboratoria, excursies en op IT gebaseerd blended learning. Het bezoeken van docenten uit de industrie draagt bij aan sommige modules.

  • Geavanceerd structureel ontwerp
  • Bodemconstructietechniek
  • Eindige elementen en stressanalyse
  • Snelwegtechniek en bediening
  • Spoorwegtechniek en exploitatie
  • Waterbouwkunde
  • project
Module beschrijving

employability

De kansen op werk voor afgestudeerden van deze cursussen zijn zeer goed, vooral met het oog op de opleving van nieuwe infrastructuurprojecten in het VK en het buitenland. Succesvolle studenten lopen uiteen in verschillende functies binnen de bouwsector, in een ontwerpbureau, met aannemers en in lokale autoriteiten.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in een groot aantal sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Het programma is voornamelijk ontworpen voor ingenieurs en andere professionals uit de bouwsector die hun kennis van geavanceerde civiele, structurele en geotechnische engineeringtechnologie willen vergroten.

Je hebt een undergraduate Civil Engineering-graad met minimaal BEng Civil Engineering - 2: 2 (of hoger) of een BSc Civil Engineering - 2: 1 (of hoger) of gelijkwaardige werkervaring.

Voor aanvragers wiens eerste graad niet in het Engels is onderwezen en onderzocht, is een onafhankelijke IELTS-score van 6,5 of gelijkwaardig vereist.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Lees meer

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Lees Minder
Hatfield , Mexico Stad , Bogotá , Salford , Bad , Cambridge , Londen , Northampton + 7 Meer Minder