Master of Science in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad biedt een uitstekende basis voor diegenen die Ph.D. willen nastreven. studies, of voor diegenen die werken in de biotechnologie-, chemische, voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie. De opleiding begint met een inleidende cursus van 10 weken over onderzoeksmethodologie, gevolgd door vier of vijf blokken van tien weken waarin je de keuze hebt om onderwerpen te bestuderen zoals bioanalytische chemie en voedselanalyse, biofysische chemie, bio-organische chemie, biotechnologie, milieuchemie en nanowetenschap. De opleiding wordt afgerond met een onderzoeksproject van 30 of 20 weken dat wordt uitgevoerd binnen een van de onderzoeksgroepen in Kalmar.

Een masterdiploma in chemie maakt de weg vrij voor een carrière in onderzoek of industrie. We bieden individueel op maat gemaakte opleidingen die uitgebreide ervaring in het werken in onderzoekslaboratoria en met de nieuwste apparatuur omvatten. Veel eerdere afgestudeerden zijn succesvol geweest in de strijd om Ph.D. studenten aan universiteiten over de hele wereld, en anderen zijn succesvolle carrières in de industrie aangegaan.

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • 90 studiepunten in de chemie of het equivalent daarvan.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het 1-jarige programma.

Klik hier voor het syllabus van het 2-jarige programma.

Mate

Master of Science (60 studiepunten / 120 studiepunten). Het hoofdvak van studie: chemie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder