Master of Science in de bouwkunde

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De afdeling Architectural Engineering biedt een Master of Science (MSc) graad in Architectural Engineering voor studenten met interesse in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van een goed presterende gebouwde omgeving. De MSc-graad bereidt studenten voor op gespecialiseerde rollen in de beroepspraktijk en op geavanceerde studie op doctoraal niveau. Het programma omvat rigoureuze architectuur engineering cursuswerk over onderwerpen gerelateerd aan bouwwetenschap, technische systemen, duurzame ontwikkeling en high-performance design op verschillende schalen van de gebouwde omgeving. Het programma culmineert in een op onderzoek gebaseerd project of een scriptie. Van aanvragers wordt verwacht dat zij een bachelor- of architecturale ingenieursachtergrond hebben, hetzij met een BSc-graad in Architectural Engineering aan de UAE University of gelijkwaardig in een nauw verwant gebied.

De VAE staat nu op nummer 1 in de VAE op basis van de Times Higher Education Ranking! We zijn ook # 5 in het Midden-Oosten, # 49 in Azië en # 70 in de Young University Rankings van 2019.

Doelstellingen van het programma

 • Ontwikkel zinvol onderzoek naar interacties tussen gebouwen en de omgeving op lokaal, nationaal en regionaal niveau.
 • Zorg voor onderzoek en professionele training die nodig is voor afgestudeerden om verder te gaan en naar hogere professionele of academische functies te gaan.
 • Handhaaf hoge internationale academische normen in de leerresultaten van onderzoeks- en professionele studenten.
 • Bevordering van de samenwerking tussen het onderzoek van architecten en afgestudeerden en de nationale en internationale overheids- en industriële sectoren.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Pas geavanceerde onderzoekstechnieken en -methoden toe op de analyse en oplossing van technische problemen.
 • Toon geavanceerde kennis voldoende om complexe milieuproblemen met betrekking tot gebouwen en stedelijke systemen te analyseren.
 • Ontwikkel uitgebreide technische systemen, zeer gespecialiseerde componenten of geschikte processen voor de gebouwde omgeving.
 • Pas geavanceerde kennis toe in een gespecialiseerd en opkomend gebied in een hoogwaardige gebouwde omgeving.
 • Ontwikkel communicatieve vaardigheden om zeer complexe problemen te presenteren, uit te leggen en te bekritiseren.
 • Evalueer technische systemen in een hoogwaardige gebouwde omgeving volgens relevante voorschriften en codes.
 • Evalueer de kennis van de hedendaagse professionele praktijk in een gebouwde omgeving met hoge prestaties.

Graad Vereisten

Vereiste kredieturen: minimaal 30 uur

Architectural Engineering (15 CH voor scriptie en 18 voor niet-scriptie)

Vereiste cursussen (15 uur) Krediet uren
ARCH600 Bouwonderzoek

Thesis / Project

6 Credit Hours for Thesis optie en 3 Credit Hours voor niet-thesis optie (6 uur) Krediet uren
ARCH698 Op onderzoek gebaseerd ontwerpproject 1 3
ARCH699 Scriptie 2 6
1: Alleen niet-scriptie
2: Alleen scriptie

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma of een equivalent daarvan van een geaccrediteerde universiteit erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE;
 • Een cumulatief Grade Point Average (GPA) van 3,0 op een schaal van 4.0 of gelijkwaardig in alle niet-gegradueerde werken.
 • Een score van minimaal 6,0 op het IELTS Academisch examen of gelijkwaardig.
 • Deze testscore moet minder dan twee jaar oud zijn op het moment van aanmelding, met de volgende uitzonderingen:

Voorwaardelijke acceptatie

Een kandidaat met een bachelordiploma erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE kan voorwaardelijke toelating tot de masteropleiding worden verleend in slechts één van de volgende gevallen:

Een kandidaat met een IELTS-score van 5,5 of het equivalent daarvan. Een dergelijke student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating voldoen aan de volgende vereisten of moet worden ontslagen:

 1. Moet een minimale IELTS-score van 6,0 behalen, of het equivalent ervan, tegen het einde van het eerste semester van de student;
 2. Kan maximaal zes (6) credits per uur in het eerste semester opnemen, exclusief intensieve cursussen Engels;
 3. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Een aanvrager met een niet-gegradueerde cumulatieve GPA van minder dan 3,0 maar gelijk of hoger dan 2,5 of het equivalent daarvan. Een dergelijke student moet tijdens de periode van voorwaardelijke toelating aan de volgende eisen voldoen of moet worden ontslagen:

 1. Mag maximaal negen (9) credits uren in het eerste semester van de studie;
 2. Moet een algemene GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 bereiken in de eerste 9 credit-uren van credit-dragende cursussen die in de masteropleiding zijn gevolgd.

Merit Fellowship Award

Van de Merit Award wordt verwacht dat studenten hoge academische kwalificaties hebben en hun academische succes behouden aan de VAEU. De Merit Fellowship Award biedt een financiële ondersteuning in de vorm van gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld aan gekwalificeerde studenten. Studenten in STEM en strategische gebieden van het land (hernieuwbare energie, transport, gezondheid, watervoorraden, technologie, ruimte) hebben voorrang.

In aanmerking komen voor studenten:

 • Heb een uitstekende academische reputatie (GPA ≥ 3.6 / 4.0).
 • Handhaaf een GPA ≥3.6 / 4.0 tijdens het onderzoek aan de VAEU.
 • Geen andere financiële sponsoring of toekenning hebben.

Voordelen:

 • 50% korting op het collegegeld.

Looptijd:

 • Geldig tot het moment van afstuderen zolang de student zich houdt aan de Voorwaarden om in aanmerking te komen voor studenten.

Meer informatie

Handige links

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder
Abu Dhabi , Al Ain , Dubai + 2 Meer Minder