Master of Science in de biologie - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De MS in Biology is ontworpen om studenten voor te bereiden op graduate of professionele studies en voor het betreden van de arbeidsmarkt. Studenten kunnen een algemene masteropleiding volgen of kiezen uit een van de drie concentraties: moleculaire / cellulaire biologie, microbiologie of medische microbiologie. Studenten die kiezen voor de algemene masteropleiding ontwerpen hun studierichting, met de goedkeuring van hun adviseur, en kunnen variëren van duurzaamheid, ecologie, systematiek, milieustudies of ontwikkelingsbiologie.

Studenten kunnen kiezen uit een van de twee Pathways om de graad af te ronden: (1) een onderzoeksproject voltooien onder de advisering van een van de faculteitsleden, en een scriptie schrijven en met succes verdedigen op basis van dat onderzoek; of (2) een uitgebreid onderzoek uitvoeren op basis van de voltooide cursussen. De algemene Master's degree en de drie concentraties hebben sets vereiste kernvakken (zie Cursus) die de student moet voltooien; extra cursussen worden voltooid uit keuzevakken.

Studenten die ervoor kiezen om een ​​proefschrift te voltooien moeten in totaal 30 studiepunten (kern plus keuzevakken) voltooien. Studenten die ervoor kiezen om het uitgebreide examen af ​​te leggen, moeten in totaal 36 studiepunten (kern plus keuzevakken) voltooien. Voor gekwalificeerde studenten zijn financiële hulppakketten beschikbaar in de vorm van graduate assistentschappen voor onderwijs en onderzoek. Deze assistentschappen bieden een toelage voor de student en dekken de kosten van het collegegeld voor maximaal 9 credits per semester. Studenten kunnen deze assistentschappen ontvangen voor maximaal vier semesters.

Een Master of Science graad kan worden gebruikt als springplank voor meerdere loopbaantrajecten. Studenten kunnen hun wetenschappelijke bezigheden voortzetten door een Ph.D. in de biologische wetenschappen. Als alternatief kunnen studenten het personeelsbestand betreden en werkzaam zijn in onderzoekslaboratoria in farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen en federale en overheidsinstellingen.

Succesvolle afgestudeerden kunnen ook kiezen voor medische, osteopatische, veterinaire of tandheelkundige scholen om professionele graden te behalen. Daarnaast kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan gezondheidsgerelateerde gebieden, zoals fysiotherapie, verpleging, genetische counseling, radiologische technologie, om er maar een paar te noemen. Biologie majors worden aangemoedigd om specifieke carrièredoelstellingen te ontwikkelen tijdens het volgen van hun graduate studies. Departementale adviseurs helpen studenten bij het verkennen van carrièremogelijkheden en bij het opstellen van een persoonlijk studieplan dat hen het best voorbereid op hun carrièredoelen.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot dit programma moet je:

  • Een bachelordiploma hebben behaald met een cijferpuntgemiddelde van 3,0 of hoger
  • Heb op het niet-gegradueerde niveau (1) zes geavanceerde cursussen in de biologie afgerond, (2) een jaar wiskunde van het college, inclusief ten minste één semester van calculus, (3) één jaar van anorganische en organische chemie, en (4) een jaar van universiteitsfysica. Tekortkomingen in een van deze kwalificaties kunnen tijdens het eerste jaar van de studie zonder krediet worden verwijderd.
  • Internationale studenten: (1) moeten het equivalent van een vierjarige bachelordiploma behalen. (2) Alle verslagen indienen die in het Engels zijn vertaald en die de originele vermelding of kopieën van het origineel hebben, gecertificeerd of bekrachtigd door een ambtenaar van de school die het document heeft uitgegeven, of door het Consulaat / Ministerie van Onderwijs van het land van afgifte. (3) Een cursus per cursus evalueren, ingevuld door een acceptabel internationaal referentie-evaluatiebureau, voor alle transcripties / mark-sheets van hogescholen of universiteiten buiten de Verenigde Staten. (4) Dien een officieel exemplaar in van de toets Engels als vreemde taal (TOEFL), afgenomen door de Educational Testing Service of het International English Language Testing System (IELTS) examen.
  • Overdrachtstudenten moeten een algemeen cijfergemiddelde van 3,0 presenteren en officiële transcripties indienen voor de bezochte hogeschool (en)
  • Dien een voltooide aanvraag in bij het toelatingskantoor (zie Een aanvraag indienen voor toelating)

Een aanvraag voor toelating indienen

Alle aanvragers moeten toelating aanvragen voor LIU Brooklyn. Solliciteer online op My LIU of gebruik de Nu toepassen-link in de navigatiebalk bovenaan. Ga voor meer informatie over het toelatingsproces naar de Office of Admissions-website.

Volledig gemotiveerde studenten kunnen beginnen met hun onderzoeksprojecten na het verdedigen van hun scriptievoorstellen voor een commissie van afgestudeerde biologie faculteit. Een mondelinge verdediging van de afgeronde scriptie voor een commissie van de afgestudeerde faculteit van de afdeling is vereist.

Alle afgestudeerde studenten zijn verplicht om de regelmatig geplande seminars van het departement Biologie bij te wonen. Studenten zijn verantwoordelijk voor het beantwoorden van uitgebreide vragen met betrekking tot die seminars die relevant zijn voor hun graduate cursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder