Master of Science in de architectuur - ontwerp of onderzoek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

120127_tumblr_pj6asnuAFP1wqvy81o1_1280.jpg

De Master of Science in Architecture , is een 1-jarige, 36 studiepunten (3 semester), programma dat studenten de mogelijkheid biedt om ontwerpstrategieën / uitdagingen te onderzoeken in relatie tot actuele kwesties zoals: veerkrachtig ontwerp, tropische en subtropische architectuur, gezondheidszorg ontwerp, woningontwerp, behoud van de gebouwde omgeving en het effect van ingebedde technologieën op ontwerp.

De track Architectural Design richt zich op een projectmatige aanpak met geavanceerde afgestudeerde studio's, kernseminars, drie keuzevakken en een masterproef of Capstone-project in design. Studenten kiezen een focusonderwerp uit de door de school gedefinieerde onderzoeksgebieden.

Het programma is flexibel genoeg om studenten in staat te stellen onderzoeksgebieden over verschillende onderwerpen te verkennen. Na fundamentele kerncursussen en keuzevakken ontwikkelt elke student een individueel gerichte scriptie of sluitstukproject over een onderwerp van hun interesse, met een faculteitsadviseur. Studenten kunnen er ook voor kiezen om een gebied van professionele concentratie te selecteren. De gebieden van professionele concentratie zijn ontworpen om vaardigheden en kennis voor professionele toepassingen en toekomstige geavanceerde doctorale studies te bieden.120265_Coastal-Resilience-arcahaie_vision_report-2_Page_1_Image_0001-1240.jpgGebieden van professionele concentratie in het Master of Science in Architecture-programma zijn onder meer:

  • Bouwmanagement
  • Duurzaam en veerkrachtig ontwerp
  • Gezondheidszorg ontwerp
  • Historisch behoud en adaptief gebruik
  • Klassiek en traditioneel ontwerp
  • Huisvesting en gastvrijheid ontwerp

href = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Download ons afgestudeerde boekje

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Lees meer

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Lees Minder