Master of Science in bouwtechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

"Dingen goed doen en de juiste dingen doen". Stress, vervorming en trillingen - hoe reageren bouwstructuren in verschillende situaties? Analyseer, bereken en leer wetenschappelijke methoden. Technisch onderwijs op een geavanceerd niveau is een goede basis voor uw toekomstige succes.

Studenten die dit masterprogramma volgen, kunnen een breed scala aan problemen binnen geavanceerde bouwtechniek en -ontwerp aan, met behulp van computationele hulpmiddelen zoals de eindige-elementenmethode. Het programma is gericht op houtbouwtechnologie en -ontwerp, een ander belangrijk onderzoeksgebied aan de Linnaeus University waarin onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de industrie. Naast een grondige theoretische basis, worden toegepaste projecten betreffende de ontwikkeling van nieuwe producten en technologie in het programma opgenomen. Iets heel voordelig is het feit dat er een reeks interessante houtbouwprojecten gaande is in de stad Växjö, en projecten die nog vele jaren zullen doorgaan.

Het programma bevat de cursussen: analyse van structuren, de eindige elementenmethode, houtgebaseerde bouwsystemen, multivariate berekening, en vectorberekening, structurele dynamica, wetenschappelijke methodologie en planning en graadproject / scriptie.

De universiteit heeft uitwisselingsprogramma's met een groot aantal universiteiten over de hele wereld. Studenten van deze, evenals gratis verhuizers, zijn van harte welkom om dit programma aan te vragen. Alle opleidingen in het programma worden in het Engels gegeven.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor of Science in Civil Engineering, Architectural Engineering of gelijkwaardig.
    Deze graad omvat minimaal 7,5 studiepunten in Structural Mechanics of Mechanics of Materials, evenals wiskunde overeenkomend met de vakken Calculus 1 (7,5 credits) en Vector geometry / Linear algebra (7,5 credits) of het equivalent daarvan.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma bereidt studenten voor op werk in de industrie, in een groeiende houtbouwtak of elders in de bouwsector waar vaardigheden in structureel ontwerp en analyse vereist zijn, maar het bereidt zich ook voor op onderzoekstudies voor Ph.D. examens.

Mate

Na een jaar succesvol studeren, krijgen studenten een Master of Science (60 studiepunten),

Het hoofdvak van studie: civiele techniek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder