Master of Science in bedrijfsprocesbeheersing en supply chain management - Specialisatie: fronten in logistiek en supply chain management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma gaat over het beheersen en beheren van supply chains. Het hoofdonderwerp is bedrijfskunde, met een focus op logistiek en controlling.

Dit programma combineert logistiek en management accounting, wat uniek is. Er is grote behoefte aan afgestudeerden die waardecreatie begrijpen bij de eindgebruiker in focus door samenwerking en integratie binnen de organisatie en met andere bedrijven. Een thema in het programma zijn supply chains, die efficiëntie creëren met goede samenwerking met leveranciers. Een ander voorbeeld is het gebruik van management accounting om processen binnen en tussen bedrijven te ontwikkelen. Het eerste semester bevat dus specialisatie in supply chain management of controle. Dit volgt uit studies over de integratie van supply chains en interorganisatorische controle, onderzoeksmethodologie en e-business management en het programma eindigt met een masterproef. Na je afstuderen kun je werk vinden als Supply Planner, Business Controller, Management Consultant, Business Development Planner, After Sales Logistics Planner of een onderzoekscarrière nastreven. Taal is Engels en met studenten van over de hele wereld.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in bedrijfskunde met een minimum van 90 studiepunten in bedrijfskunde, met een minimum van 15 studiepunten in logistiek / supply chain management / transport / operations management, of het equivalent Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Managementaccountants en -logistici veranderen in de richting van ondersteuning van beslissingen in de toeleveringsketen op basis van een extraverte, internationale, offensieve en bedrijfsgerichte aanpak. Het programma bereidt zich zowel voor op een professionele carrière, als op een academische onderzoeksloopbaan en Ph.D. studies.

Mate

Master of Science in Business en Economics (120 credits) met specialisatie in Business Process Control en Supply Chain Management: grenzen in management accounting

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder