Master of Science in bedrijfsanalyse / informatiesystemen (MS / BAIS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MS in Business Analytics / Informatie Systemen (MS / BAIS) (33 credit-uren) voldoet aan de behoeften van de marktplaats voor expertise in zowel informatietechnologie als management. Hooggekwalificeerde personen met motivatie voor leiderschap op het gebied van informatietechnologie worden aangemoedigd om toelating tot dit programma aan te vragen. Afgestudeerden van het programma zijn veelgevraagd door bedrijven in de informatievoorziening sector van de economie, software-ontwikkeling organisaties, management consultants en MIS-afdelingen in de industrie. Een adviesraad bestaande uit leidinggevenden en consultants van senior informatiesystemen werkt nauw samen met de afdeling om ervoor te zorgen dat het programma hoge normen blijft hanteren.

Het MS in Business Analytics / Informatie Systemen-programma is bedoeld voor personen die worden uitgedaagd door toepassingen van informatiesystemen en informatietechnologie en die bereid zijn om een ​​carrière op zich te nemen die een breed en niet beperkt bereik van vaardigheden vereist. Studenten die al een aanzienlijke achtergrond hebben in informatiesystemen of in zakelijke cursussen zullen gebruik maken van de ingebouwde flexibiliteit van het programma en studieprogramma's ontwerpen die hen de beste achtergrond voor hun carrière zullen bieden. Een adviseur zal nauw samenwerken met elke student om de meest effectieve cursussequentie en optionele thesis / practicumwerk te ontwerpen en te volgen.

accreditatie

Geaccrediteerd door de Commissie voor de colleges van de Southern Association of College and Schools, en AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited insti ... Lees meer

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited institutions: USF; USF St. Petersburg; and USF Sarasota-Manatee. Serving more than 50,000 students, the USF System has an annual budget of $1.7 billion and is ranked 45th in the nation for research expenditures among all universities, public or private. Lees Minder