Master of Science in bedrijfsanalyse en consulting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit eenjarige programma, volledig in het Engels gedoceerd, is erop gericht toekomstige managers en consultants te voorzien van de bestuurlijke en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te fungeren als veranderingsagenten en duurzame prestaties te leveren aan bedrijven die actief zijn in een mondiale omgeving.

Doelstellingen van het programma

Het doel van het programma is om toekomstige managers en consultants te voorzien van de management- en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te fungeren als change agents en duurzame prestaties te leveren aan bedrijven die in een mondiale omgeving opereren.

Toekomstige managers / consultants zijn opgeleid om de nodige kennis en competenties te verwerven om strategische plannen om te zetten in tastbare prestaties, door niet alleen te focussen op een financieel perspectief, maar ook door rekening te houden met de complementaire aspecten van prestaties zoals HRM, IT, operationeel management, risico's enz.

Waarom kiezen voor de MSc in Business Analysis and Consulting?

· Partnerschap met HICT, een management- en adviesbureau op de markt van de gezondheidszorg

· Blootstelling aan het bedrijfsleven via seminars en conferenties geleid door professionele consultants.

· Onderzoek belangrijke prestatie-indicatoren vanuit verschillende, maar elkaar aanvullende perspectieven.

· Seminars "Meet the Experts", wanneer professionals studenten aanwijzen met een echte casus die vereist dat ze in de praktijk brengen wat ze hebben geleerd

Programma-inhoud

De MSc bestaat uit 90 ECTS-credits. Het is ontwikkeld rond kerncursussen, keuzevakken, seminars, stage of werkervaring en een afstudeerproject, en omvat cursussen Frans of andere vreemde talen.

Aanmeldingsprocedure

Toelating is gebaseerd op de online applicatie van elke student beschikbaar op http: // apply. IESEG .fr en de beoordeling van de vereiste documenten, evenals het resultaat van een verplicht interview met het wervingspersoneel. Rolling toelating wordt aangeboden aan gekwalificeerde studenten vanaf oktober 2019 .

Internationale beurzen

IÉSEG's internationale beurzen tot een afstand van 50% collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties