Master of Science in atletische training

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Erskine's MSAT-programma

Als u van plan bent een carrière in atletische training na te streven, is de tijd rijp. Het huidige gemiddelde inkomen voor Athletic Trainers landelijk is $ 54,832, en het beroep zal naar verwachting 21% groeien tegen 2024.

Erskine's Master of Science in Athletic Training biedt je praktische ervaring en een holistische benadering van evaluatie, diagnose en behandeling. Je leert de basisprincipes van onderzoek naar atletiektraining en de principes van administratie in het veld. Je cursussen helpen je voor te bereiden op het BOC-examen, en met een verscheidenheid aan klinische locaties, zul je praktische ervaring opdoen.

129265_DSC_4803.jpg

Hoe lang duurt het om de MSAT te voltooien?

Erskine biedt meerdere paden tot een MSAT-graad. Als je een bachelordiploma hebt behaald, kun je de MSAT in twee jaar afronden. Als je dat niet doet, kun je in zes jaar een bachelor en een master verdienen, of de 3 2 fast track van Erskine volgen, waarmee je beide graden in vijf jaar kunt behalen. In de fast track, voltooi je je bachelorstudies tijdens je eerste drie jaar en begin je aan het masterprogramma aan het begin van je vierde jaar. Het snelle spoor van Erskine bespaart u ook geld, tot $ 47.500.

Wat zijn de diploma-eisen?

Om af te studeren van het MSAT-programma, moet je 65 credit-uren voltooien, meestal in de loop van twee jaar. Je zult klinische uren voltooien onder toezicht van een gecertificeerde atletische trainer, samen met twee intensieve klinische rotaties.

Welke klinische mogelijkheden zijn er?

Het tweejarige masterprogramma is verdeeld in acht blokken, elk bestaande uit cursussen van negen weken. Voor elk blok krijgt u een nieuwe klinische setting en preceptor toegewezen, zodat u ervaring kunt opdoen in een breed scala aan werkomgevingen, waaronder instellingen voor colleges, middelbare scholen en artsenpraktijken. In uw kliniek past u de opgedane kennis in de klas toe op situaties uit de praktijk.

Je zult ook twee off-site intensieve klinische rotaties voltooien. Deze rotaties geven u de mogelijkheid om een klinische site te kiezen die aansluit bij uw carrièredoelen. Terwijl u werkt aan uw klinische rotaties, zult u uw academische bezigheden voortzetten door middel van online cursussen.

129326_6.jpg

Hoe is het programma gestructureerd?

Het negen weken durende blokschema van Erskine heeft verschillende voordelen:

 • U zult geen volledige zomertijd hebben;
 • Je zit gedurende 72 weken in sessie, wat meer klinische oefentijd in de herfst en lente semesters mogelijk maakt;
 • U profiteert van een meer gerichte studie in elke cursus.

Met twee blokken per semester zal het cursusrooster als volgt worden gestructureerd:

 • Looptijd 1: augustus - oktober
 • Termijn 2: oktober - december
 • Termijn 3: januari - maart
 • Term 4: maart - juni.

Hoe kom ik in aanmerking voor het programma?

Om je aan te melden voor de masteropleiding, moet je de GRE volgen en een bachelordiploma hebben met een cumulatieve GPA van 3.0 of hoger. U moet ook een toepassingspakket voltooien en aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • 50 uur observatie onder direct toezicht van een BOC gecertificeerde atletische trainer of arts;
 • Voltooiing van de volgende klassen in de afgelopen zeven jaar, verdiend een B- of hoger:
  • Biologie met lab
  • Chemie met lab
  • Natuurkunde met lab
  • Algemene of gezondheidsgerelateerde psychologie
  • Anatomie met lab
  • Fysiologie met lab
  • Oefening psychologie
  • Biomechanica of aanverwante cursus met lab
  • Voeding
  • Volksgezondheid of aanverwante cursus
  • Statistieken
 • Huidige certificering bij de CPR van het Amerikaanse Rode Kruis of de American Heart Association Basic Life Support voor zorgverleners
 • Twee aanbevelingsbrieven die betrekking hebben op uw vermogen om te slagen op de graduate school, waarvan er een afkomstig moet zijn van een BOC-gecertificeerde atletische trainer of arts die u rechtstreeks heeft begeleid;
 • Een interview, op de campus of via Skype, zoals vereist door de MSAT toelatingscommissie.

Welke beurzen worden aangeboden?

Prijzen van maximaal $ 2.000 worden toegekend aan maar liefst vijf studenten. Om een prijs aan te vragen, moet u in het bezit zijn van een 3,5 GPA, aanbevelingsbrieven indienen die een sterke werkethiek in de klinische praktijk aangeven en een aanvullend studiebeursproces voltooien.

129329_12.jpg

Waarom Erskine?

De gastvrije gemeenschap en sterke academici van Erskine geven je de voorbereiding en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen. Door onze partnerschappen doe je praktische ervaring op met atletische training in verschillende omgevingen. Ons cursusrooster geeft je de mogelijkheid voor gerichte studie, praktische training en zomerflexibiliteit. Bij Erskine heb je het voordeel: toegewijde mentoren, praktische klinische training en strenge academici.

NU TOEPASSEN!

Let op: “ Erskine College is momenteel op zoek naar accreditatie voor hun nieuwe Athletic Training-programma en is niet geaccrediteerd door de Commission on Accreditation of Athletic Training Education (CAATE). De instelling dient een zelfstudie in om op 1 augustus 2020 te starten met het accreditatieproces. Het indienen van de zelfstudie en het afronden van een locatiebezoek is geen garantie dat de opleiding geaccrediteerd wordt. Studenten die vóór accreditatie zijn afgestudeerd aan het programma, KUNNEN NIET in aanmerking komen voor het kwalificatie-examen voor sporttrainers en komen in de meeste staten niet in aanmerking voor licentieverlening. "

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more impor ... Lees meer

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more importantly, we prepare you for your life’s calling. Lees Minder