Master of Science in Taxation (MS-Tax)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gerangschikt als het top tax-graduate programma in de VS door TaxTalent.com, benadrukt de Master of Science in Taxation echte vaardigheden die studenten in staat stellen uitzonderlijke belastingprofessionals te zijn.

Golden Gate University Master of Science in Taxation (MST) van Golden Gate University is een van de meest prestigieuze fiscale programma's in het land en heeft een reputatie opgebouwd voor het bieden van het meest uitgebreide en praktische onderwijsaanbod. Het curriculum benadrukt realistische inhoud die studenten voorbereidt op deskundige belastingprofessionals. Cursussen omvatten algemene en gespecialiseerde belastingonderwerpen, inclusief successierechten en schenkingsrechten; partnerschappen; C-bedrijven; LLC's en S-bedrijven; California en multi-state belasting; internationale belasting; pensioen plannen; belastingaangelegenheden voor particulieren; en belastingonderzoek.

Het programma biedt grondige en actuele kennis van belastingconcepten, trends en praktijken in een omgeving die de ontwikkeling van analytische en communicatieve vaardigheden bevordert.

Leerresultaten

Afgestudeerden van het programma Master of Science in Taxation zullen:

  • Demonstreer het vermogen om belastingaangelegenheden te identificeren, de toepasselijke relevante primaire autoriteit vast te stellen, relevante primaire autoriteit te analyseren en de autoriteiten toe te passen om goed beargumenteerde mondelinge of schriftelijke conclusies te bereiken.
  • Demonstreer basiskennis en begrip van de IRS-praktijk en -procedure en kan een klant vertegenwoordigen in een belastingconflict.
  • Demonstreer kennis van de ethiek en normen van professionele verantwoordelijkheden die van toepassing zijn op belastingdeskundigen.

Stage mogelijkheden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een stage voor ervaring en studiepunten.

Proficiency vereisten

Schriftelijke taalvaardigheid

Graduate degree-programma's vereisen schriftelijke vaardigheid om ervoor te zorgen dat studenten succesvol zijn in hun studie.

Zakelijke taalvaardigheid

Studenten moeten inzicht hebben in de handelspraktijken van de Verenigde Staten om succesvol te zijn in onze graduate programma's.

Kennis van het Engels

79 TOEFL of 6.5 IELTS of 57 PTE is de minimale examenscore.

leerplan

Kerncursussen - 21 eenheden

  • TA 318 Geavanceerde federale inkomstenbelasting
  • TA 319 Federale belastingprocedure
  • TA 322A Federale inkomstenbelasting van vennootschappen en aandeelhouders I
  • TA 328 Federale inkomstenbelasting van partners en partnerschappen
  • TA 329 Fiscaal onderzoek en besluitvorming
  • TA 330 Eigendomstransacties
  • TA 338 Belastingtiming

Keuzevakken - 9 eenheden

9 eenheden uit vakken met het TA (Taxation) -voorvoegsel

Het wordt sterk aanbevolen dat studenten TA 356 nemen: Limited Liabilities Companies en S Corporations: A Choice of Entity (3 eenheden). Indien in aanmerking komen, kunnen studenten TA 398: Tax Internship nemen. **

** Maximaal 6 eenheden natuurlijk studiepunten kunnen worden verkregen via een stage-ervaring. De geschiktheid wordt bepaald door de Bruce F. Braden School of Taxation. Zie Stageschiktheid voor meer informatie.

Studenten die studiepunten overdragen aan erkende rechtsscholen, hogescholen en universiteiten kunnen maximaal 6 studiepunten krijgen voor de Master of Science in Taxation-vereisten voor afgestudeerde belastingcursussen die met succes bij die instellingen zijn voltooid.

Kosten & vergoedingen

$ 3.750 per cursus van 3 eenheden

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder