Master of Science in Taxation (MS-Tax)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Taxation benadrukt real-world vaardigheden die studenten in staat stellen uitzonderlijke belastingprofessionals te zijn. Veel van de "Big Four" -bedrijven nemen GGU-afgestudeerden in dienst en sturen hun werknemers naar GGU om hun belastingopleiding bij te werken. De cursussen worden gegeven door belastingadviseurs en advocaten die experts zijn in hun vakgebied - in een omgeving die de ontwikkeling van analytische en communicatieve vaardigheden bevordert. Het curriculum omvat successierechten en schenkingsrechten; partnerschappen; C-bedrijven; LLC's en S-bedrijven; California en multi-state belasting; internationale belasting; pensioen plannen; belastingkwesties voor particulieren; en fiscaal onderzoek. GGU biedt de optie voor een online formaat in eigen tempo of persoonlijk als onderdeel van een versneld MST-cohortformaat.

137362_pexels-photo-209224.jpeg

Overzicht

Golden Gate University Master of Science in Taxation (MST) van Golden Gate University is een van de meest prestigieuze fiscale programma's in het land en heeft een reputatie opgebouwd voor het bieden van het meest uitgebreide en praktische onderwijsaanbod. Het curriculum benadrukt realistische inhoud die studenten voorbereidt op deskundige belastingprofessionals. Cursussen omvatten algemene en gespecialiseerde belastingonderwerpen, inclusief successierechten en schenkingsrechten; partnerschappen; C-bedrijven; LLC's en S-bedrijven; California en multi-state belasting; internationale belasting; pensioen plannen; belastingaangelegenheden voor particulieren; en belastingonderzoek.

Studenten kunnen ervoor kiezen om de opleiding persoonlijk af te ronden, als onderdeel van een Accelerated MST Day Cohort of online cursussen te volgen op een plaats die hen uitkomt.

Het programma biedt grondige en actuele kennis van belastingconcepten, trends en praktijken in een omgeving die de ontwikkeling van analytische en communicatieve vaardigheden bevordert.

Geavanceerd programma - 30 eenheden *

Kerncursussen - 21 eenheden

 • Geavanceerde federale inkomstenbelasting
 • Federale belastingprocedure
 • Federale inkomstenbelasting van bedrijven en aandeelhouders I
 • Federale inkomstenbelasting van partners en partnerschappen
 • Belastingonderzoek en besluitvorming
 • Vastgoedtransacties
 • Belastingtiming

Keuzevakken - 9 eenheden

Neem negen eenheden belastingcursussen (TA-voorvoegsel) die geen deel uitmaken van de basiscursusvereisten. De student kan maximaal drie eenheden selecteren uit de volgende cursussen:

 • Accountants Professionele verantwoordelijkheid en ethiek
 • Duurzaamheid voor accountants en financiële professionals
 • Kwesties in overheids- en not-for-profit boekhouding
 • Analyse van financiële informatie voor accountants
 • Bedrijfsfinanciën
 • Financieel management
 • Financiële rapportage en analyse
 • Kapitaalbudgettering en langetermijnfinanciering
 • Fusies en overnames
 • Risicokapitaal en startfinanciering
 • Internationale bedrijfsfinanciering
 • Afgeleide markten
 • Fixed Income Analysis
 • Fundamenten van Business Analytics
 • Prestatiemanagement en statistieken

Als alternatief kunnen studenten maximaal drie cursuseenheden selecteren uit de LLM Taxation- of LLM Estate Planning-programma's.

(Opmerking: aan alle cursusvereisten moet zijn voldaan en het collegegeld zal worden beoordeeld op basis van het tarief dat van toepassing is op de school of het programma dat de cursus aanbiedt. Studenten die geïnteresseerd zijn in inschrijving voor de LLM-programmacursus, moeten de hulp van hun adviseur inroepen.)

Het wordt sterk aanbevolen dat studenten TA 356 Choice of Entity (3) volgen. Als ze daarvoor in aanmerking komen, kunnen studenten TA 398 Stage: Belastingen (3-6) volgen.

Door de stage-ervaring kunnen maximaal 6 studiepunten worden behaald. De geschiktheid wordt bepaald door de Bruce F. Braden School of Taxation. Zie de Stage Geschiktheid voor meer informatie.

Studenten die studiepunten overdragen aan erkende rechtsscholen, hogescholen en universiteiten kunnen maximaal 6 studiepunten krijgen voor de Master of Science in Taxation-vereisten voor afgestudeerde belastingcursussen die met succes bij die instellingen zijn voltooid.

Stage mogelijkheden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een stage voor ervaring en studiepunten.

Toelatingseisen

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma hebben behaald bij een geaccrediteerde instelling met ten minste een gemiddelde van 3,00 punten (GPA). Personen met een niet-gegradueerde GPA van minder dan 3,00 zijn welkom om te solliciteren en komen in aanmerking voor toelating op basis van arbeidsverleden, professionele prestaties, aanbevelingen, enz. Certificaat- en open-inschrijvingstudenten moeten voldoen aan dezelfde normen en vereisten die van toepassing zijn op diplomakandidaten.

Leerresultaten

Afgestudeerden van het programma Master of Science in Taxation zullen:

 • Demonstreer het vermogen om belastingkwesties te identificeren, de toepasselijke relevante primaire autoriteit te bepalen, de relevante primaire autoriteit te analyseren en de autoriteiten toe te passen om goed onderbouwde mondelinge of schriftelijke conclusies te trekken.
 • Demonstreer basiskennis en begrip van de IRS-praktijk en -procedure en kan een klant vertegenwoordigen in een belastingconflict.
 • Demonstreer kennis van de ethiek en normen van professionele verantwoordelijkheden die van toepassing zijn op belastingdeskundigen.

137363_pexels-photo-3059748.jpeg

Kosten & vergoedingen

Geschatte totale collegegeld: $ 37.500.

Internationale beurzen

Golden Gate University verwelkomt studenten van over de hele wereld en biedt een studiebeurs aan voor alle gekwalificeerde internationale studenten die zich inschrijven voor een masteropleiding aan onze School of Business, School of Accounting of Braden School of Tax. Toegelaten studenten die niet eerder de Golden Gate University hebben bezocht en voldoen aan de toelatingscriteria, komen automatisch in aanmerking voor een International Student Scholarship of Grant via het toelatingsproces. Voor het academiejaar 2020-2021 wordt een beperkt aantal beurzen toegekend in elk van de volgende categorieën:

International President's Scholars - $ 15.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3,5 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 90, Duolingo-score van 120, PTE van 65 of IELTS-composiet van 7,5 met geen subscore lager dan 6,5 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International President's Scholar komt in aanmerking voor het ontvangen van maximaal $ 15.000 om hun diploma te behalen, $ 5.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termijnen.

International Dean's Scholars - $ 12.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.3 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 85, Duolingo-score van 115, PTE van 62 of IELTS-composiet van 7.0 zonder sub -score van minder dan 6,0 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve cijfergemiddelde en Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International Dean's Scholar komt in aanmerking om maximaal $ 12.000 te ontvangen om hun diploma te behalen, $ 4.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termen.

Welkomstsubsidie - $ 3.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.0 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die blijk geven van Engelse taalvaardigheid, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 79, Duolingo-score van 100, PTE van 57 of IELTS-composiet van 6.5, worden in aanmerking genomen . Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Onze welkomstbeurs is een eenmalige beloning van $ 3.000, toegepast op collegegeld tijdens de eerste inschrijvingstermijn.

Om in aanmerking te komen voor een van de hierboven genoemde beurzen:

 • Studenten moeten hun aanvraag volledig en gereed hebben voor beoordeling voor 15 juni voor herfst 2020 en 1 oktober voor toelating tot het voorjaar 2021.
 • De student moet een internationale student zijn die de Verenigde Staten is binnengekomen met een F-visum of die in zijn thuisland studeert. Studenten die studeren met een J-visum komen niet in aanmerking voor deze beurzen of beurzen.
 • Beursontvangers van de president en de decaan moeten continu worden ingeschreven in 9 of meer eenheden en voldoende academische vooruitgang behouden, zoals blijkt uit het behalen en behouden van een cumulatief cijfergemiddelde van 3,0 of hoger in elke inschrijvingstermijn. Deze beurzen zijn verlengbaar voor maximaal drie opeenvolgende (3) termijnen.
 • Studenten kunnen slechts één beurs of beurs ontvangen. In het bijzonder komen de ontvangers van de president en de decaan niet in aanmerking voor de welkomstbeurs of de alumni-verwijzingsbeurs.

Een collegegeld van $ 1.000 is vereist van alle toegelaten studenten voorafgaand aan de afgifte van documenten die in aanmerking komen voor visa (algemeen bekend als formulier I-20). De aanbetaling wordt bijgeschreven op het collegegeld van de eerste termijn en kan niet worden gerestitueerd. Collegegeld moet op de volgende data worden betaald, anders verliezen studenten de beurzen:

 • Prioritaire aanvraag voor herfst 2020-beurzen was 15 juni 2020, maar GGU accepteert nog steeds aanvragen.
 • Spring 2021admission - collegegeld borg moet worden betaald in oktober 31.

Het uitstellen van uw inschrijving kan van invloed zijn op de geschiktheid van uw beurs. Neem voor meer informatie contact op met je inschrijvingsadviseur.

___

Zie hier onze brochure voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder