Master of Science in Supply Chain Management (TriContinent)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze unieke Master of Science in het wereldwijde Supply Chain Management- programma benadert supply chain management vanuit een geïntegreerd perspectief dat economie, operations, logistiek, risicobeheer, leiderschap en IT omvat. Dit echt wereldwijde programma vindt plaats op drie continenten. Studenten zullen het eerste semester in Hamburg (Duitsland), het tweede semester in Shanghai (China) en het derde semester in Knoxville (Tennessee, VS) doorbrengen. Het laatste semester is gewijd aan een stage en een masterproef.

De Master of Science in het wereldwijde supply chain management (Tricontinent) is een slimme carrièrestap - hier is waarom:

Voeg 'globaal' toe aan 'supply chain management'.
Wanneer we zeggen 'wereldwijd supply chain management', bedoelen we dat! Deze opleiding geeft je de unieke kans om supply chain management te ervaren vanuit het perspectief van 's werelds drie grootste economieën. Het dompelt je onder in de wereld van internationale zakelijke praktijken en je zult de gevolgen van wereldwijde economische trends bespreken met lokale managers en academische experts.


Breng je carrièrenetwerk naar het volgende niveau.
Gedurende het hele programma zullen studenten van alle drie de partneruniversiteiten in één geïntegreerde klas zitten. Dit brengt je in een netwerk dat de hele wereld overspoelt en de toeleveringsketen die je toekomstige carrière zal voeden. En de cross-culturele managementvaardigheden die je ontwikkelt om met mensen van over de hele wereld om te gaan, zullen je in een echte wereldburger veranderen.


Leer van het beste om de beste te worden.
De drie partneruniversiteiten hebben allemaal een internationale studentenorganisatie, een uitstekende faculteit, een intieme leeromgeving en uitgebreide zakelijke banden. Ze behoren tot de toonaangevende academische instellingen voor logistiek en supply chain management in hun respectieve regio's. Leren van de besten geeft je een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt en bevordert je carrière.


De MSc in Global Supply Chain Management (Tricontinent) is een samenwerkingsprogramma van de Kühne Logistics University , de University of Tennessee en de Tongji University.

leerplan

Onze tweejarige master in Global Supply Chain Management (Tricontinent) start jaarlijks op 1 september.

  • Cursussen in logistiek, supply chain management, management, economie
  • Semester 1 tot 3: cursussen en teamprojecten op drie continenten (Europa, Azië, Noord-Amerika)
  • Semester 4: Stage (3 maanden) / masterscriptie (4 maanden) aan de thuisuniversiteit
  • Diploma toegekend door een respectieve thuisuniversiteit

Deelnemende universiteiten

Elk van de drie universiteiten die deelnemen aan de master in Global Supply Chain Management (Tricontinent) heeft een sterke positie op het gebied van supply chain management, en elk van hen krijgt een topranking voor zijn onderwerp in zijn eigen nationale enquête. KLU is gevestigd in de toonaangevende logistieke metropool van Noord-Europa en is de enige logistieke universiteit ter wereld. Het masterprogramma aan de Universiteit van Tennessee (UTK) wordt beschouwd als een van de meest uitgebreide en hedendaagse supply chain-programma's van dit moment op wereldwijde schaal. De Tongji University School of Economics and Management was een van de eerste instellingen in China die majors en specialisaties in supply chain management aanbood.

Toelatingseisen

  • Bachelor diploma of equivalent van een erkende universiteit of hogeschool *
  • TOEFL of IELTS of CAE / CPE om Engelse taalvaardigheid aan te tonen. De TOEFL, IELTS of een gelijkwaardig certificaat mag op het moment van indiening van de aanvraag niet ouder zijn dan 2 jaar. In geval van opname, houd er rekening mee dat je een officieel scorerapport (hard copy) nodig hebt voor de inschrijving. Daarom, noem KLU bij het registreren voor een test, indien mogelijk (TOEFL-instellingscode is 7373).

* De bacheloropleiding moet minimaal 180 ECTS omvatten. We hebben een diploma in bedrijf of economie nodig, maar houden rekening met andere gebieden, zoals industriële techniek, bedrijfsinformatica en wiskunde als uw bachelorgraad voldoende cursussen (ten minste vier) bevat in bedrijfskunde of economie.

Heb je nog geen bachelordiploma? Geef gewoon een transcript of records en je kunt je bachelordiploma in een later stadium indienen.

Toelatingsprocedure

We vragen een aanvraagkosten van € 100 voor niet-EU-aanvragers. Uw aanvraag wordt pas verwerkt als we deze hebben ontvangen.

We zullen uw aanvraag in behandeling nemen zodra we alle vereiste documenten hebben ontvangen en u onmiddellijk op de hoogte stellen van het besluit van de toelatingscommissie (6-8 weken).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven.

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven. Lees Minder
Hamburg , Valletta + 1 Meer Minder