Master of Science in Software Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma richt zich op de ontwikkeling van complexe softwaresystemen - grote softwareprojecten met miljoenen coderegels en geavanceerde technieken zoals webservices, gedistribueerde systemen, op componenten gebaseerde ontwikkeling en parallelle verwerking.

Binnen softwaretechnologie bestudeer je theorieën, methoden en tools voor de efficiënte ontwikkeling van complexe en hoogwaardige software. Het programma benadrukt zowel theoretische als praktische aspecten van softwareontwikkeling. Het bereidt je voor op een carrière als professional in software-engineering, met name als specialist in de efficiënte ontwikkeling van complexe softwaresystemen, maar je hebt ook de mogelijkheid om een academische carrière na te streven.

Tijdens het eerste jaar van het programma (gedeeld met het eenjarige masterprogramma) , krijgt u een solide basis in softwaretechnologie via een aantal algemene cursussen informatica op een geavanceerd niveau. Dit wordt aangevuld met studies in wetenschappelijke methoden en in agile softwareontwikkeling.

In het tweede jaar richten we ons op de praktische aspecten van softwaretechnologie. We presenteren de nieuwste tools binnen softwareontwikkeling en werken vaak samen met de industrie of onderzoeksgroepen. De opleiding eindigt met scriptiewerk, in de industrie of aan de universiteit.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in informatica of het equivalent, en solide praktische ervaring van object-georiënteerd programmeren.
  • Engels B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het 1-jarige programma.

Klik hier voor het syllabus van het 2-jarige programma.

Carrière

Een eerste baan betekent waarschijnlijk dat je als programmeur binnen een grotere organisatie werkt. U kunt vervolgens aan de slag gaan als projectmanager, consultant of opvoeder. Waar u ook werkt, u werkt waarschijnlijk in een team met andere personen. De IT-wereld is wereldwijd, dus werken in het buitenland is net zo waarschijnlijk als werken in Zweden.

Mate

Master of Science (een of twee jaar) met een specialisatie in softwaretechnologie. Het hoofdvak: informatica.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder