Master of Science in Software Engineering met stagejaar

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Universiteit van Hertfordshire

118011_117926_IMG_8503.jpeg

Overzicht

Deze MSc kan leiden tot een carrière zoals een projectmanager, software-ingenieur of ontwikkelaar van grootschalige systemen.

Belangrijke cursusinformatie

Duur van de cursus

 • Sandwich, 2 jaar
 • Sandwich, 29 maanden

Cursus structuur

De MSc Software Engineering-cursus bestaat uit twee hoofdonderdelen: aangeleerde modules en een MSc-project. Elke aangeleerde module heeft een toegewezen aantal studiepunten (15 of 30). Alle modules zijn verplicht. Het project is verplicht en heeft een modulaire waarde van 60. Om een MSc-graad te behalen, moet je 120 studiepunten van aangeleerde modules plus het project, dwz 180 studiepunten, behalen en behalen.

Deel I: Gedoceerde modules:

Een student voltooit een reeks verplichte aangeleerde modules die Professional Issues (15 studiepunten), onderzoeksmethoden voor informatica (15 studiepunten), Software Engineering (30 studiepunten), Programmering voor Software Engineers (30 studiepunten) en Software Engineering Practice en Ervaring (30 studiepunten).

Deel II: MSc Project

Na het voltooien van de vereiste studiepunten van de aangeleerde modules, kan de student doorgaan naar het project.

118015_117931_IMG_8240.jpeg

Waarom kiezen voor deze cursus?

Al onze eenjarige fulltime Computer Science Masters-programma's zijn beschikbaar met een optionele eenjarige plaatsing in de branche. De 'met plaatsing'-programma's geven je extra industriële ervaring door de vaardigheden toe te passen die je tijdens je studies hebt geleerd.

Ze bieden je de mogelijkheid om een jaar te werken in een zeer professionele en stimulerende omgeving. Je bent een fulltime medewerker in een bedrijf dat een salaris verdient en leert nieuwe vaardigheden die niet aan de universiteit kunnen worden onderwezen. Tijdens de plaatsing zul je in staat zijn om verder inzicht te krijgen in de industriële praktijk die je verder kunt brengen in je individuele project.

We bieden uitstekende academische en persoonlijke ondersteuning tijdens zowel academische als stageperioden, samen met uitgebreide loopbaanbegeleiding van onze zeer ervaren toegewijde carrière- en plaatsingsservice.

Hoewel de verantwoordelijkheid voor het vinden van een plaats bij u ligt, onderhoudt onze Carrière- en plaatsingsdienst een grote verscheidenheid aan werkgevers die plaatsingsmogelijkheden bieden en speciale trainingssessies organiseren om u te helpen bij het verkrijgen van een plaatsing, van sollicitatie tot het sollicitatiegesprek. Optioneel één-op-één overleg is ook beschikbaar.

Deze MSc is een van een reeks geavanceerde cursussen binnen ons postdoctorale masterprogramma in Computer Science, deze specifieke cursus biedt je een specialisme in software engineering.

Je ontwikkelt kennis en vaardigheden in de modellen, methodologieën, maatregelen en hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt bij softwareontwikkeling die wordt beschouwd als een technische discipline.

Je krijgt les van een hoog aangeschreven en gevestigde afdeling informatica met sterke banden met het bedrijfsleven.

De helft van de onderzoeksoutputs in informatica aan de Universiteit van Hertfordshire is in het Research Excellence Framework (REF) 2014 beoordeeld als toonaangevend of internationaal uitstekend.

118009_117924_IMG_8464.jpeg

Toelatingseisen

 • Een recente, goede bachelordiploma (bijv. Honours degree uit het VK) of gelijkwaardig in informatica of een nauw verwant onderwerp. Plus IELTS 6.0 als uw eerste taal niet Engels is.
 • Aanvragers die niet volledig aan deze eisen voldoen, maar die worden beschouwd als professionele ervaring, motivatie of potentieel om te slagen voor het programma, kunnen ook worden aanvaard.
 • Als u niet beschikt over het vereiste niveau van Engels voor toegang, kunnen onze cursussen Engels voor academisch onderwijs u helpen dit niveau te bereiken.

data

Begin datum Einddatum
25/09/2020 31/05/2021 Voltijds / Sandwich
16/01/2021 30/09/2021 Voltijds / Sandwich

118016_117930_IMG_8241.jpeg

Cursuskosten

UK / EU studenten

 • Full time
  • £ 8400 voor het academiejaar 2019/2020

Internationale studenten

 • Full time
  • £ 12650 voor het academiejaar 2019/2020

Leer methodes

De lessen bestaan uit lezingen, seminars in kleine groepen en praktisch werk in onze goed uitgeruste laboratoria. We gebruiken waar mogelijk moderne, industriestandaard software. Er zijn gespecialiseerde voorzieningen voor netwerken en multimedia en een projectlaboratorium, vooral voor masterstudenten. Naast de geplande lessen, zul je een aanzienlijke hoeveelheid tijd in zelfstudie verwachten, gebruik makend van de uitgebreide en up-to-date faciliteiten. Deze omvatten de Learning Resource Centers, open 24x7, met 1500 computerwerkstations en wifi-toegang, Studynet onze veelzijdige online studieomgeving die bruikbaar is op en buiten de campus, en open toegang tot onze laboratoria.

118008_117928_IMG_8350.jpeg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Lees meer

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Lees Minder
Hatfield , Mexico Stad , Bogotá , Salford , Bad , Cambridge , Londen , Northampton + 7 Meer Minder