Master of Science in Science Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De graad van Master of Science in Science Education is bedoeld om in de behoefte te voorzien om geavanceerde voorbereiding te bieden aan gecertificeerde bètadocenten. Veranderingen in maatschappelijke eisen als gevolg van vooruitgang in wetenschap en technologie, evenals sociaal-culturele veranderingen in de klantenkring van de middelbare school, maken de voortdurende bijwerking van bètadocenten een absolute noodzaak.

Door middel van een curriculum dat strikte kennis van wetenschappelijke inhoud combineert met geavanceerde op onderzoek gebaseerde pedagogie, streeft het programma ernaar een zeer competent kader van wetenschapsleraren te produceren, die de kennis, vaardigheden en attitudes hebben om een hoog prestatieniveau in de wetenschap op de middelbare school te realiseren studenten. Dit programma zal leraren voortbrengen die een gedegen kennis van de discipline hebben, vaardig zijn in het faciliteren van leren, de competentie hebben om de behoeften van studenten in de wetenschap te beoordelen en hun eigen onderwijspraktijken aan te passen om aan die behoeften te voldoen.131231__PAG3681-Pano.jpg foto ter beschikking gesteld door Morgan State University

Doelen

Na voltooiing van deze programma's hebben gecertificeerde leraren de competentie verworven om:

  • Gebruik inzichten uit de cognitieve psychologie, de aard en filosofie van de wetenschap, en op een degelijk niveau van vakinhoudelijke competentie, om leerervaringen te ontwerpen die resulteren in de zinvolle verwerving van wetenschappelijke concepten door middelbare scholieren.
  • Gebruik technologie om het leren van studenten in de wetenschap te verbeteren.
  • Creëer leeromgevingen in de klas die stimulerend en intellectueel en emotioneel veilig zijn voor diverse studentenpopulaties van beide geslachten.
  • Modelleer een enthousiaste betrokkenheid bij de wetenschap en motiveer studenten om uit te blinken in deze onderwerpen.
  • Denk na over hun eigen praktijken en probeer in te spelen op veranderende studentenbehoeften in een veeleisende samenleving.

Speciale toelatingscriteria

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het programma, moeten aanvragers een bachelordiploma in biologie, scheikunde, natuurkunde of een andere wetenschapsdiscipline hebben afgerond. Aanvragers moeten gecertificeerd zijn in het onderwijs van de wetenschap op het niveau van de middelbare of middelbare school.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than ... Lees meer

Morgan State University, founded in 1867, is a Carnegie-classified doctoral research institution providing instruction to a multiethnic, multiracial, multinational student body and offering more than 125 academic programs leading to degrees from the baccalaureate to the doctorate. As Maryland's Preeminent Public Urban Research University, Morgan fulfills its mission to address the needs and challenges of the modern urban environment through intense community-level study and pioneering solutions. Lees Minder