Master of Science in Remote Sensing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Met de MSc in Remote Sensing kunnen studenten geavanceerde onderzoeksvaardigheden ontwikkelen op het gebied van teledetectie. Het doel van het programma is om studenten te accomoderen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van aspecten van teledetectie die niet zijn opgenomen in het geografische onderzoeksdomein. Deze studenten zijn vaak geïnteresseerd in de fysica van teledetectie, stralingsoverdracht en atmosferische remote sensing, of hebben achtergronden buiten de discipline van de geografie.

De MSc in Remote Sensing is een 24-maanden durend onderzoek-gebaseerd programma. Studenten zijn verplicht om tussen de twee tot zes cursussen op een graduate niveau te nemen en een proefschrift te voltooien. Voor degenen die momenteel werkzaam zijn op het gebied van remote sensing en op zoek zijn naar mogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren, bieden we ook een optie voor een deeltijdse studie (48 maanden) aan.

Het programma richt zich op het ontwikkelen van wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden die vereist zijn in de stijgende wetenschappelijke, academische en industriële markt voor studenten met geavanceerde training in teledetectie. Cruciale leerresultaten van dit programma zijn onderzoeksvaardigheden, wetenschappelijke geletterdheid en het vermogen om origineel onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Na succesvolle afronding van het programma verwerven studenten overdraagbare professionele vaardigheden met de grootste groep van remote sensing-wetenschappers in Canada.

Dit programma is op zoek naar studenten met natuurkunde in hun undergraduate training. Als studenten ULethbridge BSc in Remote Sensing (of het academische equivalent daarvan) hebben doorlopen, hebben ze voldoende inzicht in fysieke processen die van invloed zijn op teledetectie. Meer traditioneel opgeleide aardrijkskundestudenten die een geavanceerde opleiding willen in het toepassingsgebied van teledetectie, kunnen beter worden bediend door onze MSc in Geography.

Leerresultaten

Het onderzoek naar een Remote Sensing-onderwerp vereist een reeks leerresultaten, vaardigheden en competenties, waaronder analyse en synthese van ideeën, empirisch onderzoek, constructie en articulatie van argumenten en schrijfvaardigheden. De leerresultaten op programmaniveau omvatten het volgende:

 • Begrijp de context en complexiteit van aardobservatie.
 • Ontwikkel competenties in laboratoriumtechnieken die nodig zijn voor het observeren en kwantificeren van objecten en patronen in de aarde, atmosfeer, oceaan en ruimte.
 • Word bekwame gebruikers van moderne imaging-technologieën voor het oplossen van geografische problemen.
 • Gebruik de hulpmiddelen van teledetectie om verschillende aspecten van de aardwetenschappen in kaart te brengen en te monitoren.
 • Verzamel, analyseer en interpreteer geospatiale gegevens die zijn verzameld met behulp van teledetectietools.
 • Probleemoplossend werken in academische, overheids- en industriële omgevingen met teledetectie.
 • Werk effectief als een teamlid.
 • Organiseer en volg een wetenschappelijk of industrieel onderzoeksproject op het gebied van teledetectie.
 • Schrijf scripties en rapporten naar een professionele standaard, vergelijkbaar met die van publiceerbare papieren op het gebied van teledetectie.
 • Leid en gebruik oplossingen uit kennis van wetenschappen en technologie die relevant is voor teledetectie.
 • Lever mondelinge presentaties van hoge kwaliteit van onderzoeksresultaten met betrekking tot teledetectie.

Carrièremogelijkheden

Deze graad bereidt afgestudeerden voor om te strijden voor kansen op werk die zijn gericht op imaging-wetenschap en -technologie, een miljardenindustrie. De Canadese remote sensing-industrie is de afgelopen decennia in hoog tempo gegroeid. Canada is een wereldleider in de wetenschap van remote sensing, met een diversiteit aan industriële, milieu-, soevereiniteits-, veiligheids- en technologische behoeften voor geavanceerde technologieën en hoog opgeleide personen in de wetenschap van remote sensing.

Lethbridge heeft een bloeiende sector voor remote sensing-technologie. Dit omvat agentschappen zoals Planet Labs (Planet), Farmer's Edge en het Alberta Terrestrial Imaging Center. De University of Lethbridge ook een grondontvangststation voor het SPOT-satellietbeeldsysteem en host sensor- en kalibratieapparatuur met een internationale reputatie.

uitrusting

De onderzoekers in remote sensing aan de University of Lethbridge behoren tot de best uitgeruste in het land met betrekking tot apparatuur en computerhulpbronnen. We hebben drie speciale laboratoriumfaciliteiten, waaronder:

 • een LiDAR-faciliteit;
 • een teledetectielaboratorium met ruimte voor studentenprojecten en inzet van veldapparatuur; en
 • De enige remote-sensing-kalibratie-donkere kamer van Canada.

De uLethbridge heeft tien hyperspectrale veldspectrometers, met inbegrip van sferen, differentiële GPS, hydro-meteorologische stations, lucht- en UAV-systemen en het enige veldgoniometersysteem van Canada. Er is voldoende ruimte voor studentenonderzoek. Studenten hebben ook toegang tot de U van L's West Castle Field Research Station, waar professoren Hopkinson en Chasmer een actief onderzoeksprogramma hebben.

Een supervisor zoeken

Studenten moeten een potentiële supervisor beveiligen voordat ze een aanvraag voor dit programma indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. T ... Lees meer

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. Today the U of L is respected around the globe and is recognized as a research-intensive, comprehensive university. Lees Minder