Master of Science in Rail, Transport en Logistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

TUM Asia 's Master of Science in het spoor, vervoer

DUITSE Graad

Duitsland staat bekend als het land van ideeën en de term 'Duitse engineering' wordt geassocieerd met kwaliteit, uitmuntendheid en technische grootheid. Combineer dat met de context van Azië - China en India vormen al een derde van de consumentenpopulatie in de wereld - en de wijdverspreide omhelzing van technologie onder Aziatische consumenten, onze opleidingen bieden studenten een concurrentievoordeel in het begrijpen van markttrends.

Aangekondigd door de Technische Universiteit van München (Duitsland), met cursussen in Singapore op de campus van TUM Asia , TUM Asia . Cursus in het Engels.

2 JAAR VOLLEDIG PROGRAMMA

Twee jaar fulltime onderzoek en toepassingsgericht programma, inclusief stage-ervaring en het schrijven van Master Thesis.

  • De student moet 16 modules voltooien, afhankelijk van de specialisatie
  • Drie specialisaties om uit te kiezen: Railway, Transport en Logistics
  • 45 Contacturen voor elke Core

RELEVANTIE VOOR DE INDUSTRIE

Omdat onze TUM-hoogleraren samenwerken met toonaangevende bedrijven in de branche, betrekken zij hun studenten door theoretische kennis te combineren met hun praktijkervaringen. We vliegen met onze TUM-professoren uit Duitsland om les te geven op een exclusieve manier om les te geven, zonder compromis over kwaliteit. Studenten krijgen inzichten van de Europese en Aziatische industrie, waardoor ze deze kennis naar nieuwe hoogten kunnen brengen wanneer ze uiteindelijk naar de industrie of onderzoekssector gaan.

GLOBALE KANSEN

Je bent in staat om je stage en scriptie te voltooien in München, Singapore of waar ook ter wereld, bij elk bedrijf of onderzoeksinstituut.

Ons geglobaliseerde klaslokaal biedt ook een goed testbed voor de werkplek. Het vermogen om met mensen uit verschillende culturen te werken is nu een essentiële vaardigheid op de werkplek en er is geen betere plek om te beginnen dan in ons klaslokaal.

TOELATINGSEISEN

Vereist om een ​​relevante bachelor-opleiding te hebben of een gelijkwaardige bachelor (afgerond in ten minste 3 jaar) op een van de volgende gebieden: Civiele Techniek, Computerwetenschappen, Elektrotechniek, Wiskunde, Werktuigbouwkunde, Transporttechniek (lijst is niet uitputtend)

U kunt zich aanmelden voor het programma als u uw bacheloropleiding hebt voltooid of in uw laatste jaar van bachelorstudies bent.

  • TOEFL / IELTS (vereist voor aanvragers wiens moedertaal of instructiemedium van eerdere studies niet in het Engels is)
  • TOEFL: recente score met minimaal 88 voor internetgebaseerde test of 234 voor computertest
  • IELTS (www.ielts.org): met academisch IELTS-resultaat van ten minste 6,5
  • Akademische Prüfstelle (APS) certificaat (Alleen vereist voor kandidaten die houder zijn van een diploma uit China, Vietnam of Mongolië)

AANVRAAG TOT TOELATING

Onze online Application Portal wordt elk jaar op 15 oktober geopend. Laat ons je e-mailadres achter (via het aanvraagformulier) en we zullen je informeren wanneer de Admissions Portal open is.

Alle aanvragers moeten hun aanvraag starten via de online Application Portal en vervolgens de lijst met vereiste papieren documenten (via e-mail) opsturen om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie zal u worden toegestuurd wanneer u ons een vragenformulier hebt gestuurd.

"De modules van Railway Engineering bieden een compleet overzicht van verschillende aspecten van het spoor, van railplanning en ontwerp tot de studie van spoorwegsystemen zoals rollend materieel, treinbesturing en signalering.We konden ook van de docenten leren over de geschiedenis van het spoor vervoer in Duitsland, wat onze leerervaring aanzienlijk heeft verbeterd. "

Peng Hiong Than
Student, MSc in Transport

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Technical University of Munich Asia (also known as TUM Asia) commenced operations in Singapore in 2002 as the branch campus of the Technische Universität München (TUM).

Technical University of Munich Asia (also known as TUM Asia) commenced operations in Singapore in 2002 as the branch campus of the Technische Universität München (TUM). Lees Minder