Master of Science in Media Arts and Technology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

Alle bedrijven en organisaties vertrouwen op grafische communicatie om hun effectiviteit bij het communiceren van ideeën, instructies en concepten te vergroten. Een afgestudeerde met mediamasters begrijpt de waarde van informatieontwerp en erkent de vele manieren waarop dit kan worden gebruikt om een positieve invloed op de bedrijfsresultaten te hebben. In het media-kunst- en technologieprogramma zul je leren om opkomende technologieën in je voordeel te gebruiken. Met een managementfocus, technische expertise en uitgebreide kennis van hoe het grafische proces van concept tot voltooiing kan worden aangestuurd, bent u een aantrekkelijk vooruitzicht in een breed scala van industrieën, inclusief onderwijs, engineering, marketing, onderzoekswetenschappen, human resources, public relaties, en meer.

Dit programma is met ingang van 1 juli 2019 overgestapt op de School of Photographic Arts and Sciences, in het College van kunst en vormgeving.

De MS-graad in mediakunst en -technologie is een eenjarig programma dat eindigt met een sluitstukproject. Studenten ontwikkelen relevante kennis en vaardigheden met een technische nadruk en een bedrijfsgerichte aanpak. Studenten erkennen nieuwe manieren om opkomende technologieën te gebruiken en te identificeren om aan de veranderende marktvraag te voldoen en deze te overtreffen, en om leiders te worden in de verbeteringen van crossmediale producten en processen. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om betekenisvolle en meetbare veranderingen in grafische communicatie te creëren door middel van toegepaste crossmediale initiatieven. Het vereiste sluitstukproject stelt studenten in staat om diepgaande kennis te ontwikkelen en te demonstreren op een specifiek onderwerpgebied. Onder leiding van senior faculteit, is het capstone-project ontworpen om studenten voor te bereiden op innovators in het snel evoluerende medialandschap.

Het curriculum concentreert zich op de nieuwste technologieën, processen en strategieën waarmee studenten kennis van print-, web-, mobiele en sociale media-workflows kunnen gebruiken om communicatieproblemen op te lossen. De uiteenlopende expertise van de faculteit zorgt voor een breed scala aan relevante ervaring terwijl studenten worden voorgelicht over problemen en trends op het gebied van grafische communicatie. De School of Media Sciences streeft naar een leidende rol bij grafische communicatie en biedt studenten de mogelijkheid om problemen uit de echte wereld aan te pakken. Dit programma heeft tot doel een samenwerkingsomgeving te creëren waarin studenten het cursuswerk combineren met toegang tot facultaire expertise, stafondersteuning en uitgebreide faciliteiten om hun huidige kennisbasis uit te breiden.

Plan van studie

Het programma omvat 30 studiepunten studietijd en culmineert in een sluitstukproject.

keuzevakken

Studenten kunnen keuzevakken kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen aangeboden in de School of Media Sciences of met andere afgestudeerde afdelingen en programma's op RIT.

Capstone-project

Het capstone-project vereist dat studenten uitgebreide kennis ontwikkelen en demonstreren over een specifiek onderwerp gerelateerd aan grafische communicatie. Studenten voltooien origineel werk in de vorm van een aantal methodologieën, waaronder experimenten, uitgebreide casestudies, enquêtes, focusgroepen en onderzoeksanalyses. Resultaten van deze ervaring omvatten innovatie van een proces, het herkennen van onvervulde behoeften van de klant, het oplossen van crossmediale problemen of het identificeren van middelen die nodig zijn voor bedrijfstransformatie of media-oplossingen.

Industries

 • Reclame, PR en marketing
 • Consumer Packaged Goods
 • Ontwerp
 • Journalistiek, media en publicatie

leerplan

Mediakunsten en -technologie, MS-graad, typische cursussequentie

 • PPRT-642 Sectorvraagstukken en trends
 • PPRT-743 Perspectieven op hedendaagse publicaties
 • PPRT-731 Digital Content Management
 • PPRT-603 Operations Management in de grafische kunsten
 • PPRT-703 Crossmediale workflow
 • PPRT-721 Media-bedrijfsverandering implementeren
 • PPRT-746 Capstone I
 • PPRT-747 Capstone II
 • Gratis keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma op het gebied van mediakunst en -technologie, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (of equivalent) hebben.
 • Dien een persoonlijke verklaring van de educatieve doelstellingen in.
 • Dien een huidig cv of curriculum vitae in.
 • Dien twee aanbevelingsbrieven in uit academische of professionele bronnen.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 80 (internet-gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 6,5 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder