Master of Science in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om hun analytisch denken en expertise in marketing te ontwikkelen. Het belangrijkste vakgebied is bedrijfskunde, met een specialisatie in marketing.

De traditionele rollen van marketeers evolueren naar meer algemene managementfuncties. Marketeers worden vaker gerekruteerd tot CEO-posities. Wij zijn van mening dat er in de nabije toekomst een grote vraag zal zijn naar dit nieuwe type gekwalificeerde afgestudeerden.

Het programma begint met een cursus genaamd toegepaste marketinganalyse, een cursus waarin u marketingonderzoek en de toepassing van marketingmanagementtheorieën gaat oefenen. Dit wordt gevolgd door een cursus die een internationale marketingstrategie wordt genoemd. Tijdens de tweede termijn studeer je management van innovatie en ondernemerschap, gevolgd door een cursus onderzoeksmethodologie.

Tijdens je tweede jaar studeer je eigentijds marketingonderzoek, evenals elektronisch bedrijfsbeheer. Het 2-jarige masterprogramma wordt afgesloten met een project van 30 studiepunten. De zorgvuldig geselecteerde cursussen bieden je de kennis die nuttig kan zijn bij het schrijven van de masterproef en bevorderen vaardigheden die nodig zijn om carrièredoelen na te streven.

De cursussen zijn relevant gezien de behoeften van de arbeidsmarkt, zoals een grotere vraag naar management van innovatie, e-business management en internationale marketingstrategie. Omdat producenten wereldwijd met elkaar concurreren, moeten bedrijven ook internationaal denken in hun marketingactiviteiten.

Met een masterdiploma zal je inzetbaarheid waarschijnlijk aanzienlijk toenemen, en na het afstuderen heb je veel verschillende carrièrekansen. Tegenwoordig werken sommige van onze vorige studenten als bijvoorbeeld marketingspecialisten, marketingcoördinatoren en hoofden van communicatie. Je kunt ook als docent aan een universiteit werken en lesgeven. Een andere mogelijkheid is om een ​​Ph.D. kandidaat en onderzoek doen.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's degree in bedrijfskunde, met een minimum van 30 studiepunten in marketing Engels.
  • B / 6 of het equivalent.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op een doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

De traditionele rollen van marketeers evolueren naar meer algemene managementfuncties en marketeers worden vaker gerekruteerd voor CEO-posities. Volgens onze beoordeling zal er een grote vraag zijn naar dit nieuwe type gediplomeerde afgestudeerde. Inzetbaarheid zal waarschijnlijk aanzienlijk toenemen voor mensen met een masterdiploma.

Mate

Master of Science in Business en Economics (120 credits) met specialisatie in Marketing (Hoofddomein van de studie: bedrijfskunde)

Opties voor een periode van 1 jaar (60 studiepunten) bestaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder