Master of Science in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma Doel

De HKU Master of Science in Marketing biedt een rigoureuze en geavanceerde leerervaring, met een focus op de beste marketingpraktijken en -strategieën in de snel veranderende economie van vandaag.

Na het voltooien van het programma kun je:

 • Blijf de belangrijkste marketingontwikkelingen voor in het licht van veranderende consumentengewoonten, opkomende markten en internet, enz.
 • Begrijp markttrends en beoordeel consumenteninzichten bij het formuleren van marketingstrategieën.
 • Transformeer innovatie en inzichten in managementacties om de bedrijfsgroei te stimuleren.

Wijze en duur van de studie

Het MSc (Mktg) -programma strekt zich uit over minimaal één studiejaar en maximaal twee studiejaren bij voltijdstudie. De meeste studenten hebben de neiging om het programma in één academisch jaar af te ronden. Cursussen worden op modulaire basis aangeboden, zodat studenten zich op één studiegebied tegelijk kunnen concentreren. Er zijn 6 modules in een academiejaar en elke module duurt zes tot acht weken, inclusief de examenweek. Studenten volgen meestal 2 cursussen per module en er zijn 4 lessen van drie uur per week.

Medium- en cursusbeoordeling

De opleiding wordt in het Engels gegeven. Naast individuele opdrachten en examens, vereisen sommige cursussen ook dat studenten in teamverband aan projectpresentaties werken. Case studies zullen ook worden gebruikt om de toepassing van marketingvaardigheden in praktijksituaties te illustreren.

Curriculum Structuur

Het programma bestaat uit drie groepen modules over (1) marketinginzichten, (2) analytische tools en (3) beslissingskader voor marketingprofessionals.Het is strategiegericht met een goed afgeronde training om je analytische, communicatieve en intellectuele aanscherping te verbeteren. vaardigheden. Ethische en duurzaamheidskwesties met een bedrijfsgerichte winstoogmerk zijn ook in het programma verankerd.

curriculum

image

Opnameschema

De opnames voor de intake voor 2021 zijn nu open.

Aanmeldingsdeadlines:

 • Ronde 1: 12.00 uur (GMT +8), 19 oktober 2020
 • Ronde 2: 12.00 uur (GMT +8), 14 december 2020
 • Ronde 3: 12.00 uur (GMT +8), 3 februari 2021
 • Ronde 4: 12.00 uur (GMT +8), 9 maart 2021
 • Ronde 5: 12.00 uur (GMT +8), 7 april 2021

Biedingen zullen op doorlopende basis worden gedaan en vroege aanvragen hebben de voorkeur, in die zin dat een groot deel van de aanbiedingen in de vroege stadia aan aanvragers zal worden toegewezen. Kandidaten wordt daarom sterk aanbevolen om hun sollicitaties en ondersteunende documenten zo snel mogelijk in te dienen.

Niet-lokale studenten worden sterk aangemoedigd om zich in de eerste twee rondes aan te melden, zodat er voldoende tijd is om studentenvisa te regelen en om zich voor te bereiden op hun verhuizing naar Hong Kong.

Toelatingsbesluiten zijn over het algemeen beschikbaar 1 maand na de deadline voor aanmelding en succesvolle aanvragers worden per e-mail op de hoogte gebracht. Kandidaten die geen offerte hebben ontvangen, worden opnieuw in behandeling genomen in de volgende ronde (n), tot het einde van de toelatingscyclus.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het Master of Science in Marketing-programma, moet u aan deze vereisten voldoen:

 • Bezit een erkende bachelor of gelijkwaardig;
 • Verkrijg verklaringen van twee scheidsrechters over uw geschiktheid voor de opleiding; en
 • Behaal een TOEFL / IELTS * -score als je niet van een Engelstalige universiteit bent. Minimale score-eis: TOEFL: 80 | IELTS: 6 (zonder subtest onder 5,5)

* GMAT / GRE-scores zijn niet vereist, maar een goede GMAT / GRE-score zal gunstig worden overwogen en kan nuttig zijn voor marginale gevallen.

Schoolcodes voor testscore-rapporten:

 • TOEFL: 9671 | GRE: 2482 | GMAT: FS2-WL-12

TOEFL- en IELTS-scoreverslagen zijn slechts twee jaar geldig. GMAT-scoreverslagen zijn vijf jaar geldig. Als u bijvoorbeeld uw aanvraagformulier op 2 oktober 2019 indient, wordt alleen het rapport van de TOEFL / IELTS-test genomen na 1 oktober 2017, als geldig beschouwd. Zorg er ook voor dat u het officiële testrapport op tijd bij ons kunt regelen, omdat de testinstanties uw rapport mogelijk niet afgeven wanneer het testresultaat is verlopen.

Collegegeld

Het voorgestelde collegegeld voor de intake in 2021 is HK $ 318.000 *.

Na ontvangst van het toelatingsaanbod dienen kandidaten een aanbetaling van HK $ 80.000 * te regelen om hun aanvaarding te bevestigen. Het saldo is betaalbaar in 2 termijnen over een academiejaar, ongeacht het aantal cursussen dat in elke module wordt gevolgd.

Er is ook een niet-restitueerbare aanvraagkosten van HK $ 300.

* onder voorbehoud van wijziging en definitieve goedkeuring door de Universiteit van Hong Kong

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Tracing its roots back over a century, the University of Hong Kong (HKU) today proudly stands as one of the leading institutions of higher education in Asia. And with it, the HKU Business School has g ... Lees meer

Tracing its roots back over a century, the University of Hong Kong (HKU) today proudly stands as one of the leading institutions of higher education in Asia. And with it, the HKU Business School has grown to become a widely recognised and respected business school in the region. Lees Minder