Master of Science in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De graad Master of Science in Management biedt een uitstekende carrière-boost aan individuen die hun bedrijfskennis willen bevorderen na het behalen van hun bachelordiploma. Toelating tot het programma vereist geen werkervaring en toch worden de studenten van dit programma meteen na hun afstuderen geconfronteerd met opwindende carrièrekansen. Het ontbreken van een cursus-specifieke pre-requisites verder maakt het een aantrekkelijk diploma voor degenen die op zoek zijn naar een verandering in hun carrière. Er is een versneld schema van één jaar voor studenten die zo snel mogelijk opnieuw willen (gaan) werken.

De diversiteit van cursusonderwerpen in de masteropleiding bereidt afgestudeerden voor om de complexe onderlinge relaties in het bedrijfsleven te begrijpen. Een unieke verzameling van baanbrekende cursusaanbiedingen, zoals agile projectbeheer en personeelsanalyse, biedt goed afgeronde managementprofessionals de methoden en hulpmiddelen om moderne uitdagingen in management en business aan te pakken.

De Master of Science in Management-programma biedt projectleiders een vaardigheid in projectmanagement; leiderschap en strategische analyse; creativiteit en analytics; organisatiegedrag, besluitvorming, ontwerp en verandering; samenwerking; agile ontwikkeling en scrum-methodiek. Het programma richt zich specifiek op projectleiderschapsleidingsvereisten, zoals het faciliteren van teamwerk in verschillende groepen; anderen machtigen; erkennen en aanpassen aan de beperkingen en kansen van een wereldeconomie en centres of excellence ontwikkelen.

Dit dynamische, goed gerichte, progressieve programma biedt een breed scala aan concepten en vaardigheden voor projectbeheer. Een groot deel van het curriculum wordt geleverd via casestudy's, groepsdiscussie, oefeningen, groepswerk, gefilmde rollenspellen, simulaties en prominente gastsprekers van lokale en nationale bedrijven en non-profitorganisaties. De nadruk ligt op studentenparticipatie en teamwork. Alle cursussen omvatten schrijven, presentaties, kritisch denken, analyse en creativiteit.

accreditatie

Geaccrediteerd door de Commissie voor de colleges van de Southern Association of College and Schools, en AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited insti ... Lees meer

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited institutions: USF; USF St. Petersburg; and USF Sarasota-Manatee. Serving more than 50,000 students, the USF System has an annual budget of $1.7 billion and is ranked 45th in the nation for research expenditures among all universities, public or private. Lees Minder