Master of Science in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De mate is vooral geschikt voor mensen die geen major hebben op het niveau van de bedrijfskunde, maar werkzaam zijn in functies met leidinggevende verantwoordelijkheden. Met de aanvullende managementtraining kunnen managers beter presteren in hun huidige positie en doorgroeien naar managementfuncties op middenniveau. Het programma biedt de bedrijfskennis die nodig is om te werken binnen een bedrijfsorganisatie of bedrijf en verbetert ook carrièremogelijkheden voor mensen in andere sectoren, zoals gezondheid, reclame, non-profit of engineering.

De Master of Science in Management is ontworpen voor niet-branchespecifiek onderwijs en biedt de student een breed managementperspectief. Keuzevakken stellen de managementstudent in staat om zich te concentreren op specifieke managementgebieden, als dat is waar zij de voorkeur aan geven. In een klimaat van snelle veranderingen worden afgestudeerden van dit programma voorbereid op de uitdagingen waar managers voor staan.

accreditatie

Alle programma's binnen het Harrison College of Business beschikken over de prestigieuze accreditatie van de AACSB, een eer die slechts door 5% van de zakelijke programma's over de hele wereld wordt gehouden. Accreditatie door het netwerk van International Business Schools (NIBS) erkent ons voor een "diepe" internationalisering van alle facetten van ons bedrijfsprogramma. Slechts 4 instellingen in de VS hebben dit onderscheid ontvangen. Bovendien is de Southeast Missouri State University volledig geaccrediteerd door de North Central Association. Universitaire accreditatie zorgt voor een krachtige leeromgeving voor onze programma's.

Een master in Management op Southeast zal ...

 • Open deuren voor betere kansen op werk
 • Vergroot uw leerpotentieel
 • Geef je een promotie voordeel
 • Verbeter uw managementvaardigheden
 • Vergroot uw zelfvertrouwen, volwassenheid en invloed op de werkplek

Carriere planning

Op dit moment vindt 98% van de afgestudeerden van Harrison College of Business werk binnen een jaar na afstuderen. St. Louis Business Interview Days biedt studenten uit het Zuidoosten van bedrijven een unieke gelegenheid voor interviews en netwerken.

Toelatingseisen

 1. Undergraduate grade puntgemiddelde van 2.75 of hoger op een schaal van 4.0 (overall of in de laatste 60 uur)
 2. Ten minste 3 jaar passende fulltime werkervaring
 3. Huidige cv / CV met namen en contactgegevens van 3 professionele / zakelijke referenties
 4. Intentieverklaring met betrekking tot voorbereiding op graduate studie, het vermogen om te slagen op het niveau van de afgestudeerde en professionele doelen en doelstellingen.
 5. Officiële GRE-, GMAT-, LSAT- of MCAT-score

De master of Science in Management van Southeast biedt u het voordeel!

gespecialiseerde

 • Bestudeer alleen de bedrijfsgebieden die u nodig hebt om uw loopbaan in het management vooruit te helpen.

strategisch

 • Garner de nieuwste strategische theorie van ervaren faculteit.

Relevant

 • De managementvaardigheden van vandaag zijn relevant voor waar je naartoe wilt met je carrière.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

You’re up for creating and innovating, for digging deep into data and trends, for applying computing skills to solve analytical problems, and for planning the next big thing. We believe in providing y ... Lees meer

You’re up for creating and innovating, for digging deep into data and trends, for applying computing skills to solve analytical problems, and for planning the next big thing. We believe in providing you with empowering opportunities to fine-tune your skill set needed in the global marketplace. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited