Master of Science in Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Management: managementtraining voor technologieprofessionals

De Master of Science in Management (MSM) bereidt studenten die werkzaam zijn in technische gebieden of degenen die in technologie willen werken voor met de vaardigheden om technische functies te beheren. Deze graduate degree biedt drie opties:

  • Beheer van informatiesystemen
  • Versnelde MSM-informatiesystemen
  • Voorraadketenbeheer

woman, women, office

MSM-programmaonderdelen

Foundation Courses

MSM Foundation-cursussen bieden fundamentele zakelijke kennis voor studenten die geen bachelordiploma in het bedrijfsleven hebben. Sommige studenten met niet-gegradueerde zakelijke cursussen kunnen echter worden verplicht om Foundation-cursussen te volgen als de eerder gevolgde cursussen niet vergelijkbaar zijn met CBA-lessen, als de lessen meer dan zes jaar geleden zijn gevolgd of als de student cijfers heeft behaald in de cursussen die lager waren dan “ B. "

Adviseurs van CBA Graduate Programmes kunnen uw cijferlijst beoordelen voordat u de aanvraag indient, zodat u kunt bepalen welke lessen u moet volgen. Dit omvat een beoordeling van transcripties of cijferrapporten van alle voorgaande bezochte universiteiten. We bieden ook examens voor vrijstelling, zodat u de mogelijkheid heeft om uw kennis van een bepaald onderwerp te bewijzen. Als u slaagt voor het vrijstellingsexamen, wordt er afgezien van de cursus, waardoor uw programmavereisten afnemen. Als er twijfel bestaat over de academische gelijkwaardigheid van cursussen, hebben we het vrijstellingsexamen nodig.

Management Core cursussen

Management Core-cursussen bouwen voort op de cursussen van de Foundation om studenten een diepgaande blootstelling aan het managementveld te bieden.

Concentratiecursussen

Deze cursussen zijn ontworpen om de student gespecialiseerde vaardigheden te geven op het gebied van informatiesysteembeheer of technologische innovatie.

Beheer van informatiesystemen MSM-concentratie

De optie Information Systems Management in het programma Master of Science in Management bereidt studenten voor op het leiden van technologische functies in de organisaties van morgen.

Nu organisaties steeds afhankelijker worden van technologieën, zijn het cruciale leiders die nieuwe technologieën begrijpen en hoe ze de algemene bedrijfsstrategie helpen aansturen. In deze optie volgen studenten graduate cursussen die hen helpen de belangrijkste organisatorische functies te begrijpen - van strategische marketing en bedrijfsanalyse tot wereldwijd supply chain management en projectmanagement.

Met ingang van 25 augustus 2013 kondigt de Universiteit van Akron met trots aan dat de Master of Science in Management (MSM) in informatiesystemen is goedgekeurd als een federaal STEM-programma (Science, Technology, Engineering en Math).

Het Department of Homeland Security (DHS) / US Immigration and Customs Enforcement (ICE) erkent afgestudeerden van dit programma die op studentenvisa verblijven en in aanmerking komen voor een optionele praktische training (OPT) -verlenging. Terwijl reguliere studenten in het land kunnen blijven en tot 12 maanden door werkervaring kunnen worden opgeleid, kunnen studenten die afstuderen aan een aangewezen STEM-opleiding, zoals ons MSM in Information Systems-programma, in aanmerking komen voor nog eens 24 maanden op een OPT STEM-extensie.

Informatie over de standaard OPT- en STEM OPT-extensie is te vinden op de website van Office of International Programmes (OIP) voor OIP-STEM.

Versnelde Master of Science in Management

Projectmanagement speelt een sleutelrol bij succesvolle op informatietechnologie gebaseerde initiatieven op de wereldmarkt. Veel IT-functies vereisen in toenemende mate een zekere mate van projectmanagementvaardigheden.

Dit versnelde programma met 30 studiepunten is bedoeld voor studenten in niet-gegradueerde informatiesystemen of gerelateerde programma's die geïnteresseerd zijn in het nastreven van afgestudeerd werk met de nadruk op projectmanagement. De graad vereist ook een practicum, waarin studenten een Study Abroad-programma of een stage voltooien. Het doel van het programma is om studenten voor te bereiden op eventuele posities in strategisch IT-leiderschap.

Studenten die aan het programma deelnemen, kunnen in aanmerking komen voor financieringsmogelijkheden zoals stages en beurzen.

Programma-eisen

Studenten in het MSM Fast track-programma voltooien 30 studiepunten van afgestudeerde cursussen om te voldoen aan de vereisten voor het masterdiploma. Om ervoor te zorgen dat er geen overlapping is met de niet-gegradueerde programma's, zijn de afgestudeerde cursussen zorgvuldig geselecteerd om ze verkoopbare vaardigheden te geven. Het fast track-programma bestaat uit vereiste klassen in management, informatiesystemen en keuzemogelijkheden. Als onderdeel van een practicumvereiste moeten studenten een Study Abroad-programma of een stage voltooien. Studenten die aan het programma deelnemen, komen in aanmerking voor financieringsmogelijkheden zoals afgestudeerde assistentschappen en beurzen.

135253_pexels-photo-618613.jpeg

Supply Chain MSM-concentratie

De Master of Science in Supply Chain Management (SCM) wordt aangeboden voor studenten die geavanceerde studie willen volgen in Supply Chain-operaties.

Het programma vereist 30 studiepunten van cursussen, waaronder zes studiepunten van basiskerncursussen, 21 studiepunten op vereiste cursussen en drie studiepunten van keuzevakken. Van fundamentele kerncursussen kan worden afgezien als de student een eerdere studie op dat gebied heeft afgerond. Die studenten moeten 21 studiepunten van de vereiste cursussen en negen studiepunten van keuzevakken voltooien.

Het Department of Homeland Security (DHS) / US Immigration and Customs Enforcement (ICE) erkent afgestudeerden van dit programma die op studentenvisa verblijven en in aanmerking komen voor een optionele praktische training (OPT) -verlenging. Terwijl reguliere internationale studenten in het land kunnen blijven en tot 12 maanden door werkervaring kunnen worden opgeleid, kunnen studenten die afstuderen aan een aangewezen STEM-opleiding, zoals ons MSM in Information Systems-programma, in aanmerking komen voor nog eens 24 maanden op een OPT STEM-extensie.

Informatie over de standaard OPT- en STEM OPT-extensie is te vinden op de website van Office of International Programmes (OIP) voor OIP-STEM.

Extra informatie

De Universiteit van Akron kondigt met trots aan dat de Master of Science in Management (MSM) in Supply Chain Management is goedgekeurd als een federaal STEM-programma (Science, Technology, Engineering en Math).

Start data

  • Herfst - augustus: 24-8-2020
  • Lente - januari: 1/11/2021
  • Zomerintersie en 8 week 1: 17-5-2021
  • Zomer 5 week 1 en 8 week 2: 6/7/2021
  • Zomer 5 week 2: 12-7-2021

OPMERKING: de zomer heeft meerdere voorwaarden: de meeste zomerklassen worden online aangeboden. Dus internationale studenten die in de zomer willen beginnen, kunnen die lessen online volgen voordat ze voor het najaarssemester naar de Verenigde Staten komen. De Amerikaanse ICE-vereisten verwachten dat internationale studenten in het eerste semester in de Verenigde Staten persoonlijke cursussen volgen die in de zomer niet bij UA kunnen worden gedaan.

Meer informatie: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/programs/msm/
Voeg hier toe: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Lees meer

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Lees Minder