TUM Asia 's Master of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (MSc in AE) is een programma dat is toegerust voor hooggekwalificeerde ingenieurs om te voldoen aan de almaar toenemende vraag van een groeiende luchtvaartsector in Singapore, Europa en de wereld.

DUITSE Graad

Duitsland staat bekend als het land van ideeën en de term 'Duitse engineering' wordt geassocieerd met kwaliteit, uitmuntendheid en technische grootheid. Combineer dat met de context van Azië - China en India vormen al een derde van de consumentenpopulatie in de wereld - en de wijdverspreide omhelzing van technologie onder Aziatische consumenten, onze opleidingen bieden studenten een concurrentievoordeel in het begrijpen van markttrends.

Aangekondigd door de Technische Universiteit van München (Duitsland), met cursussen in Singapore op de campus van TUM Asia , TUM Asia . De cursus wordt in het Engels gegeven.

2 JAAR VOLLEDIG PROGRAMMA

24 maanden full-time onderzoek en toepassingsgericht programma, inclusief stage-ervaring en het schrijven van Master Thesis.

  • De student moet 19 modules voltooien in 3 semesters (7 kernmodules, 9 keuzemodules, 2 cross-disciplinemodules, 1 bedrijf
  • 45 Contacturen voor elke Core
  • 10 Contacturen voor elke Cross-Discipline Module

RELEVANTIE VOOR DE INDUSTRIE

Omdat onze TUM-hoogleraren samenwerken met toonaangevende bedrijven in de branche, betrekken zij hun studenten door theoretische kennis te combineren met hun praktijkervaringen. We vliegen met onze TUM-professoren uit Duitsland om les te geven op een exclusieve manier om les te geven, zonder compromis over kwaliteit. Studenten krijgen inzichten van de Europese en Aziatische industrie, waardoor ze deze kennis naar nieuwe hoogten kunnen brengen wanneer ze uiteindelijk naar de industrie of onderzoekssector gaan.

GLOBALE KANSEN

Je bent in staat om je stage en scriptie te voltooien in München, Singapore of waar ook ter wereld, bij elk bedrijf of onderzoeksinstituut.

Ons geglobaliseerde klaslokaal biedt ook een goed testbed voor de werkplek. Het vermogen om met mensen uit verschillende culturen te werken is nu een essentiële vaardigheid op de werkplek en er is geen betere plek om te beginnen dan in ons klaslokaal.

TOELATINGSEISEN

Vereist om een ​​relevante Bachelor Degree of een equivalent daarvan te hebben (voltooid in minimaal 3 jaar) in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Werktuigbouwkunde of een nauw verwante discipline van een gerenommeerde universiteit.

U kunt zich aanmelden voor het programma als u uw bacheloropleiding hebt voltooid of in uw laatste jaar van bachelorstudies bent.

  • TOEFL / IELTS (vereist voor aanvragers wiens moedertaal of instructiemedium van eerdere studies niet in het Engels is)
  • TOEFL: recente score met minimaal 88 voor internetgebaseerde test of 234 voor computertest
  • IELTS (www.ielts.org): met academisch IELTS-resultaat van ten minste 6,5
  • Akademische Prüfstelle (APS) certificaat (Alleen vereist voor kandidaten die houder zijn van een diploma uit China, Vietnam of Mongolië)

AANVRAAG TOT TOELATING

Onze online Application Portal wordt elk jaar op 15 oktober geopend. Laat ons je e-mailadres achter (via het aanvraagformulier) en we zullen je informeren wanneer de Admissions Portal open is.

Alle aanvragers moeten hun aanvraag starten via de online Application Portal en vervolgens de lijst met vereiste papieren documenten (via e-mail) opsturen om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie zal u worden toegestuurd wanneer u ons een vragenformulier hebt gestuurd.


"Engineering gaat niet alleen over het leren van feiten, maar ook over het begrijpen van complexe systemen en methoden, en het kunnen ontwikkelen van originele strategieën en oplossingen." Het TUM Aerospace Master-programma is precies dat. Word een van de mensen die vooruitgang boeken in de lucht- en ruimtevaartindustrie - Laat u niet leiden door routinetaken. "

Prof. Dr.-Ing. Florian Holzapfel

Professor aan de Technische Universiteit van München, Instituut voor Flight System Dynamics

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Technische Universität München Asia (TUM Asia) »

Laatst bijgewerkt op November 2, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
24 - 24 maanden
Voltijd
Prijs
38,520 SGD
Op locaties
Op datum

About TUM Asia

TUM Asia Admissions Portal: How To Start Your Master Of Science Application