Master of Science in Internationale Zaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in International Affairs (MIA) is een tweejarig full-time programma met een curriculum dat professionals in internationale zaken ontwikkelt met interesse in hedendaagse internationale veranderingen en uitdagingen. Het hoofddoel van het programma is om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan bij internationale organisaties, bedrijven, transnationale maatschappelijke organisaties of diplomatie.

Programma cursussen worden geleid door zeer verdiende instructeurs met onderzoeks- en onderwijsbelangen in internationale en Europese zaken, internationale staats- en menselijke veiligheid, internationale corruptie en politieke economie, analyse van het buitenlands beleid, mensenrechten en duurzame ontwikkeling en diplomatie tussen democratieën en dictaturen.

MIA biedt ook de mogelijkheid om korte en lange termijn stages en een grote laatste onafhankelijke studie te houden.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor tweede cyclusstudies en specifieke toelatingseisen:

  • Bachelor's Degree met een minimum van 90 studiepunten in een hoofdvak van sociale wetenschappen, menswetenschappen of economie;
    studenten met verschillende curricula kunnen op individuele basis worden geaccepteerd.
  • Engels 6 of het equivalent

selecties

Credits Earned

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Mate

Master of Science (120 studiepunten) met een specialisatie in internationale zaken. (Hoofdvak van studie: politicologie)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder