Master of Science in International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een eenjarig cohort-gebaseerd programma dat u voorbereidt om met vertrouwen te leiden

Dit programma is ontworpen om een nieuwe generatie bedrijfsleiders te ontwikkelen die in staat zijn de complexe uitdagingen waarmee het bedrijfsleven en de samenleving op dit moment worden geconfronteerd, te beheren. We trekken een breed scala aan talent uit de hele wereld, zowel studenten als docenten. We zijn geaccrediteerd in zowel de VS als Zwitserland. Ons curriculum en leiderschapsprogramma is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de vaardigheden die volgens de managers van vandaag het meest waardevol zijn voor hun werknemers. We leggen de nadruk op leiderschap om u te begeleiden bij het identificeren van uw individuele sterke punten en u te laten oefenen met het gebruik ervan.

Je neemt deel aan een reeks gedeelde ervaringen die praktische en interculturele vaardigheden ontwikkelen die je verder in je carrière en je leven zult brengen. We breiden managementopleidingen uit met cursussen die u voorbereiden op het effectief inzetten van digitale strategieën in uw organisatie. We benadrukken e-business in de mode-industrie vanwege onze strategische locatie en partnerships. U profiteert van de voordelen van hoogwaardig onderwijs in Zwitserland in combinatie met de pragmatische aanpak van Franklin die gericht is op het toepassen van vaardigheden tijdens het leren in een internationale zakelijke context.

De directeur van Graduate Studies zet zich in voor het creëren van een samenwerkingsrelatie tussen docenten, studenten en experts uit de industrie. Gedurende de meesters in het internationale managementprogramma, werk je rechtstreeks samen met ervaren professionals, zowel in de klas als in echte werksituaties, waarbij je de beste best practices leert en ze in gebruik neemt. U profiteert ook van Academic Travel, bezoekende organisaties die u op internationale locaties bestudeert, en praktische ervaring, waarmee de kloof tussen cursussen en carrière wordt overbrugd.

Profiel afgestudeerde student

Onze Master of Science in International Management is ontworpen voor mensen:

 • met veel verschillende educatieve en professionele achtergronden die zich inzetten voor verantwoordelijke, strategische, ondernemende en innovatieve leiders en een klein cohortprogramma willen met een sterke leiderschapsontwikkeling en mentorcomponent.
 • met een bachelordiploma in elke discipline die managementvaardigheden en zakelijk inzicht willen verwerven om uit te blinken in de informatie-economie en ervaring op te doen in een multiculturele, interdisciplinaire leeromgeving.
 • die een progressieve benadering van managementeducatie willen in een kortlopend intensief programma.

leerplan

gs-curriculumOnze eenjarige MSIM-opleiding wordt gegeven met behulp van een cohortmodel: elke cohort doorloopt samen het hele éénjarige programma. Dit model maakt samen leren mogelijk en moedigt de klas aan om als een team te fungeren, vergelijkbaar met de dynamiek die je op de werkplek tegenkomt.

Het programma wordt gedurende twee semesters en in de zomer uitgevoerd. Elk semester is 16 weken, verdeeld in twee kernsessies van zeven weken, met een tussentijdse periode van twee weken.

De middellange termijn sessie is gewijd aan seminar cursussen over actuele onderwerpen en de lente middellange termijn is wanneer het cohort Academic Travel gaat. Je begint met een professionele week die je laat kennismaken met het programma, het cohort, de faculteit en de universiteit, terwijl je een impuls krijgt van de achtergronden en vaardigheden die je naar het cohort brengt.

De tweede week is gericht op leiderschapsontwikkeling. We volgen een semestersysteem met een pauze van een maand van half december tot half januari.

Het leiderschapsprogramma en de voorbereiding op uw praktische ervaring lopen het hele jaar door. In de zomer geef je de praktische ervaring.

Studieprogramma (45 studiepunten)

Strategische besluitvorming
MGT500 Leiderschapsontwikkeling door actieleren I
MGT510 Internationaal management
MGT540 Internationale en juridische omgeving
EBC510 e-BC-gegevens

Collegegeld en tarieven

Collegegeld voor de Master of Science in International Management wordt alleen in Zwitserse Franken betaald.

Als afgestudeerde moet je de volgende gemiddelde directe en indirecte jaarlijkse kosten verwachten:

 • Collegegeld: CHF 29.500
 • Woonruimte (indien woonachtig op campus): CHF 11.020
 • Ziektekostenverzekering: CHF 1.590 **
 • Maaltijden (optioneel): CHF 3.200
 • Andere kosten (reizen, boeken, uit eten, entertainment, persoonlijke items - schatting): CHF 7.500

** CHF 1.930 indien geboren op of voor 31.12.1990. Tarieven voor niet-Zwitserse burgers. Voor Zwitserse staatsburgers gelden andere tarieven (inclusief dubbele nationaliteit).

Beurzen

Bij Franklin zien we de financiering van uw opleiding als een investering en partnerschap tussen u, uw gezin en de universiteit. Ongeveer 70 procent van de Franklin-studenten ontvangt financiële hulp in verschillende vormen, zoals beurzen op basis van behoeften en verdiensten, overheids- en particuliere hulp en stimuleringsmaatregelen.

Franklin biedt beurzen, financiële hulp en andere initiatieven, en verschillende externe programma's zijn beschikbaar op basis van burgerschap en behoefteanalyse. Samen stellen we uw financiële hulppakket op en begeleiden we u zorgvuldig door uw financieringsopties.

Op behoefte gebaseerde hulp

Studenten van alle nationaliteiten worden aangemoedigd om financiële steun aan te vragen. Informatie over hoe en wanneer toe te passen, verschillende beschikbare hulpprogramma's en subsidiabiliteit zijn beschikbaar in onze speciale sectie over financiële hulp.

Beurzen en verdienste Awards

Verdienstebeurzen worden gegeven aan studenten die een hoge academische prestatie hebben aangetoond en die elk jaar voor vier jaar worden verlengd. Deze beurzen worden automatisch toegekend op het moment van toelating en zijn niet gebaseerd op behoefte of gezinsinkomen. Voorrang wordt gegeven aan studenten die vóór 1 december 2017 toelating aanvragen. Na 1 december kunnen we doorgaan met het toekennen van verdienstebeurzen, als er nog fondsen beschikbaar zijn. Voor meer informatie wordt studenten geadviseerd contact op te nemen met ons kantoor in Lugano.

Hieronder is een reeks prijzen beschikbaar voor de inkomende klasse van Fall Semester 2018.

Merit Award-bedragen voor Amerikaanse studenten
(Amerikaanse dollars)
Verdienste Awardbedragen voor studenten buiten de VS.
(Zwitserse franken)
$ 22.000 28.500 CHF
$ 18.000 CHF 24.500
$ 16.000 CHF 22.500
$ 12.000 CHF 18.500
Tot $ 5000 Tot CHF 5000

Zwitsers Matura-initiatief

Er zijn specifieke financiële prikkels beschikbaar voor studenten met een Zwitsers nationaal middelbare schooldiploma (Matura).

Programma voor levenslang lerenbeurzen

Het Life-Long Learning Scholarship Program (LLLS) ondersteunt studenten door hen voor te bereiden op een loopbaanbereidheid na afstuderen bij Franklin, niet alleen met betrekking tot academische stichtingen in hun respectieve disciplines, maar ook door hen vaardigheden aan te reiken die essentieel zijn in publieke en private sector werkgelegenheid in een breed scala van instellingen. Door deel te nemen aan het Life-Long Learning Scholarship-programma, zullen studenten een sterk gevoel van betrokkenheid bij de universiteit ervaren, leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en de kans krijgen om praktische vaardigheden op een aantal gebieden en gebieden te leren en te ontwikkelen.

LLLS Programma in aanmerking voor studenten

 1. Alle studenten die zijn ingeschreven aan de Franklin University Switzerland met een fulltime status (minimaal vier semesters) kunnen een LLLS-functie aanvragen.
 2. Een cumulatieve GPA van 2,50 of hoger is vereist om in aanmerking te komen voor het LLLS-programma.
 3. Alle aanvragers MOETEN een goed account bij de universiteit hebben om in aanmerking te komen voor het LLLS-programma.
 4. Resident Assistants komen in aanmerking voor LLLS-posities voor maximaal 5 uur per week en alleen met toestemming van hun supervisors.

LLLS positieniveaus

De LLLS-posities zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Eerstejaars studenten beginnen met eenvoudigere, servicegerichte functies en gaan door naar meer uitdagende functies met een grotere verantwoordelijkheid en verhoogde complexiteit tijdens hun hogere klassenjaren.

 • Niveau I: taakgericht. Studenten op instapniveau leren basisloopbaanvaardigheden en ervaren studenten hebben bewezen betrouwbaar te zijn. Studenten kunnen tijd hebben om te studeren tijdens het uitvoeren van projecten nadat hun toegewezen taken zijn voltooid.
 • Niveau II: studenten leren projectmanagement en meer geavanceerde loopbaanvaardigheden. Ervaren studenten kunnen beginnende studenten trainen en begeleiden. Studenten hebben geen tijd om te studeren tijdens hun toegewezen projecten.
 • Onderzoeksassistent of andere academische assistent-functie: studenten voeren basis- tot geavanceerd academisch onderzoek uit en voltooien academische projecten. Studenten hebben geen tijd om te studeren tijdens hun toegewezen projecten.

Het LLLS-programma stelt studenten in staat een sterk gevoel van betrokkenheid bij de universiteit te ervaren, leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en de mogelijkheid te krijgen om praktische vaardigheden op een aantal gebieden en gebieden te leren en te ontwikkelen. Van studenten wordt verwacht dat zij de communicatie met hun begeleider onderhouden over het rooster, de taken en deadlines. Van supervisors wordt verwacht dat ze LLLS-studenten opleiden om de student volledig aan de nieuwe rol te laten wennen.

LLLS-administratie

Aan het begin van elk semester wordt informatie over open LLLS-posities en het sollicitatieproces verzonden naar Franklin e-mailaccounts van studenten. Het LLLS-programma wordt gecoördineerd door de decaan van Student Life and Engagement in samenwerking met de vice-president voor financiën en administratie en de Franklin Bursar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Franklin University Switzerland is education that explores and goes beyond boundaries. It is a school where nationalities and cultural perspectives meet and create unique experiences. It is a learning ... Lees meer

Franklin University Switzerland is education that explores and goes beyond boundaries. It is a school where nationalities and cultural perspectives meet and create unique experiences. It is a learning method that incorporates travel and interdisciplinary study into the core of the curriculum. We refer to our methodology and mission as the international imperative in education. Lees Minder
Sorengo , Lugano + 1 Meer Minder