Master of Science in International Business Negotiation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in International Business Negotiation van IÉSEG is gericht op het opleiden van effectieve, veelzijdige en ethische managers met sterke onderhandelingsvaardigheden om in een internationale context te werken. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om alle elementen van een onderhandelingsproces te begrijpen en om zich volledig in te laten met interdisciplinaire analyses van onderhandelingen in een mondiale omgeving.

Programmavoordelen

· Partnerschap met AKAM (de Vereniging van Key Account Management) om een ​​Key Account Management Professional Diploma te behalen, samen met het MSc-diploma

· Een heel jaar ervaring in onderhandeling en aanverwante gebieden: bedrijfsbeheer, communicatie, leiderschap en conflictbeheersing, enz

· Een toolkit voor het ontwikkelen van mondiale onderhandelingsvaardigheden, strategieën en benaderingen, inclusief bewustwording en waardering van culturele verschillen.

· Toegang tot een essentieel netwerk van contacten in bedrijven via onze beoefenaarsserie en het IÉSEG International Centre on Negotiation (ICoN).

· Hands-on leerstijl met een mix van theorie en praktische toepassingen

· Deelname aan lokale en internationale onderhandelingscompetities (IÉSEG - winnaar van de onderhandelingsronde van 2018 in Warschau).

Deelnemers leren over hun eigen onderhandelingsstijl en beheersen de kunst van communicatie en relationele vaardigheden, die beide van cruciaal belang zijn voor constructieve onderhandelingsprocessen. Ze ontwikkelen ook het vermogen om effectief verandering te bewerkstelligen, creatieve oplossingen te genereren en om te gaan met uiteenlopende perspectieven. Bovendien krijgen studenten inzicht in hoe deze onderhandelingsvaardigheden kunnen worden toegepast op specifieke internationale zakelijke contexten zoals verkoopbeheer, human resources en geschillenbeslechting.

De inhoud en het programma zijn geschikt voor studenten met verschillende achtergronden: bedrijfskunde, management, financiën, handel, techniek, rechten, politieke wetenschappen, economie, human resources, geneeskunde, psychologie en sociaal werk.

Het profiel van onze afgestudeerde wordt gekenmerkt door managers en leiders die: ethisch, zelfverzekerd en creatief zijn; bekwaam in transformationeel leiderschap en relatiebeheer; effectief in verschillende contexten; en die een internationaal perspectief hebben. Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden zijn te vinden op verschillende gebieden:

In het bedrijfsleven: international business manager, verkoop- en inkoopagent, key account manager, projectmanager, verandermanager, contractmanager, etc.

In human resources: HR-manager, interne bemiddelaar, onderhandelaar voor arbeidsverhoudingen, deskundige sociale dialoog, psychosociale risicoconsulent, enz.

Bij conflictpreventie en -oplossing: transactiejurist en bedrijfsjurist, bemiddelaar, overheidsadviseur, NGO-manager, internationale ontwikkelingsadviseur, enz.

Applicatie procedure

Toelating is gebaseerd op de online applicatie van elke student beschikbaar op http: // apply. IESEG .fr en de beoordeling van de vereiste documenten, evenals het resultaat van een verplicht interview met het wervingspersoneel. Rolling toelating wordt aangeboden aan gekwalificeerde studenten vanaf oktober 2019 .

Internationale studiebeurs

IÉSEG's internationale beurzen tot een afstand van 50% collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties